5/2/10

Δεν θα φύγει κανείς «Λάθρο» και θα έρθουν και άλλοι

«Πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε σαν πραγματικότητα Δεν είναι λύση το να απελαθούν, δεν γίνεται να απελαθούν».
Γ.ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ

Οι λαθρομετανάστες « είναι μια πραγματικότητα. Πρέπει να την αντιμετωπίσουμε σαν πραγματικότητα. Το να φυλάμε όλους τους παράνομους μετανάστες και να τους απελάσουμε δεν έχει καμία πρακτική εφαρμογή. Δεν γίνεται κάτι τέτοιο, πρώτα απ` όλα για λόγους πρακτικούς και δεύτερον θα πρέπει να εξετάζεται η κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Είναι κάποιοι που έχουν υποβάλει αίτηση για άσυλο, κάποιοι περιμένουν. Θα πρέπει να μπει μια τάξη σ` όλη αυτή την ιστορία, Δεν είναι λύση το να απελαθούν, δεν γίνεται να απελαθούν».

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ "ΑΝΤ1"

Πηγή. ΓΓΕ-ΓΓΕ Διεύθυνση Πληροφόρησης Τμήμα Δημοσιογραφικών Καλύψεων
Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2010 Αριθμός Δελτίου: 248568480
http://www.minpress.gr/minpress/index/information/info-govannmnstr.htm

Αυτή είναι η προεκλογική μηδενική ανοχή.

Ψέματα και κρυφή ατζέντα.....

Σπ.Χ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αφού γνωρίσαμε τις "ελληνοποιήσεις" των προιόντων φτάσαμε και στις ελληνοποιήσεις ανθρώπων,όλα είναι πιο φθηνά. Λεμόνια Τουρκίας,πατάτες Ισραήλ,κάρβουνα Αργεντινής...Έλληνες Μπαγκλαντές!!!
Δεν αναγνωρίζουμε τίποτα από ότι έχουν εφαρμόσει ή θα εφαρμόσουν οι πρακτορικές κυβερνήσεις,όταν αλλάξουμε την πολιτική κατάσταση στην χώρα όλα θα ακυρωθούν και θα εφαρμοστεί το σύνταγμα το οποίο είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε και με τη ζωή μας ακόμη. Ζήτω η δημοκρατία,ζήτω η ελευθερία, Χρήστος Παναγιωτόπουλος.

Ανώνυμος είπε...

O ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ/ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΟΣ κος
ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΙΝ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΝΕΤ ΜΑΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΑΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΝΕ ΤΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΠΟΥΚΑΔΟΡΟΥΣ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.
ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΓΩ :ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΜΟΥ!!!!!

ΡΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ !!!!
ΧΥΝΕΤΕ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΡΟΝΤΙΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΕΤΕ!!!!!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΚΡΕΜΑΛΑ
ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ. ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ!!!

ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

eumenios είπε...

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΙΚΟΙ, ΤΟΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

ΗΔΗ ΟΙ ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΕΛΑΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.

ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ? ΕΣΥ??? ΕΓΩ??? ΠΟΙΟΣ?

Η' ΕΜΕΙΣ Η'ΑΥΤΟΙ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.

ΑΔΕΛΦΙΑ, ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ειμαι μικρος και ασημαντος για αυτους .ολοι συνελληνες φιλοι μου αυτο πιστευουν οτι ισχυοι.ΟΜΩΣ οχι αλλο( καρβουνο και σταχτη) στα ματια του ελληνικου λαου.Αςξυπνησουμε επιτελους.Καποτε και τα γαιδουρια οπως μας θεωρουν τσινανε κιολας

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