27/2/10

XEΡΙ ΧΕΡΙ ΝΕΟΠΑΣΟΚ- ΜΑΥΡΟ ΑΝΑΡΧΟΣΚΟΤΟΣ -ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΧΑΦΙΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΟΥΙΣΚΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ

Εξορμήσεις δολοφόνων στη Λάρισα.!

Tην Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου στην Λάρισα, ομάδα 35-40 ατόμων του ..."αντιεξουσιαστικού" χώρου, οπλισμένα με ρόπαλα, πέτρες, σφυριά και μαχαίρια, επιχείρησε να ματαιώσει εκδήλωση του τοπικού "Πατριωτικού Συνδέσμου" και να καταστρέψει την προτομή του απελευθερωτή της Κύπρου, Γρίβα-Διγενή.
Με ορμητήριο την παράνομη κατάληψη της Ιατρικής Σχολής και με την προτροπή και κάλυψη διαφόρων ..."αντιρατσιστών" περιφερόταν επί ώρες στο κέντρο της πόλεως, σπάζοντας, τρομοκρατώντας και ουρλιάζοντας υπό τα απαθή βλέμματα των οργάνων της εξουσίας.
Σε μία επίδειξη ..."φρονηματισμού" επετέθη αρχικά στον Θωμά Α., 47 ετών, οικοδόμο, που προσπάθησε μόνος του να σταματήσει την καταστροφή της προτομής.
Σε αναλογία σαράντα εναντίον ενός, τον κτύπησαν με φονική μανία με ό,τι κρατούσαν στα χέρια τους και αν το θύμα δεν κατάφερνε να σταθεί όρθιο καθ' όλη τη διάρκεια της επιθέσεως και μέχρι την αποχώρηση της συμμορίας, θα είχε σίγουρα τραγικό τέλος.
Ακολούθως, διέσχυσαν ανενόχλητοι τον αστυνομικό κλοιό και λίγο παρακάτω αναγνώρισαν διερχόμενο τυχαία στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ., τον Ηλία Γ. (επίσης 47 ετών οικοδόμο), στον οποίο επετέθησαν με παρόμοιο τρόπο και με την ίδια αριθμητική αναλογία.
Ο μεν πρώτος νοσηλεύεται σε νευροχειρουργική κλινική με δύο εγκεφαλικά αιματώματα, κινούμενος προς το παρόν με αναπηρικό καροτσάκι.
Ο δε δεύτερος υπέστη σοβαρές σωματικές βλάβες από κτυπήματα στο κεφάλι και στο υπόλοιπο σώμα.
Μετά την ..."επιχείρησή" τους ανεχώρησαν ανενόχλητοι προς την ιατρική σχολή, όπου τους υποδέχθηκαν συγκεντρωμένοι ..."αντιρατσιστές", η δε αστυνομία σχημάτισε κλοιό προστασίας, πιέζοντάς τους να εισέλθουν στο εσωτερικό της καταλήψεως, ώστε να μην έρθουν σε επαφή με άτομα που αντελήφθησαν τις επιθέσεις τους και θα τους καταδίωκαν.
Όλα αυτά έγιναν μέρα-μεσημέρι, η δε αστυνομία αρκέστηκε σε πέντε προσαγωγές που κατέληξαν σε δύο προσωρινές (!!!) κρατήσεις, παρ' ό,τι, μεταξύ άλλων αυτοφώρων αδικημάτων, έσπασαν βιτρίνες και το αυτοκίνητο του πρώτου θύματος, παρ' ότι επεχειρήθη γκρέμισμα της προτομής ενός εθνικού ήρωα και κυρίως, παρ' ότι οι εν λόγω συλληφθέντες συμμετείχαν σε δολοφονικό λιντσάρισμα δύο ανυπεράσπιστων προσώπων.
Η συνταγή είναι δοκιμασμένη: Οι ..."ανώνυμοι" αναρχικοί κάνουν την βρωμοδουλειά (σαν φυσικοί αυτουργοί) και κατόπιν κλειδώνονται στα "άσυλα". Ακολούθως, επώνυμοι χαβιαροαριστεροί, που δεν λερώνουν τα χέρια τους, οργανώνουν συγκεντρώσεις συμπαραστάσεως, πληρώνουν και φέρνουν επωνύμους δικηγόρους, παριστάνουν τις αθώες περιστερές και χύνουν το δηλητήριό τους σαν φίδια, δεξιά κι αριστερά.
Έτσι, την επομένη ημέρα, στην Λάρισα, οι δολοφονικές συμμορίες βρήκαν ένα μικρό πλήθος ..."επωνύμων" και οργανώσεων σφραγίδων που έκαναν το άσπρο μαύρο.
Αυτή η "αριστερά του χαβιαριού" είναι ο ηθικός αυτουργός, οι δε "αντιεξουσιαστές", οι χρήσιμοι ηλίθιοι και η εξιλέωση των τύψεων αυτών που βολεύτηκαν στο σύστημα, το γλύφουν και ενίοτε χρηματοδοτούνται από αυτό.
Όπως διαπιστώσαμε, μιλώντας με συναγωνιστές από την Λάρισα, ο στόχος τους δεν επετεύχθη ούτε κανείς φοβήθηκε. Αντιθέτως, όπως μας διαβεβαιώνουν όλοι, ο ..."περίπατος" θα είναι την επόμενη φορά πιο δύσκολος...
Ας συγκρίνει κανείς τις 45 συλλήψεις της Πανόρμου και την φυλάκιση του Δ. Παπαγεωργίου, με την δολοφονική επίθεση της Λαρίσης και ας βγάλει τα συμπεράσματά του για τους "αντιεξουσιαστές" και για την ..."εξουσία".


