26/2/10

Προβοκάτσια ολκής του «πράσινου» παρακράτους

Σήμερα κατέθεσαν το λαθρονομοσχέδιο και το «πράσινο τρίκυκλο», πήγε χθές στα Χανιά, και οι χαφιέδες του καθεστώτος, φόρεσαν την κουκούλα της ΚΑΡΦΙΤΣΑΣ και «επιτέθηκαν» σε μία κα «Στέλλα».
Τα χουντοκάναλα ,οι Χουντοεφημερίδες, και οι Παπαγάλοι, έπιασαν σήμερα δουλειά.
«Τραμπουκισμοί ακροδεξιών στα Χανιά» , «Ακροδεξιοί επιτέθηκαν σε φιλόλογο στα Χανιά», «Επίθεση φασιστών με ξυράφι κατά 27χρονης στα Χανιά»,
«Χανιά: Σοκ από την επίθεση νεοναζί σε καθηγήτρια» ,«Σε έξαρση η ρατσιστική βία σε Χανιά», είναι μερικοί από τους τίτλους.

Ιδού η «χορογραφία».

Οι παπαγάλοι περιγράφουν το γεγονός ως εξής:

«Μία 27χρονη φιλόλογος στα Χανιά, η οποία παραδίδει αφιλοκερδώς μαθήματα σε παιδιά μεταναστών κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα επίθεσης ακροδεξιών. Όπως υποστηρίζει, στις 20:15 το βράδυ της Τετάρτης την πλησίασαν δύο νεαρά άτομα που φορούσαν κουκούλες και γάντια, την ακινητοποίησαν και χάραξαν στο χέρι της δύο αγκυλωτούς σταυρούς και στο μπουφάν της άλλους τρεις. Η επίθεση σημειώθηκε στην περιοχή της Χαλέπας, την ώρα που η 27χρονη ετοιμαζόταν να μπει στο αυτοκίνητό της».

«Το μέλος από το κοινωνικό στεκι μεταναστών Δήμος Λιβογιάννης μιλησε στο Νewsit.gr τόσο για την νέα αυτή επίθεση όσο και για την προσπάθεια τρομοκράτησης μεταναστών και αντιρατσιστικών κινήσεων και φοιτητών από μελή ακροδεξιών και φασιστικών συμμοριών που δρουν όπως λέει με την άνεση τους στα Χανια.
“Στα Χανιά το αυγό του φιδιού έχει σπάσει και έχουν βγει στους δρόμους πολλά φίδια”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λιβογιάννης και τόνισε οτι η κοινωνία πρέπει να αφυπνιστεί και να θωρακιστεί απέναντι στα νεο ναζιστικά φαινόμενα αλλά και η αστυνομικές αρχές να κινηθούν άμεσα για τη σύλληψη των δραστών».

Την ώρα λοιπόν που καλούμε την κοινωνία, να «αφυπνιστεί και να θωρακιστεί» απέναντι στον εθνομηδενισμό , και την Παγκόσμια Διακυβέρνηση, το καθεστώς δια των Χαφιέδων του , παρήγαγε ένα ψευδογεγονός για να καλέσει την κοινωνία να «αφυπνιστεί και να θωρακιστεί απέναντι στα νεο ναζιστικά φαινόμενα».

Δηλαδή. Πλήρης μετάθεση του προβλήματος.

Σπύρος Χατζάρας.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι διάολο; Δεν είπε κανείς στα αστέρια τους δημοσιογράφους ότι οι ναζί σημάδευαν τους Εβραίους με το αστέρι του Δαυίδ και όχι με την σβάστικα; Άντε πάλι η μπουγάδα με τους πράσινους, μπλε και κόκκινους κόκκους. Το μαύρο να το κάνει άσπρο. Έλεος, έλεος, έλεος.

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο
Ποιά είναι η εξέλιξη της υπόθεσης εμπρησμού της Συναγωγής απο τους Αγγλοαμερικάνους;
Προβοκάτσιας συνέχεια με την νέα καταγγελία της "κας φιλολόγου"
Ουστ καθίκια.

Ανώνυμος είπε...

Τί βλακείες είναι αυτές; Πήγανε και της χαράξανε αγκυλωτό σταυρό επειδή έκανε μαθήματα σε αλλοδαπούς. Εγώ δεν πιστεύω ότι έγινε καν κάτι τέτοιο. Αυτά είναι από βγαλμένα από ταινίες τού 80 που και καλά ο Χίτλερ ζούσε ακόμα και καθοδηγούσε νεοναζί.

