26/2/10

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ" ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΔΑ

«ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΚΑΘ΄ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΤΙΜΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΜΟΥ...»

Παραμένω για 3η ημέρα κρατούμενος στη ΓΑΔΑ συνέπεια της ομαδικής προσαγωγής Συναγωνιστών μου, που εκτελέστηκε με διαταγή πολιτικών προϊσταμένων της Κατεχάκη, όμηρος στα χέρια του νομικού συστήματος που αποφυλάκισε με Υπουργική εντολή -για να την κοπανίσει- τον Χιλιανό επίδοξο δολοφόνο, που προφυλάκισε τον Ειδικό Φρουρό που προσπάθησε να αποτρέψει την επίθεσή του. Του ίδιου νομικού συστήματος που αποφυλακίζει με ευκολία ή δεν προφυλακίζει εγκληματίες και σκληρούς κακοποιούς που συλλαμβάνει η Ελληνική Αστυνομία.
....
Παραμένω για 3η ημέρα όμηρος του νομικού συστήματος, αρνούμενος την επί πληρωμή ατιμωτική αποφυλάκισή μου, για πρωτόδικες αποφάσεις που αφορούν δημοσιεύματα της εφημερίδας μας για ατιμωτικές πράξεις ατιμωτικών υπαλλήλων και για δημοσιεύματα για τα οποία έχουμε ουσιαστικά δικαιωθεί στα αστικά δικαστήρια.
...
Παραμένω κρατούμενος στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής σήμερα και ίσως αλλού αύριο, αρνούμενος καθ' οιονδήποτε τρόπο να συμβάλω στην πληρωμή των μισθών της Αφρά και κάθε άλλου επίδοξου νεοδυνάστη σαν και αυτούς που αποφασίζουν να επιβάλλουν Διοικητικά πρόστιμα σε Αστυνομικούς που φέρουν την Ελληνική Σημαία στα υπηρεσιακά τους ενδύματα.
...
Απο αυτή τη θέση καλώ Συμμαχητές, Συνεργάτες και φίλους να εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους και να πλαισιώσουν κάθε δραστηριότητα του Κοινού Αγώνα, ξεκινώντας απο την εκδήλωση της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας την Δευτέρα 1η Μαρτίου στο ξενοδοχείο Πρέζιντεντ στις 7 το απόγευμα.

Πάντα όρθιος και περήφανος Έλληνας
Σάββας Χατζηπαρασκευάς
Εκδότης της εφημερίδας "Στόχος"

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Μεγάλε Έλληνα του Στόχου. Ψηλά το ηθικό. Εγώ Πασόκ ψήφιζα αλλά τώρα με τη σαπίλα που βλέπω έφυγα και εγώ και η οικογένειά μου όλη. Η σαπίλα προέρχεται από κανούργια στελέχη τα οποία τα περισσότερα είναι Σύριζα και όχι από τα παλιά. Απορώ πώς δεν υπάρχουν αντιδράσεις από το "κανονικό" Πασόκ.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ - [ΠΑ.ΣΥ.Α.] είπε...

ΕΠΙΤΟΜΕΑΣ "ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 01420 ] [ 2010.02.27 19:00 ]

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΤΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΦΡΟΝΗΜΑΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΑΗΘΩΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΛΛΗ ΜΕΘΟΔΟ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΧΟΝΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΦΡΟΝΗΜΑΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΗΘΩΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΗΣ ΤΡΟΠΟ:

ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΟΦΡΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΣΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ (ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΙΜΗ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ «ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ» ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΤΕΠΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ) ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ Ή ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, ΑΛΛΑ, ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΙΚΑΣΤΕΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΝΑΝΤΙΩΘΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΣΤΟ ΤΥΡΑΝΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΕΤΣΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΚΥΡΙΩΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ Ή ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΑΦΩΝ Ή ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ Ή ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΟΥ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟΥ ΑΠΑΤΡΙΔΟΥ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΡΙΣΥΠΟΣΤΑΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2010 ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ ΤΙΣ ΓΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΟΠΩΣ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΣΤΟΧΟΣ


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ (πάνω) Ή ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΟ LINK (κάτω)

http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2010/02/27/19-00/pa-sy-a_enhmerwths_2010-02-27_19-00.htm#plohghsh_03