http://gianniotis.blogspot.com/2010/02/blog-post_4009.html

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

KAI MHN ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΟΠΛΟ

http://justgetthere.us/blog/uploads/internet-NWO-dees.jpg

ANEBASTE ME TH FVTO

Ανώνυμος είπε...

Επειδή με την αναμενόμενη ψήφιση του εθνοκτόνου νομοσχεδίου για την απόδοση ιθαγένειας σε παρείσακτες καραβιές ανθρωπίνων μαζών, δηλώνω ότι κατέχω την πατρότητα των όρων "Πρωτοέλληνες"
και "Δευτεροέλληνες" που θα χρησιμοποιηθούν κατά κόρον στο άμεσο μέλλον.
Πρωτοέλληνας = Ο Έλληνας που δε χρειάστηκε νταβατζή για να πάρει την ιθαγένεια.
Δευτεροέλληνας = Ο Έλληνας που απέκτησε την ιθαγένεια με την ψήφιση του νόμου από τους νταβατζήδες του.
Παρακαλούνται οι λεξικογράφοι να χρησιμοποιούν την ερμηνεία των όρων όπως αναφέρεται προηγουμένως αυτούσια και χωρίς ουδεμία παρέκκλιση.
Ο κατέχων την πατρότητα των όρων.
Παρακαλούμε για την προώθηση σε όλα τα ιστολόγια

Ανώνυμος είπε...

Στην παρακάτω ιστοσελίδα διάβασα τις απόψεις τoυ Focus γιά την Ελλάδα.
http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/02/focus_27.html

ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ FOCIA
Από την πρώτη κιόλας ανάγνωση βγαίνει το συμπέρασμα ότι αυτό το άρθρο μόνο κάποιος που ζει εδώ και "αγαπάει" τους συμπολίτες του μπορεί να το έχει γράψει. Το πιθανότερο είναι να έχει γραφεί από κάποιον "Έλληνα" από τους πολλούς που έχουμε εδώ που κρύβουν την καταγωγή τους πίσω από Ελληνικά ονόματα και να τους το έστειλε.
To όλο στύλ γραψίματος θυμίζει πολύ, μα πάρα πολύ τον τρόπο γραφής που καθιερώθηκε και προωθήθηκε στην Ελλαδα την εποχή Σημίτη, από "νεολαιίστικα" περιοδικά προς διαμόρφωση της Ελληνικής νεολαίας με τα γνωστά σημερινά αποτελέσματα, όπου η ιδεολογία είναι "σας έχω βρασμένους... όλους και κοιτάω την πάρτη μου".
Γιά απάντηση θα μπορούσε να γράψει κανείς χιλιάδες ειρωνείες γιά τους Γερμανούς.
Γιά τα περισσότερα που γράφει τιμή μας και καμάρι μας όσο γιά τα στραβά μας να θυμίσω στον κύριο ότι έκαναν τα πάντα πολλοί και διάφοροι γιά να μας διαλύσουν(Νίτσε), από τίς σταυροφορίες και τις επιδρομές των Γότθων, την καταστροφή του Ελληνικού πολιτισμού από τις ορδές των Ιουδαιοχριστιανών αλλά και ότι μετά το 1821 την Ελλάδα κυβερνούν υπάλληλοι άλλων, με πρώτους και καλύτερους τους Βαυαρούς του Όθωνα.
Να πω ακόμα σ' αυτούς τους κυρίους, ότι η ΕΛΛΑΔΑ καταστράφηκε οικονομικά διότι οι Ευρωπαίοι την θέλουν να πουλάει μόνο ήλιο και θάλασσα και να φέρουν με τους δικούς τους όρους τα μαγαζιά τους εδώ και έτσι η καταστροφή δεν χρειάζεται καμία κρίση γιά να έρθει.
Όσο γιά την γλώσσα που επικαλείται ο γίγαντας της δημοσιογραφίας, να του πω ότι ο Ελληνικός και κατά συνέπεια ο Ευρωπαϊκός πολιτισμός μεγαλούργησε χάρη στην καταπληκτική αυτή γλώσσα που άνοιξε το μυαλό των ανθρώπων πράγμα που δεν μπορούσε να κάνει η γεμάτη σύμφωνα γλώσσα του. Τους έκανε δηλαδή πιό έξυπνους. Η γλώσσα ήταν η ουσιαστική αιτία της δημιουργίας του πολιτισμού πάνω στον οποίο πάτησαν μια σειρά από δικούς σας ανθρώπους οι οποίοι μεγαλούργησαν
με τα επιτεύγματά τους. Και να ξέρεις ότι οι σκεπτόμενοι Έλληνες αχάριστοι δεν είμαστε.
ΥΓ
α. Πόσοι Έλληνες επιστήμονες δουλεύουν για τη χώρα σου μεγάλε;
β. Οι Γερμανοί μισούν ή αγαπούν την Ελλάδα και τον πολιτισμό της γιατί από αυτά που κατά καιρούς διαβάζω ισχύει το δεύτερο.
γ. Εμείς είμαστε περήφανοι γιά χιλιάδες λόγους γιά τους δικούς μας προγόνους εσύ είσαι γιά τους δικούς σου, κι αν ναί πες μας γιά ποιούς λόγους.
δ. Εμείς εδώ πάντα πολεμούσαμε λίγοι εναντίων πολύ περισσότερων γιατί πολλοί εδώ τα έχουνε βαριά, ο λαός σου το έχει κάνει ποτέ αυτό;
ε. Αν η Ελλάδα ποτέ απαλλαγεί από τους υπαλλήλους κυβερνήτες της τότε θα δεις ποιό είναι το αφεντικό στην Ευρώπη γιατί είτε σου αρέσει είτε όχι το Ελληνικό DNA είναι εδώ και πριν προλάβεις να γελάσεις να σου βάλω δύο κουίζ:
i)Ποιά χώρα έχει τον μεγαλύτερο εμπορικό στόλο στον κόσμο και ii)αν είναι σίγουρος ότι την χώρα του την εξουσιάζουν Γερμανοί, γιατί πολλά ακούγονται γιά τον Κολ και τον Βίλυ Μπράντ παλιότερα;
ΑΝΤΙΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΓΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΝΔΡΩΝ.

ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΔΡΑΓΩΝΑ,ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΑ ΣΤΕΛΛΑ Η ΚΡΥΦΟΣΧΟΛΑΤΖΟΥ (ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΟΣ ΟΧΙ ΟΝΟΜΑ) ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΛΗΦΘΟΥΝ ΣΤΟ ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΟΠΩΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ.


1.«Εφόσον υπάρχει στον κόσμο ο άτιμος ο Έλληνας, μα τον Αλλάχ, δε μου φεύγει αυτό το μίσος. Όσο στέκομαι και τον βλέπω απέναντί μου σαν σκυλί, μα τον Αλλάχ, δε μου φεύγει αυτό το μίσος. Χίλια κεφάλια από Γκιαούρηδες δεν μπορούν να ξεπλύνουν αυτό το μίσος. Να έλιωνα με πέτρα το κεφάλι τριάντα χιλιάδων από αυτούς. Να ξερίζωνα με τανάλια τα δόντια δέκα χιλιάδων από αυτούς. Να πετούσα δέκα χιλιάδες πτώματά των στο ποτάμι. Να τρυπούσα με τη λόγχη μου σαράντα χιλιάδες, και ογδόντα χιλιάδες από αυτούς να τους έστελνα στην κόλαση, και να κρεμούσα εκατό χιλιάδες από αυτούς. Μα τον Αλλάχ, δε μου φεύγει αυτό το μίσος. Χίλια κεφάλια από Γκιαούρηδες δεν μπορούν να ξεπλύνουν αυτό το μίσος».