Τις ίδιες βλακείες αναμασάνε συνέχεια και έχουν ακριβώς το ίδιο λεξιλόγιο και φρασεολόγιο, "το αυγό τού φιδιού".

Αφού ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ είναι το αυγό τού φιδιού.

Ανώνυμος είπε...

Αστυνομικό Δελτιο

http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/02/blog-post_4008.html

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΓΡΙΠΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ!

(NA ΛΑΒΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΙΟΣ Η1Ν1 ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ!)

Από 22 Φεβρουαρίου κρούσματα γριπώδους συνδρομής έχουν παρουσιασθεί σε άτομα τα οποία κρατούνται στις εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής.

Άμεσα από τη Διεύθυνση Υγειονομικού της Ελληνικής Αστυνομίας, σε συνεργασία με επιστημονικό κλιμάκιο του ΚΕΕΛΠΝΟ, έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα για τον περιορισμό της νόσου, η οποία από δειγματοληπτικό διαγνωστικό έλεγχο είναι λοίμωξη με τη νέα γρίπη Α (Η1Ν1).

Σήμερα 17 άτομα, τα οποία έχουν μεταφερθεί σε ειδικό απομονωμένο χώρο παρακολουθούνται στενά από το ιατρικό επιτελείο και λαμβάνουν τη δέουσα θεραπεία, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του ΚΕΕΛΠΝΟ. Παράλληλα, χημειοπροφυλακτική αγωγή λαμβάνουν προληπτικά και άλλα άτομα (κρατούμενοι και αστυνομικό προσωπικό) τα οποία έχουν έρθει σε επαφή μαζί τους.

Η Διεύθυνση Υγειονομικού της Ελληνικής Αστυνομίας, σε συνεργασία με το ΚΕΕΛΠΝΟ, παρακολουθούν την εξέλιξη του φαινομένου, το οποίο βρίσκεται υπό έλεγχο και βαίνει προοδευτικά σε ύφεση.

http://www.adiakritos.gr/?p=14586

Ανώνυμος είπε...

KYΡΙΕ ΧΑΤΖΑΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΑ 3 ΕΠΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ.

