22/2/10

O Επίορκος Κάρολος, (Κάουτσκυ), πήγε στα Ιωάννινα για να μολύνει την ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ, με τα «απόβλητα» της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης

Ο (Πράσινος) «Οικονομίδης» , στην Υπηρεσία των εχθρών του Λαού και του Έθνους

Το «μήνυμα» προς τους «φίλους» του, για την απελευθέρωση της Πόλης των Ιωαννίνων, αφορούσε τους «μετανάστες»

«Διακύβευμα της εποχής μας» χαρακτήρισε ο «Πρόεδρος», με τον Τούρκο γαμπρό, την ένταξη των νόμιμων μεταναστών.

Τι μας λες ρε Κάρολε Οικονομίδη;

Ποιοι είναι οι νόμιμοι;
Και είναι διακυβεβευμα της εποχής μας οι μιναρέδες , σε κάθε πόλη και χωριό.
Οι μπούρκες και η Αλβανοκρατία;

Πόσα έδωσαν στον γαμπρό σου για να μας τα λες αυτά;


«Ας μην ξεχνάμε, ότι δικοί μας άνθρωποι και συμπατριώτες ήταν κάποτε ξένοι κάπου αλλού», είπε κατά την διάρκεια επίσημου δείπνου στα Ιωάννινα, όπου βρέθηκε για την 97η επέτειο από την απελευθέρωση της πόλης.

Να και το μελό. Οι «δικοί μας άνθρωποι» ρε πεθερέ του Τούρκου, διώχτηκαν από την Αλβανία , και πήγαν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης στην Αλβανία, όπου εξακολουθούν να τους αρπάζουν τις περιουσίες.
Οι «δικοί μας άνθρωποι» διώχτηκαν και σφαγιάστηκαν από τους μουσουλμάνους.

Οι «δικοί μας άνθρωποι» δεν πήγαν μετανάστες στην Αλβανία, το Πακιστάν και την Νιγηρία.

Οπότε κομμένο το βύσσινο.

Κοίτα, κατεργάρη, Κάρολε Οικονομίδη, (Κάουτσκι) , δεν είσαι πρόεδρος .

Όργανο της ξένης κατοχής είσαι.
Φερέφωνο της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης και της Ανοιχτής Κοινωνίας.

Δελτίο 11

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από τους λίγους, μεγάλους και πάνοπλους εχθρούς της προηγούμενης εποχής πήγαμε στους εχθρούς που μας "χτυπούν" στην καθημερινότητά μας. Σε πολλούς και μικρούς "εχθρούς", εξίσου επικίνδυνους. Που μπορούν και έρχονται ύπουλα μέσα στα σπίτια μας. Που μπαίνουν στα σαλόνια μας. Που διαβρώνουν συνειδήσεις. Που αλλοιώνουν τρόπους σκέψης. Που αλλάζουν τα πρότυπά μας. Που μας χειραγωγούν και μας παραδίδουν σε "εμπόρους" όλων των ειδών.
Σήμερα οι εχθροί της Δημοκρατίας χρησιμοποιούν την τεχνολογία. Τα ΜΜΕ και το ίντερνετ είναι πολύ πιο επικίνδυνα απ' ό,τι φαίνονται. Πίσω από τα "ανώδυνα" και τα "γυαλιστερά", που μας προβάλουν "δωρεάν", κρύβονται συμφέροντα τεράστια. Συμφέροντα, που έχουν άμεσο κέρδος από την ισοπέδωση των εθνικών κρατών. Συμφέροντα, που έχουν άμεσο κέρδος από την αποκτήνωση του ανθρώπου. Από τη μετατροπή του σε ένα απλό καταναλωτικό ζώο χωρίς πατρίδα και πολιτισμό.
Παναγιώτης Τραϊανού
ΣΧΟΛΙΟ
ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΠΟΛΥΓΡΑΦΟΥ)ΠΟΡΤΑ -ΠΟΡΤΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΥΝΤΟΧΟΡΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΤΑΪΖΟΥΝ ΤΑ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ...Ο ΤΟΠΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΡΟΚΟΠΗ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ.

ΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΝΕΥ ΑΔΕΙΑΣ.

ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΠΕΙΝΑΣ Κ.Λ.Π ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!!! ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ.

ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΔΕΛΦΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΝΤΙΜΟ ΑΓΩΝΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

ΒΑΛΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ INTERNETIKH ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ KAI ΑΠΟ ΛΑΪΚΗ ΣΕ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ.
ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΣΤΑ ΓΟΥΝΑΡΑΔΙΚΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ.

Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ελλάς 2010μ.Χ. - Η Ευρωπαϊκή-Παγκόσμια Διακυβέρνηση είναι εδώ.

Η Κομισιόν με νέο της φιρμάνι απαιτεί την λήψη σκληρών επιπρόσθετων μέτρων, από την «δοκιμαζόμενη» Ελλάδα, όπως την κατάργηση των εθνικών συλλογικών συμβάσεων εργασίας, την κατάργηση της μονιμότητας στο Δημόσιο, την απελευθέρωση των κλειστών επαγγελμάτων, την αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης με παράλληλη μείωση των συντάξεων... Γίνεται έντονα φανερό ότι όχι απλά ένα μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας εκχωρήσαμε αλλά τουλάχιστον... όλη!

Κύριοι άξονες εφαρμογής του παιχνιδιού που παίζεται, είναι οι γνωστοί θαμώνες της Μπίλντεμπεργκ, Βαν Ρομπούι, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, Ζοζέ Μπαρόζο και Ζαν-Κλοντ Τρισέ. Ο στόχος που προωθούν, αφορά την επιβολή ενός μοντέλου οικονομικής διακυβέρνησης, που θα λειτουργήσει συμπληρωματικά με αυτό της νομισματικής και θα τεθεί σε γενικευμένη εφαρμογή σε όλη την Ε.Ε. ως το φθινόπωρο.