I.Veziroglou ποιητης

2.Bati Trakya

Σ’ όποιον με πειθώ δεν ησυχάζει
Πρέπει να του ασκήσεις βία,
Φρόνιμος να’ ναι για να μάθει.
Του Έλληνα η φιλία να μας λείπει.
Μίσος έχω δίχως τελειωμό.
Πρέπει από τη Θράκη μας να φύγει.


Huseyin Celikoglou ποιητης


3.Οι Τούρκοι Πέρασαν...

Εκεί οπού τα πόδια μου επάτησαν
Το αίμα πάντα άφθονο την γη ποτίζει
Και’ κει όπου τα χέρια μου τ’άπλωσα
Ο Μαής σε Φθινόπωρο γυρίζει.
Θα αφήσω όλεθρο που θα είναι μοναδικός
και δεν ξανάγραψε ποτέ η ιστορία
που δεν θα διορθώσει ο πολιτισμός
σε δέκα χρόνια μέσα. Πίστη μου είναι η βία.
Τα σπλάχνα θα κρεμάσω στου γαϊτανιού
την άκρη και του κόσμου όλου την σοφία
μαζί με τον πολιτισμό,στου τουφεκιού
τη σφαίρα και στα πίσω πόδια του αλόγου.
Οι ρεματιές ,τα δάση πάνω στα βουνά,
μαζί με τους σταυρούς του ολέθρου που θα αφήσω
για πάντα θα μιλούν στον κόσμο για καλά
«Οι Τούρκοι πέρασαν». Να τι άφησαν πίσω.

enis avni bey ποιητης

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΓΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΝΔΡΩΝ.

ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΔΡΑΓΩΝΑ,ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΑ ΣΤΕΛΛΑ Η ΚΡΥΦΟΣΧΟΛΑΤΖΟΥ (ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΟΣ ΟΧΙ ΟΝΟΜΑ) ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΛΗΦΘΟΥΝ ΣΤΟ ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΟΠΩΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ.


1.«Εφόσον υπάρχει στον κόσμο ο άτιμος ο Έλληνας, μα τον Αλλάχ, δε μου φεύγει αυτό το μίσος. Όσο στέκομαι και τον βλέπω απέναντί μου σαν σκυλί, μα τον Αλλάχ, δε μου φεύγει αυτό το μίσος. Χίλια κεφάλια από Γκιαούρηδες δεν μπορούν να ξεπλύνουν αυτό το μίσος. Να έλιωνα με πέτρα το κεφάλι τριάντα χιλιάδων από αυτούς. Να ξερίζωνα με τανάλια τα δόντια δέκα χιλιάδων από αυτούς. Να πετούσα δέκα χιλιάδες πτώματά των στο ποτάμι. Να τρυπούσα με τη λόγχη μου σαράντα χιλιάδες, και ογδόντα χιλιάδες από αυτούς να τους έστελνα στην κόλαση, και να κρεμούσα εκατό χιλιάδες από αυτούς. Μα τον Αλλάχ, δε μου φεύγει αυτό το μίσος. Χίλια κεφάλια από Γκιαούρηδες δεν μπορούν να ξεπλύνουν αυτό το μίσος».

I.Veziroglou ποιητης

2.Bati Trakya

Σ’ όποιον με πειθώ δεν ησυχάζει
Πρέπει να του ασκήσεις βία,
Φρόνιμος να’ ναι για να μάθει.
Του Έλληνα η φιλία να μας λείπει.
Μίσος έχω δίχως τελειωμό.
Πρέπει από τη Θράκη μας να φύγει.


Huseyin Celikoglou ποιητης


3.Οι Τούρκοι Πέρασαν...