Ο ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ

Τέλη Ιανουαρίου, πτήση Αθήνα –Αλεξάνδρεια Αιγύπτου, με την Ολυμπιακή, ένα ταξίδι που θα μου επεφύλασσε μία έκπληξη και πολλά ερωτηματικά. Στην μπροστινή θέση από την δική μου, καθόταν ένας μελαψός άνδρας, προφανώς Αιγύπτιος. Όταν φθάσαμε πάνω από την Κρήτη, όπως μας ενημέρωσε ο πιλότος, ήρθε από την διακεκριμένη θέση ένας άνδρας που το παρουσιαστικό του δεν πρόδιδε αραβική καταγωγή, (ας πούμε ότι ήταν Γερμανός), ντυμένος άψογα και κάθησε δίπλα στον Αιγύπτιο. Άρχισαν να συνομιλούν στα αραβικά τα οποία ο «Γερμανός» μιλούσε απταίστως. Συνομίλησαν περίπου ένα τέταρτο και στην συνέχεια ο Αιγύπτιος άνοιξε ένα χαρτοφύλακα που κρατούσε κυριολεκτικά στην αγκαλιά του, έβγαλε δύο ντοσιέ και τα έδωσε στον «Γερμανό» συνομιλητή του, ενώ αυτός με την σειρά του έδωσε ένα καφέ φάκελο, σηκώθηκε από το κάθισμα και επέστρεψε στη διακεκριμένη θέση στο μπροστινό μέρος του αεροπλάνου. Ίσως να μην είχα δώσει σημασία στο περιστατικό, αν δεν μου προκαλούσε περιέργεια η ύποπτη επιμονή του Αιγυπτίου να κρατάει στην αγκαλιά του τον συγκεκριμένο χαρτοφύλακα, από την στιγμή που επιβιβαστήκαμε στο αεροπλάνο. Όταν λίγο πριν την απογείωση η αεροσυνοδός του ζήτησε στα Ελληνικά και στα Αγγλικά να τοποθετήσει τον χαρτοφύλακα στο χώρο των αποσκευών πάνω από τα καθίσματα ή στα πόδια του, ο Αιγύπτιος έκανε πως δεν καταλαβαίνει τι του έλεγε. Από το σημείο αυτό και μέχρι το τέλος του ταξιδιού παρατηρούσα τις κινήσεις του, όχι για κανένα ιδιαίτερο λόγο, αλλά γιατί δεν είχα κάτι καλύτερο να κάνω.
Όταν φθάσαμε στο αεροδρόμιο της Αλεξάνδρειας, πήγα στο σημείο παραλαβής των αποσκευών και περιμένοντας την βαλίτσα μου μπορούσα να βλέπω τα φυλάκια ελέγχου των διαβατηρίων. Ο Αιγύπτιος δεν είχε αποσκευές και κατευθύνθηκε προς τον έλεγχο. Με έκπληξη είδα ότι έδειξε κάτι και πέρασε από την πλαϊνή πόρτα που χρησιμοποιούν οι αστυνομικοί και οι υπάλληλοι του αεροδρομίου. Εκεί χαιρέτησε έναν ένστολο και αντάλλαξε τον γνωστό αραβικό ασπασμό με κάποιον άλλον. Τον παρακολούθησα με το βλέμμα μου και είδα ότι επιβιβάστηκε σε ένα αυτοκίνητο ιδιωτικής χρήσης που προφανώς τον περίμενε και έφυγε. Ο «Γερμανός» εν τω μεταξύ περίμενε, όπως εγώ και οι υπόλοιποι επιβάτες, τις αποσκευές του μιλώντας στο τηλέφωνο Γερμανικά. Αυτός είναι και ο λόγος που από την αρχή της διήγησής μου τον αποκαλώ Γερμανό. Όλη αυτή η ιστορία δεν θα είχε καμία ιδιαίτερη αξία, γιατί στα ταξίδια μου έχει τύχει να ζήσω πολλά και διάφορα περιστατικά, που δεν μου προκαλούν εντύπωση πλέον ή όπως το διατύπωσε ο Όμηρος «πολλῶν δ’ ἀνθρώπων ἴδεν ἄστεα καὶ νόον ἔγνω».
Όμως η επιμονή κάποιου Αιγυπτίου να κρατάει στην αγκαλιά του ένα χαρτοφύλακα, να αρνείται να τον αποχωριστεί προσποιούμενος ότι δεν καταλαβαίνει τι του λένε στα Ελληνικά και στα Αγγλικά,
Η ανταλλαγή εγγράφων και φακέλων κατά την διάρκεια μιας πτήσης μεταξύ δύο επιβατών, φαινομενικά άγνωστων μεταξύ τους,
Η ελεύθερη διέλευση του Αιγυπτίου επιβάτη, από τα σύνορα χωρίς έλεγχο, ενώ ο Γερμανός συνομιλητής του κατά την διάρκεια της πτήσης, ανέμενε τις αποσκευές του στο αεροδρόμιο και δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα,
Μου δημιούργησαν την βεβαιότητα ότι εδώ κάτι δεν πάει καλά. Ειλικρινά σας λέω δεν θα με ενδιέφερε τι μπορεί να συμβαίνει με αυτούς τους δύο ανθρώπους, αν στο πρόσωπο του Αιγυπτίου δεν αναγνώριζα τον ΝΑΙΜ ΕΛΓΑΝΤΟΥΡ, πρόεδρο των μουσουλμάνων στην Ελλάδα, και στο πρόσωπο του Γερμανού………… Λυπάμαι αλλά δεν είναι του παρόντος. Ας έχουν το νού τους ΟΛΕΣ οι αρμόδιες και μη αρχές του τόπου μας.
Ένας ταξιδιώτης

http://filotimia.blogspot.com/2010/02/blog-post_5333.html

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΣ....

