28/2/10

ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΜΚΟ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΜΜΕ

Από γνωστό μου εργαζόμενο σε κρατικό τηλεοπτικό σταθμό έμαθα ότι σκοπεύουν να επιβάλλουν στους δημοσιογράφους και στους εργαζομένους σε ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς, υποχρεωτική παρακολούθηση σεμιναρίων «ενάντια στο ρατσισμό και στη ξενοφοβία»!!!!!!!!!

Το πρόγραμμα αυτό έχει ξεκινήσει από την Ευρώπη, θεωρείται αποτυχημένο ως προς τη λειτουργία και την απόδοσή του και κάποιοι «οπαδοί του εθνομηδενισμού» σκέφτηκαν να το μεταφέρουν και στην Ελλάδα.

Ο φίλος που με ενημέρωσε μου είπε ότι όλοι, από τους προϊσταμένους μέχρι τους τελευταίους υπαλλήλους είναι ενοχλημένοι κι αναρωτιούνται τι άλλα πράγματα θα τους μαθαίνουν στα «σεμινάρια» αυτά. Ήδη έχουν φιμώσει τον τύπο. Καθημερινά σημειώνονται βιασμοί, κλοπές, ληστείες, φόνοι με θύματα Έλληνες και δράστες Αλβανούς, Πακιστανούς και πάει λέγοντας ο μακρύς κατάλογος των λαθρομεταναστών δραστών κι όμως η τηλεόραση δεν ασχολείται με αυτά. Κι αν συμβεί κάτι που δεν μπορούν να το αποσιωπήσουν, φροντίζουν να το αναφέρουν όσο γίνεται πιο αδιάφορα, σε λίγο χρόνο και με όσο γίνεται πιο ήπιους χαρακτηρισμούς. Είναι τέτοιες οι εντολές που έχουν για να μην εξαγριώνεται ο κόσμος με την εγκληματικότητα των τριτοκοσμικών που βρίσκεται σε ανοδική πορεία στην Ελλάδα.
Αντίθετα έχουν εντολές να διογκώνουν τα «προβλήματα» που δημιουργεί η Αστυνομία(!!!), το ρατσισμό που βιώνουν «οι καημένοι οι μετανάστες» και όλα τα εμετικά που μας σερβίρουν τα μεγάλα κανάλια και οι μεγάλες εφημερίδες. Αυστηρές εντολές πέφτουν στο μοντάζ και στους ηχολήπτες προκειμένου να πλαισιώνουν τους (λαθρο)μετανάστες με την ανάλογη συγκινητική μουσική υπόκρουση για να προκαλούν τη συμπάθεια και τον οίκτο των τηλεθεατών!
Για τα προβλήματα των Ελλήνων τίποτα. Μηδέν εις το πηλίκον! Επίσης έχουν εντολές, όπως μου είπε ο φίλος μας, να προβάλλουν διαρκώς το πρόβλημα της οικονομίας για να καταφέρουν να στρέψουν εκεί την προσοχή του κόσμου και να περάσουν πιο ανώδυνα το λαθρονομοσχέδιο.
Ρώτησα ποιος υποκινεί αυτότο σεμιναριακό πρόγραμμα και μου απάντησε κάποιες ΜΚΟ, τα γνωστά σωματεία (λαθρο)μεταναστών και ο προστάτης των λαθρομεταναστών κύριος κύριος Βαλιανάτος.
Είπατε τίποτα;

Ελευθερία Λόγου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μία λύση είναι να τους τηλεφωνούμε όλοι να απαιτούμε να λένε όλες τις ειδήσεις και να φανερώνουν την εθνικότητα των δραστών, να μην αποκρύπτουν γεγονότα και να πάψουν να μας ζαλίζουν με τα δήθεν δικαιώματα των λαθραίων.
Το χρήμα είναι πάνω από όλα γι αυτούς, πόσοι αλλοδαποί αγοράζουν εφημερίδα; Οι Έλληνες τους στηρίζουμε, ας πάψουμε να είμαστε κορόϊδα, να τα λέμε αναμεταξύ μας.
Πίαστε δουλειά, από αύριο Δευτέρα αλλάξτε τους τα φώτα στα τηλεφωνήματα.
Με κόσμιο τρόπο πείτε τους ότι δεν θα ανεχθείτε πια άλλο εθνομηδενισμό κι αν συνεχίσουν έτσι τότε θα πάψετε πια να αγοράζετε εφημερίδες, το ίδιο ισχύει και για την τηλεόραση. Τηλεφωνήστε σε χορηγούς εκομπών με ανθελληνικό περιεχόμενο ή στην τηλεόραση. Αν τους φοβίσουν οι χορηγοί ότι θα αποσύρουν τις χορηγείες τους τότε θα δείτε την κάθε κυρία Στεφανίδου να ασχολείται με τα προβλήματα της ελληνικής οικογένειας και τους Έλληνες ανέργους και τους βιασμούς που κάνουν οι Πακιστανοί και τα χιλιάδες προβλήματα που έχουν φέρει τους Έλληνες σε αδιέξοδο.
Κάντε το από σήμερα κιόλας, αν τηλεφωνείτε στα κανάλια μην αρκεστείτε σε τηλεφωνήτριες, ζητάτε τους αρμόδιους των εκπομπών.
Πρέπει επιτέλους, συνέλληνες, να αρχίσει η αντίσταση.
Αρχίστε και θα με θυμηθείτε, το χρήμα είναι το παν γι αυτούς. Αν θορυβηθούν οι χορηγοί ότι θα μποϋκοτάρετε τα προϊόντα τους τα αλλάξουν τα πράγματα που μας σερβίρουν.
Τα τηλέφωνα των καναλιών θα τα α
βρείτε στα 11888, 11821, 11850 από το ίντερνετ και λοιπά.