Εκεί οπού τα πόδια μου επάτησαν
Το αίμα πάντα άφθονο την γη ποτίζει
Και’ κει όπου τα χέρια μου τ’άπλωσα
Ο Μαής σε Φθινόπωρο γυρίζει.
Θα αφήσω όλεθρο που θα είναι μοναδικός
και δεν ξανάγραψε ποτέ η ιστορία
που δεν θα διορθώσει ο πολιτισμός
σε δέκα χρόνια μέσα. Πίστη μου είναι η βία.
Τα σπλάχνα θα κρεμάσω στου γαϊτανιού
την άκρη και του κόσμου όλου την σοφία
μαζί με τον πολιτισμό,στου τουφεκιού
τη σφαίρα και στα πίσω πόδια του αλόγου.
Οι ρεματιές ,τα δάση πάνω στα βουνά,
μαζί με τους σταυρούς του ολέθρου που θα αφήσω
για πάντα θα μιλούν στον κόσμο για καλά
«Οι Τούρκοι πέρασαν». Να τι άφησαν πίσω.

enis avni bey ποιητης

Ανώνυμος είπε...

Χλευάζουν οι μουσουλμάνοι: Γιατί να ενσωματωθούμε αφού σε λίγο θα είμαστε περισσότεροι από εσάς;

Η γλυκανάλατη πεποίθηση πως οι λαθρομετανάστες μουσουλμάνοι θα ενσωματωθούν απευθύνεται σε αγαθούς εγκεφάλους, απομεινάρια της σκληρής εργασίας των ΜΜΕ
Οι μουσουλμάνοι που πραγματικά ενσωματώνονται είναι λίγοι. Αυτοί που άλλαξαν συνειδητά θρησκεία είναι ελάχιστοι και αυτοί που δεν διώκονται γι αυτό είναι ακόμα λιγότεροι. Αλλά οι εξαιρέσεις δεν κάνουν τον κανόνα, δυστυχώς ή ευτυχώς!
Ξέρετε πόσοι ευρωπαίοι κάθε χρόνο γίνονται μουσουλμάνοι εξαιτίας έρωτος με κάποιον ή κάποια από αυτούς και όχι κατόπιν μελέτης και συνειδητής επιλογής;
Ο αριθμός είναι δυσανάλογος και δυστυχώς αποδεικνύει πως πολλοί είναι οι ευρωπαίοι (μεταξύ αυτών και πολλοί έλληνες και ελληνίδες) που σκέφτονται με τα γεννητικά τους όργανα και την –πιθανότατα- δυστυχισμένη παρελθούσα ερωτική τους ζωή…
Η ενσωμάτωση κάποιου σε κάποια κοινωνία γίνεται μόνον όταν αυτός δεν έχει καμία επιρροή από το δικό του γκρουπ ομοθρήσκων ή της χώρας καταγωγής του.
Σήμερα με την εξέλιξη των μέσων μεταφοράς και επικοινωνίας, οι δεσμοί με την χώρα προέλευσης, με την οικογένεια, δηλαδή με συναισθηματικές ομάδες αλλά και με θρησκευτικές ομάδες, δεν επιτρέπουν ούτε καν την μερική ενσωμάτωση, πόσο δε μάλλον την πλήρη!
Πρέπει να σταματήσουμε να τρέφουμε αυταπάτες για την πιθανότητα συνειδητής και άδολης ενσωμάτωσης στις ευρωπαϊκές κοινωνίες των μεταναστών (και λαθρομεταναστών) που έχουν στοχεύσει στην είσοδο και την παραμονή τους σε περιβάλλοντα που έχουν μεγάλες πολιτισμικές αποστάσεις από τους χώρους καταγωγής αυτών των πληθυσμιακών ομάδων.
Με την θρησκευτική ελευθερία, δε, η οποία είναι βασική αρχή κάθε δημοκρατικής κοινωνίας, σε λίγο θα δείτε τα τζαμιά να φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια γύρω σας. Και σε αυτά τα τζαμιά δεν ασκούνται θρησκευτικά καθήκοντα μόνο. Εκεί μέσα διδάσκεται το κοράνι, το οποίο έρχεται σε πλήρη αντίθεση με κάθε δημοκρατική αρχή. Φυσικά, τα αιτήματα των (λαθρο)μεταναστών που σε λίγο θα αρχίσουν να εμφανίζονται (με ταχύτερο ρυθμό και από τα τζαμιά), δεν θα τα υπέβαλαν ποτέ στις πατρίδες από όπου προέρχονται, αλλά εδώ θα βρεθούν –και ήδη βρίσκονται- όλοι εκείνοι οι «καλοθελητές» που στο όνομα του πολιτισμού και των ανθρωπίνων δικαίων θα θυσιάσουν χωρίς δεύτερη σκέψη τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των ιθαγενών κατοίκων. Η εξέλιξη αυτή, αυτόματα λειτουργεί και θα συνεχίσει να λειτουργεί ως πόλος έλξης (πέρα από τους «ειδικούς» που φροντίζουν να διαφημίζουν την Ευρώπη της ανοχής) για μεγαλύτερες πληθυσμιακές ομάδες που θα εισβάλουν συνεχώς και αδιακρίτως, μέχρις ότου η Ευρώπη που γνωρίζουμε μετατραπεί στην γνωστή Eurabia, την ήπειρο που κάποτε ήταν Ευρώπη…
Μέσα από αυτά, ξεπηδά και μια ερώτηση:. Αφού η εισροή των μουσουλμάνων δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσει και λόγω του ότι αυτοί που θα είναι μέσα στην Ελλάδα θα έχουν το δημοκρατικό και ανθρώπινο δικαίωμα να φέρνουν συζύγους από τις χώρες προέλευσής τους -όπως εδώ και 40 χρόνια γίνεται στην Ευρώπη-, ποτέ θα ενσωματωθούν από την Ελλάδα και πως; Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο που έχει συνταχθεί από τους πολιτικούς άρχοντες και τους συμβούλους τους (π.χ. Βαλλιανάτος), το οποίο έχει δοκιμασθεί και έχει αποδώσει σε παραπλήσιες εθνικής συνοχής και πολιτισμικής κουλτούρας ομάδες όπως είναι οι Έλληνες; Μήπως η αθρόα είσοδος ουσιαστικά είναι η απαρχή ενός κοινωνικού πειράματος μίξης λαών που προσδοκά να αποδώσει ανθρώπους με νέα χαρακτηριστικά;