Διάβασα μόλις σήμερα, το κείμενό σας σχετικά με το ταξίδι του προέδρου της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας Ναΐμ Ελγαντούρ (σημ. Φιλοτιμίας ΕΔΩ το κείμενο). Διάβασα επίσης και μία συνέντευξη του ιδίου στην εφημερίδα «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» τον Μάϊο του 2009, απόσπασμα της οποίας θα παραθέτω. «Το σίγουρο είναι ότι δεν έχουμε γυρίσει στο μηδέν. Έχουμε πέσει κάτω από το μηδέν. Και να ξέρατε πόσες φορές η αμερικανική πρεσβεία και διεθνείς οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα μας έχουν προσεγγίσει ρωτώντας μας γι’ αυτά τα προβλήματα και πόσες φορές έχουμε απαντήσει πως “όχι, ευχαριστούμε, ενδεχομένως εμείς να έχουμε κάνει το λάθος”. Γιατί είμαστε Έλληνες, δεν έχουμε καμία διάθεση να μας αναφέρουν στις εκθέσεις του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, ούτε να εκτίθεται η χώρα μας. Την αγαπάμε την Ελλάδα. Τα προβλήματά μας είναι δικά μας, δεν χρειάζεται να τα ξέρει η “γειτονιά”. Αλλά αυτό δεν το εκτιμά η κυβέρνηση...», καταλήγει ο κ. Ελγαντούρ. Επειδή μου έκανε εντύπωση η αναφορά του προέδρου των μουσουλμάνων στην αμερικανική πρεσβεία, σε «προσεγγίσεις» και στις εκθέσεις του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, σκέφθηκα ότι είναι χρήσιμο να καταθέσω την μαρτυρία μου για ένα περιστατικό στο οποίο ήμουν αυτόπτης μάρτυς. Ο Ναΐμ Ελγαντούρ είναι επί σειράν ετών επίσημος προσκεκλημένος της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα, στην δεξίωση που δίδεται κάθε χρόνο, στις 4 Ιουλίου, στην οικία του αμερικανού πρέσβεως. Είναι γνωστό ότι πολλοί Έλληνες του πολιτικού και επιχειρηματικού κυρίως χώρου, επιδιώκουν με κάθε τρόπο να «μπούν» στην λίστα των προσκεκλημένων της αμερικανικής πρεσβείας και να παραβρεθούν στην δεξίωση. Εγώ έχω την «τύχη» να είμαι μόνιμος στην λίστα αυτή και γνωρίζω καλά πρόσωπα και πράγματα. Από το πόσο δύσκολο είναι να μπεί κάποιος στην λίστα, μέχρι το πόσο δύσκολο είναι να μπείς και στην οικία του αμερικανού πρέσβεως, από πλευράς μέτρων ασφαλείας. Όμως ο Ναΐμ Ελγαντούρ είναι παρών κάθε χρόνο και μάλιστα είναι τόσο εξοικειωμένος με τον χώρο, ώστε δεν παραμένει μόνο στον κήπο, όπου γίνεται η δεξίωση και ευρίσκονται όλοι οι προσκεκλημένοι, αλλά έχει πρόσβαση και εντός της οικίας του πρέσβεως, πράγμα που δεν επιτρέπεται σε οποιονδήποτε. Δεν θέλω να αναφερθώ σε περισσότερες λεπτομέρειες, γιατί δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, αλλά να μείνω απλώς και μόνον στο περίεργο γεγονός της προσκλήσεως του Ναΐμ Ελγαντούρ στην δεξίωση της αμερικανικής πρεσβείας για την επέτειο της αμερικανικής ανεξαρτησίας. Μένει να απαντηθεί με ποια ιδιότητα παρευρίσκεται ο Ναΐμ Ελγαντούρ στην δεξίωση. Ως πρόεδρος των μουσουλμάνων; Τότε γιατί δεν έχω δεί ποτέ προέδρους άλλων «θρησκευμάτων»; Και σας διαβεβαιώ ότι το μάτι «κόβει».
Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Όποιος δεν κατάλαβε, ας μην το προσπαθήσει, δεν έχει νόημα.
Ανώνυμος αναγνώστης.

http://filotimia.blogspot.com/2010/02/blog-post_25.html

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΕΥΩΡΙΑ-ΣΚΑΝΔΑΛΟ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ !!!
ΠΡOΣ ΠΡΟΠΟΤΖΗ ΕΝΤΑΥΘΑ

