26/2/10

Απάντηση σε ερωτήματα για Ρουφιανομπλόγκ

Ο blogger, http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com , είναι ο Νίκος Κλειτσίκας, στέλεχος στην δικτατορία ,του ΠΑΚ Ιταλίας , στέλεχος της ΕΥΠ, συνεργάτης του αείμνηστου Κώστα Τσίμα, συγγραφέας, και υποστηρικτής της Χαμάς εσχάτως.
Παραμένει ενεργό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.
Οι αναρτήσεις του, κρίνονται.
Τα σχόλια και τα συμπεράσματα δικά σας.
Δελτιο11

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είχε η ΕΥΠ ρουφιανοχαφιέδες, ανθέλληνες αναρχομαρξιστές;;;;; Τώρα καταλαβαίνω γιατί πάει κατά διαόλου αυτή η χώρα....

Ανώνυμος είπε...

Μα δεν καταλαβαίνω αγαπητέ Παρ Φεβ 26, 12:59:00 μμ γιατί εκπλήσσεσαι. Οι χαφιέδες των Αμερικανών παρέμειναν απλώς χαφιέδες των Αμερικανών. Το ότι πήγαν σε κάποιο κόμμα, σε οποιοδήποτε κόμμα ποτέ δεν τους άλλαξε ούτε τα πραγματικά φρονήματα ούτε τις πραγματικές τους διαθέσεις.

Σχεδόν (να υπογραμμίσω το σχεδόν γιατί πράγματι υπάρχουν μερικοί οι οποίοι δεν τα έπαιρναν τότε) άπαντες οι ψευτοπροοδευτικάριοι είχαν φάει ή οι οικογένειές τους έτρωγαν με χρυσά κουτάλια την περίοδο της Χούντας. Δεν θέλω να αναφέρω ονόματα γιατί γράφω ως ανώνυμος, αλλά όπου βρεις αίτημα για καθαίρεση θρησκευτικών συμβόλων, για "δικαιώματα" τα οποία δεν μνημονεύονται πουθενά παρά στις γκλάβες τους, για πολυπολυτισμούς κλπκλπ εκεί θα βρεις και τέτοιους. Γιοι υπουργών χούντας, συγγενείς ανθρώπων με απευθείας αναθέσεις σε υψηλά αμοιβόμενες θέσεις, απ'όλα έχει το μαντρί. Αυτοί τους έβαζαν το φαΐ στο πιάτο τους τότε, αυτοί το βάζουν και τώρα. Απλά οι διαταγές έχουν αλλάξει και λένε φαινομενικά άλλα πράγματα τώρα, γι'αυτό βέβαια αν και "προοδευτικοί" συμπλέουν ακριβώς με τις βλέψεις και τα συμφέροντα των Αμερικανών.

Από τους ίδιους ανθρώπους έπαιρναν εντολές τότε, από τους τις ίδιους παίρνουν τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Νίκος Κλειτσίκας (συγγραφέας - ιστορικός) στην εκπομπή "Το Κουτί της Πανδώρας" του Alpha με τον Κώστα Βαξεβάνη. Η εκπομπή προβολήθηκε την Τρίτη 17/2/2009 και είχε θέμα τα blogs.

http://www.youtube.com/watch?v=ha9gf_SA4sA

Ανώνυμος είπε...

Σε ευχαριστω Σπυρε για την απαντηση στο ερωτημα μου.

Πραγματικη θλιψη για την αποκαλυψη σου.

Οταν στο Πασοκ διακατεχονται απο "ιδεες" κουκουλοφορων τι να περιμενει η αμοιρη χωρα?

Και μαλιστα απο το ΠΑΚ...

Κριμα.

Και υστερα φταινε οι ΑΛ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΧ,Βουγιας και στρατουλης που αλωνιζουν στα υπουργεια και διαταζουν...

Αληθεια εχετε παρει ειδηση οτι απο τοτε που εκλεχτηκε το πασοκ οι αλλοδαποι εχουν ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ ΣΕ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΚΑΙ ΓΡΙΩΝ?

ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ Η ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΣΕ ΣΗΜΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ..ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΩΡΑ?

ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΝΙΕΤΣΚ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ

H Ντονέτσκο-Κριβοροζσκαγια Σοβιετική Δημοκρατία   ήταν μια πολιτική οντότητα , στο έδαφος των λεκανών Ντονέτσ  και Krivoy Rog  .  Ανακηρυχ...