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει όλοι μας να γνωρίζουμε πως οι μουσουλμάνοι δεν είναι αφελείς. Στην Ολλανδία το λένε ανοικτά πλέον: Γιατί να ενσωματωθούμε εμείς, την στιγμή που σε λίγα χρόνια θα είμαστε οι πλειοψηφία εδώ; Εύλογη η απορία τους. Δεν συμφωνείτε; Μάλλον εμείς, οι γηγενείς κάτοικοι της Ευρώπης και των χριστιανικών της κρατών, θα χρειαστεί να ενσωματωθούμε στις ριζικές αλλαγές που αναμένεται να προκύψουν και οι οποίες πρόκειται μετά βεβαιότητας να αλλάξουν πλήρως το πρόσωπο της Ευρωπαϊκής ηπείρου. Ίσως, μάλιστα, τα νέα δεδομένα να μην σέβονται πλέον και τόσο πολύ τις δικές μας «θρησκευτικές ιδιαιτερότητες»…
Τι νομίζετε δηλαδή όλοι εσείς; Με τι ψευδαισθήσεις πρέπει να ποτίσουμε τους «βρώμικους», «εθνικιστικούς» και «μισάνθρωπους» εγκεφάλους μας;
Οι ιμάμηδες, οι μουλάδες και όλοι αυτοί, οι καλοκάγαθοι άνθρωποι που έχουν ευτελίσει την αξία της ανθρώπινης ζωής, οι οποίοι κατευθύνουν την μαζική αυτή εισβολή στη χώρα μας και αλλού (κανείς δεν πρέπει να διατηρεί αυταπάτες περί του αντιθέτου), δεν ξέρουν τι κάνουν; Φυσικά και γνωρίζουν, επακριβώς, τι κάνουν.
Πως θα πετύχουν άλλωστε την δημιουργία του μεγάλου χαλιφάτου;
Ένας αναγνώστης


http://kostasxan.blogspot.com/2010/02/blog-post_28.html

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΜΚΟ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΜΜΕ

Από γνωστό μου εργαζόμενο σε κρατικό τηλεοπτικό σταθμό έμαθα ότι σκοπεύουν να επιβάλλουν στους δημοσιογράφους και στους εργαζομένους σε ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς, υποχρεωτική παρακολούθηση σεμιναρίων «ενάντια στο ρατσισμό και στη ξενοφοβία»!!!!!!!!!