Είχαμε αναγγείλει την αποκάλυψη της σκευωρίας, που θα στιγματίσει την υπουργία του κ. Χρυσοχοΐδη και θα αμαυρώσει την φήμη των αποκαλουμένων αδιάφθορων της Ελληνικής Αστυνομίας, υποβαθμίζοντας τους υπευθύνους, σε αδιάφ(θ)ορους υπαλλήλους ενός σώματος που αποτελεί μαζί με την Δικαιοσύνη το θεμέλιο της έννομης τάξης και της εσωτερικής ασφάλειας της χώρας. Ο λόγος δυστυχώς και πάλι για την σκευωρία με στόχο αστυνομικούς και αιχμή του δόρατος τον χιλιανό εγκληματία-προστατευόμενο του υπουργείου προστασίας του πολίτη. Εκ πρώτης όψεως ακούγεται παράλογο να φυλακίζονται αστυνομικοί, με ανυπόστατες και ψευδείς κατηγορίες για δήθεν βασανισμό, που εμποδίζουν έναν εγκληματία να αποδράσει και την ίδια στιγμή να αφήνεται ελεύθερος με «άνωθεν» εντολές ο κακοποιός παρά την Εισαγγελική παραγγελία για κράτησή του. Όμως φαίνεται ότι αυτή είναι η σημερινή αντίληψη περί εννόμου τάξεως, παρά τις περί του αντιθέτου υποσχέσεις και διακηρύξεις του αρμοδίου υπουργού. Σήμερα παρουσιάζουμε την παραγγελία για ιατροδικαστική εξέταση του αστυνομικού, που αποπειράθηκε να δολοφονήσει ο χιλιανός κακοποιός NAVARRO Pedro, στην προσπάθειά του να αποδράσει από το Α.Τ. Ακροπόλεως όπου ήταν κρατούμενος. Η εντολή για ιατροδικαστική εξέταση δεν εφαρμόστηκε από τους αδιάφ(θ)ορους της ΕΛ.ΑΣ. Αντιθέτως μάλιστα περιέφεραν τον τραυματία αστυνομικό από νοσοκομείου εις νοσοκομείο για την περιποίηση των τραυμάτων, επί σχεδόν μία εβδομάδα, αρνούμενοι πεισματικά και για λόγους που θα αποκαλύψουμε εν καιρώ, την εξέτασή του από ιατροδικαστή. Στον αντίποδα της παράνομης, αντιδεοντολογικής και κυρίως απάνθρωπης συμπεριφοράς, βρίσκεται η μεταφορά του δήθεν βασανισθέντος χιλιανού κακοποιού στο νοσοκομείο, αλλά με καθυστέρηση σχεδόν μιας ημέρας, δηλαδή την 1η Ιανουαρίου 2010 και η εξέτασή του από ιατροδικαστή που μάλιστα «έτυχε» να μιλάει ισπανικά, μιας και ο χιλιανός δεν μιλούσε ξένη γλώσσα. Τι να πω, πρωτοχρονιάτικα να βρείς ιατροδικαστή να μιλάει ισπανικά ούτε στην Ελβετία δεν μπορεί να συμβεί. Ας είναι…. όμως υπάρχουν ερωτήματα που ανακύπτουν:
*Γιατί ένας «βασανισμένος» δεν μεταφέρεται στο νοσοκομείο αυθημερόν, ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες;
*Γιατί οδηγείται την επομένη ημέρα στο νοσοκομείο;
*Γιατί ο τραυματισμένος και αιμορραγών αστυνομικός ενώ μεταφέρεται στο νοσοκομείο αυθημερόν, δεν του επιτρέπουν οι «αδιάφ(θ)οροι» να παραμείνει για νοσηλεία, με αποτέλεσμα επί μια εβδομάδα να πηγαινοέρχεται με συνοδεία, αφού ήταν κρατούμενος, σε διάφορα νοσοκομεία;
*Γιατί ενώ για το χιλιανό κακοποιό βρίσκεται ιατροδικαστής και μάλιστα ισπανόφωνος, στον αστυνομικό δεν επιτρέπουν να εξεταστεί από ιατροδικαστή, έστω ….. και Ελληνόφωνο…..
*Γιατί ο ιατροδικαστής που εξέτασε τον χιλιανό κακοποιό, ενώ αναφέρει στην έκθεσή του περί νεφρικής ανεπάρκειας την αποδίδει σε «ξυλοδαρμό» και όχι σε χρήση ουσιών; Έγιναν τοξικολογικές εξετάσεις;
Τα ερωτηματικά πολλά και θα γίνονται με τις διαρκείς αποκαλύψεις μας περισσότερα. Ήδη όμως και με τα μέχρι στιγμής στοιχεία προκύπτουν σοβαρότατες παραβάσεις του ποινικού κώδικα, από αυτούς που υποτίθεται έχουν καθήκον την τήρηση του νόμου και της τάξης.

http://filotimia.blogspot.com/2010/02/blog-post_3054.html

Ανώνυμος είπε...

Εχουμε μια εντελως αποβιομηχανοποιημενη χωρα με 13 τα εκατο ανεργια μεσουσης βαρειας εισαγομενης αλλα και δομικης οικονομικης κρισεως ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ και στο εσωτερικο και στο εξωτερικο οτι η ανεργια σε ενα χρονο θα ειναι κατ'ελαχιστον 20-25 τα εκατο... ΑΥΤΗ την ωρα ο φωστηρας μας ο γιωργακης διαλεγει να 'ελληνοποιησει' 1-1,5 εκατομμυρια ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ολοι τους σε ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ που θα εκτιναξουν την ανεργια πανω απο το 30-35 τα εκατο (του 'kainoyrioy' πληθυσμου..) επιπλεον η καταρρευση μισθων - επιδοματων ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΡΙΒΗ των συλλογικων εργασιακων συμβασεων ΘΑ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΒΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΜΕΝΩΝ 'ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ' ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ...

Τοτε θα καταλαβει η καθε ξετσιπωτη συριζαια και ο καθε κοπριτης διεθνιστης της πορδης (και της εκαλης βεβαιως - βεβαιως..) ΤΙ ΕΣΤΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΗ...

ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΝΟΠΛΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ - ΟΤΑΝ ΤΟ ΧΑΟΣ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ 'ΚΟΛΩΝΑΚΙ' των ΑΠΟΚΤΗΝΩΜΕΝΩΝ ΑΥΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΑΠΑΤΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΝ που δυστυχως κυβερνα απο διαφορα ποστα σημερα το ατυχο ΕΘΝΟΣ μας...

Περιμενετε Δημητραδες, Γιωργακηδες, Μπιστηδες, χαμερπη Τσιπροειδη , τυχαρπαστοι Αλαβανιαρηδες ,Σωμεριτηδες και διαφορες μπλεξοΒουγιες με Σαλεχο-αφραδες..

Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΦΤΑΝΕΙ - ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΦΡΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ , ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ...

Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ....ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΝΟΙΩΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, μεσα στην λυπη μας για αυτα που θα γινουν ΤΟΛΜΩ να πω θα ειναι μια ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΧΑΡΑ να δουμε να σας εξολοθρευει ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ Η ΑΘΛΙΑ ΜΗΤΡΑ ΣΑΣ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ... ναι τον ΡΑΤΣΙΣΜΟ... διοτι αυτος 'συλλαμβανεται',επωαζεται και γεννιεται ΠΑΝΤΑ μεσα απο τα βρωμερα αντεθνικα σας σπλαχνα ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΕΙ ΣΑΝ ΤΕΡΑΣ ΠΡΩΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΝΤΙΝΟΤΕΡΟ ΤΟΥ... δηλαδη εσας..

Αυτη τη φορα ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΑΤΤΑΚΟΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ σε 'αγωνιστες' του ΚΩΛΟΥ... ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΛΥΝΤΣΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΗΣΑΤΕ..

ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ - εμεις οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΑΜΕ ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ - ΑΘΛΙΕΣ ΚΑΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΣΧΗΜΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ στην μακραιωνο ιστορια μας ..θα τα καταφερουμε και αυτη τη φορα γλυφοντας τις πληγες μας ... ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν θα επιβιωσετε ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΤΕ τους ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ που λεγανε 'ΟΥΔΕΝ ΚΑΚΟΝ ΑΜΙΓΕΣ ΚΑΛΟΥ'.... το ΚΑΛΟ θα ειναι η φυσικη σας εξοντωση..αιντε μετα σαν πτωματα να ξαναπαιξετε τον αγαπημενο σας ρολο ...αυτον του ΕΜΠΟΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ... αμ δε.. κλανει ο πεθαμενος ?

Υπογραφη:

Ο ερχομενος εκ του παρελθοντος.

Ανώνυμος είπε...

Κι αλλο ενα εγκλημα παρακατω:


October 2004 - USA - New York State (checked Feb 2005)

New York - Olga Abramovich, 49, of Brooklyn, was charged with criminal mischief and related crimes. She admitted targeting about 20 sites, including several synagogues, because she was angry at her former husband for marrying a younger woman. she spray-painted swastikas in Jewish neighborhoods in Brooklyn and Queens because she was angry about her Jewish ex-husband's new wife.

Ανώνυμος είπε...

Αν o κ. Λιβογιάννης ψάχνει για φίδια και αυγά φιδιών να αρχίσει από την βάση της Σούδας.