Το πρόγραμμα αυτό έχει ξεκινήσει από την Ευρώπη, θεωρείται αποτυχημένο ως προς τη λειτουργία και την απόδοσή του και κάποιοι «οπαδοί του εθνομηδενισμού» σκέφτηκαν να το μεταφέρουν και στην Ελλάδα.

Ο φίλος που με ενημέρωσε μου είπε ότι όλοι, από τους προϊσταμένους μέχρι τους τελευταίους υπαλλήλους είναι ενοχλημένοι κι αναρωτιούνται τι άλλα πράγματα θα τους μαθαίνουν στα «σεμινάρια» αυτά. Ήδη έχουν φιμώσει τον τύπο. Καθημερινά σημειώνονται βιασμοί, κλοπές, ληστείες, φόνοι με θύματα Έλληνες και δράστες Αλβανούς, Πακιστανούς και πάει λέγοντας ο μακρύς κατάλογος των λαθρομεταναστών δραστών κι όμως η τηλεόραση δεν ασχολείται με αυτά. Κι αν συμβεί κάτι που δεν μπορούν να το αποσιωπήσουν, φροντίζουν να το αναφέρουν όσο γίνεται πιο αδιάφορα, σε λίγο χρόνο και με όσο γίνεται πιο ήπιους χαρακτηρισμούς. Είναι τέτοιες οι εντολές που έχουν για να μην εξαγριώνεται ο κόσμος με την εγκληματικότητα των τριτοκοσμικών που βρίσκεται σε ανοδική πορεία στην Ελλάδα.
Αντίθετα έχουν εντολές να διογκώνουν τα «προβλήματα» που δημιουργεί η Αστυνομία(!!!), το ρατσισμό που βιώνουν «οι καημένοι οι μετανάστες» και όλα τα εμετικά που μας σερβίρουν τα μεγάλα κανάλια και οι μεγάλες εφημερίδες. Αυστηρές εντολές πέφτουν στο μοντάζ και στους ηχολήπτες προκειμένου να πλαισιώνουν τους (λαθρο)μετανάστες με την ανάλογη συγκινητική μουσική υπόκρουση για να προκαλούν τη συμπάθεια και τον οίκτο των τηλεθεατών!
Για τα προβλήματα των Ελλήνων τίποτα. Μηδέν εις το πηλίκον! Επίσης έχουν εντολές, όπως μου είπε ο φίλος μας, να προβάλλουν διαρκώς το πρόβλημα της οικονομίας για να καταφέρουν να στρέψουν εκεί την προσοχή του κόσμου και να περάσουν πιο ανώδυνα το λαθρονομοσχέδιο.
Ρώτησα ποιος υποκινεί αυτότο σεμιναριακό πρόγραμμα και μου απάντησε κάποιες ΜΚΟ, τα γνωστά σωματεία (λαθρο)μεταναστών και ο προστάτης των λαθρομεταναστών κύριος κύριος Βαλιανάτος.
Είπατε τίποτα;

Ελευθερία Λόγου.

Σχόλιο...Κάτι έπρεπε να βρουν να κάνουν για να τα κονομήσουν πάλι.Ἕιδικά τώρα που τους κόβουν τις κρατικές επιχορηγήσεις,έχουν λυσσάξει τις τελευταίες μέρες.
Αλλά όποιος ξέρει καταλαβαίνει.... Καλοκαίρι έρχεται,πως θα πάνε στα νησιά και στην Ν.Αμερική οι άφραγκοι που κάνουν κάθε χρόνο 3-4 μήνες διακοπές????

ΜΚΟ
"Ελληνικό παρατηρητήριο των συμφωνιών του Ελσίνκι".
http://www.greekhelsinki.gr/

Κάποιες επισημάνσεις για το ευαγές αυτό ίδρυμα.

------"Το 1994 το ΕΠΣΕ ξεκίνησε την εκπόνηση λεπτομερών εκθέσεων για όλες τις εθνικές, εθνογλωσσικές και τις μεγαλύτερες θρησκευτικές μειονοτικές κοινότητες στην Ελλάδα, (Μακεδόνες και Τούρκοι, Αρβανίτες, Πομάκοι και Βλάχοι, Καθολικοί, Μάρτυρες του Ιεχωβά, Προτεστάντες και Νέα Θρησκευτικά Κινήματα)"------

Ενας ΜΚΟ λοιπόν που μας λέει ότι στην Ελλάδα έχουμε πολλές "εθνικές και θρησκευτικές μειονότητες".
Διοικητικό Συμβούλιο:

Γρηγόρης Βαλλιανάτος, Πρόεδρος

Kevin Boyle, Μέλος

Ορέστης Γεωργιάδης, Μέλος

Παναγιώτης Δημητράς, Μέλος

Dimitrina Petrova, Μέλος

Βαλλιανάτος λοιπόν.Ένας αμφιλεγόμενος ομοφυλόφιλος,πρώην επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων gay προσανατολισμού και πρώην σύμβουλος του ΓΑΠ.

http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/02/blog-post_997.html

Ανώνυμος είπε...

Κάτι ύποπτο ετοιμάζεται στην Κρήτη.

Το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν τα κρούσματα βίας στα Χανιά της Κρήτης...
Ας θυμηθούμε τον διπλό εμπρησμό της Εβραϊκής συναγωγής της πόλης, που πολλοί ειδήμονες βιάστηκαν να τον αποδώσουν σε αντισιωνιστική επίθεση κάποιων «κακών» Ελλήνων, αλλά γρήγορα αποδείχθηκε με την σύλληψη των αλλοδαπών δραστών, ότι ήταν καθαρή προβοκάτσια, μια συνηθισμένη ενέργεια ξένων πρακτόρων. Βέβαια για τις δηλώσεις και τις κατηγορίες που εξεφράσθησαν πριν την διαλεύκανση της υπόθεσης, δεν ευαισθητοποιήθηκε κανείς να τις πάρει πίσω!

Μετά από λίγες ημέρες, ακολουθεί η επίθεση σε μια 27χρονη από δύο κουκουλοφόρους, που σχημάτισαν με ξυραφάκια δύο αγκυλωτούς σταυρούς στο πάνω μέρος του αριστερού της βραχίονα και άλλους τρεις στο δεξί μανίκι του μπουφάν της. Η αποτρόπαια αυτή επίθεση, χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η αστυνομική έρευνα, αποδόθηκε από όλα τα ΜΜΕ σε ακροδεξιούς νοσταλγούς του παράφρονα Χίτλερ.

Αν κάποιος φορέσει μια κουκούλα και ένα βράδυ ακινητοποιήσει μια κοπέλα και με ένα ξυράφι, σχηματίσει στο μπράτσο της, ένα «πράσινο» ήλιο ή ένα σφυροδρέπανο, σημαίνει ότι υποχρεωτικά θα ήταν μια επίθεση από οπαδούς των πολιτικών κομμάτων που συνειρμικά συνδέονται με τους συμβολισμούς αυτούς; Όχι απαραίτητα. Πολύ πιθανό να το έκανε κάποιος που θα ήθελε να στρέψει την κοινή γνώμη εναντίον τους. Έτσι δεν είναι;

Είναι οπωσδήποτε καταδικαστέα η όποια βίαιη πράξη κατά της ανθρώπινης ζωής και αξιοπρέπειας, με αφορμή τις ιδεολογικές πεποιθήσεις που κουβαλάει κανείς μέσα του! Όμως ζούμε σε μια ύποπτη χρονικά συγκυρία και οφείλουμε να είμαστε διπλά προσεκτικοί πριν καταδικάσουμε οποιεσδήποτε κοινωνικές ομάδες ως ηθικούς ή φυσικούς αυτουργούς, αυτών των βίαιων ενεργειών.

Δεν είναι ξεκάθαρο τελικά αν όντως η Κρήτη θα κληθεί να επιλέξει το 2012 μέσω δημοψηφίσματος την τύχη της, αν θα παραμείνει δηλαδή ενωμένη με την μητέρα-Ελλάδα ή αν θα αυτονομηθεί. Το τι πραγματικά επιθυμεί ο Κρητικός λαός είναι γνωστό τοις πάση. Μήπως όμως παίζονται σενάρια στήριξης του ΛΑΘΡΟνομοσχεδίου από την μια και αποσταθεροποίησης του νησιού από την άλλη; Μήπως κάποιοι έχουν βάλει στο μάτι την Κρήτη;

Εφιάλτης

Διαβάστε περισσότερα: http://3fialtis.blogspot.com/2010/02/blog-post_465.html