Η Ελλάδα έχει γίνει το πειραματόζωο δοκιμής αυτού του σχεδίου, που υλοποιείται με το τρίτο στάδιο επιτήρησης που μας επιβάλλουν. Ξεκινούν από εδώ, με σκοπό να το εφαρμόσουν σε όλη την Ευρώπη. Για να γίνει αυτό αποδεκτό από τους υπόλοιπους λαούς, μεγένθυναν ξαφνικά το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας, το έκαναν να φανεί ως κάτι που το έμαθαν ξαφνικά, κάτι που με μαγειρέματα οι κακοί και ψεύτες Έλληνες έκρυβαν επιμελώς, πίσω από την πλάτη των καλών και κουβαρντάδων Ευρωπαίων, εδώ και πολλά χρόνια... Και ξάφνου, η αναλογικά ασήμαντη σε μέγεθος Ελληνική οικονομία, προβάλλεται ως ο «μπαμπούλας» που αν αφεθεί ελεύθερος, θα καταρρακώσει το ευρώ και θα συνθλίψει αλυσιδωτά τις υπόλοιπες οικονομίες των χωρών-μελών της Ε.Ε.

Μόνο κάποιος απολύτως αφελής θα πίστευε κάτι τέτοιο. Ότι γίνεται τώρα κρύβει τις ρίζες του βαθιά μέσα στον χρόνο. Η συνδιαλλαγή των Ελληνικών κυβερνήσεων είναι αυτονόητη. Έπαιρναν πακτωλό χρημάτων από Ευρωπαϊκά προγράμματα στήριξης και εξωτερικούς δανεισμούς, εφαρμόζοντας παράλληλα 25ετή συνεχή πολιτική λιτότητας, για να ελέγξουν το εξωτερικό χρέος που πολλαπλασιάστηκε σε μέγεθος! Ίσως τελικά το χρέος να υπερέβαλε την φύση και να ωοτόκησε μόνο του, αν και ουδέτερο!

Το επίσης εξωφρενικό είναι, ο τρόπος που οι κυρίαρχοι της Ευρώπης αντιμετωπίζουν τον Έλληνα πολίτη. Ισχυρίζονται ότι σε περίπτωση που δεν μπορέσουμε να δανειστούμε από τις «αγορές» θα μας στηρίξουν αυτοί, γιατί είναι αδιανόητο μια χώρα-μέλος, να κινδυνεύει με χρεοκοπία ή να αφήνεται στο έλεος των κερδοσκόπων!
Αυτό ακριβώς κάνουν, δημιουργούν το υπόβαθρο για να κάνουν πάρτυ κάθε λογής μεγαλοτραπεζίτες, εδώ και τόσο καιρό και έχουν το θράσος να ρίχνουν στάχτη στα μάτια μας. Η στάση τους αυτή δεν είναι καθόλου τυχαία, ούτε και άδικη! Τους έχουμε δώσει κατ’ επανάληψη το δικαίωμα να μας αντιμετωπίζουν ως μειωμένης αντίληψης όντα! Να είστε σίγουροι ότι λαμβάνουμε, όχι ότι αξίζουμε, αλλά αυτό που με την στάση μας, εδώ και πολλά χρόνια, δείχνουμε!

Εφιάλτης

Διαβάστε περισσότερα: http://3fialtis.blogspot.com/2010/02/2010_21.html#ixzz0gDRotMeJ

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα, όταν ο Σαμαράς είπε σήμερα κάτι για τους εισβολείς τότε ακούστηκε μια βοή του κόσμου, μια βοή χαράς... μετά άρχισε πάλι τα οικονομικά του και ο λαός βαρέθηκε. Κρίμα. Χάθηκε μια ευκαιρία να ξελασπώσει ο Αντώνης και να τραβήξει τη ΝΔ και την παράταξη (η μισή Ελλάδα και παραπάνω) στην εξουσία. Από ότι φαίνεται δεν θέλουν την δημοκρατική ανατροπή του Τζέφρυ αλλά την ανώμαλη της εκτροπής... ΚΡΙΜΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τί;;; Κάουτσκυ; Κι'αυτός Χαζαρομογγόλος;

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΡΥΔΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ? ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Ο Παπούλιας διεκδικεί τον τίτλο του προέδρου των λαθρομεταναστών και όχι των Ελλήνων, που έδωσαν τη ζωή τους για να ελευθερωθούν τα Γιάννενα.
Όσοι νόμιμοι μετανάστες είναι συμβατοί με τον ελληνικό πολιτισμό και την ελληνική ιστορία ας κριθούν για πολιτογράφηση.
Όσοι είναι ασύμβατοι θα αποτελέσουν γκέτο, πληθυσμοί προς εκμετάλλευση από ξένες δυνάμεις και την Τουρκία και τότε 100 χρόνια μετά, ποιος θα αγωνιστεί για τα Γιάννενα;
Το ΠΑΣΟΚ με τις αυτόματες μαζικές ελληνοποιήσεις των ασύμβατων λαθρομεταναστών θα έχει την τύχη του Σοσιαλιστικού κόμματος της Γαλλίας, που παίρνει στις εκλογές 10%, δηλαδή μόνο τους λαθρομετανάστες που πολιτογράφησε και όχι όλους.
Nτροπή στον Παπούλια που γίνεται όργανο ξένων συμφερόντων.
Η σωστή απάντηση είναι με επιχειρήματα και όχι μόνο με συνθήματα.
Τα συνθήματα πρέπει να ακολουθούν τα επιχειρήματα.

Με αισιοδοξά για τον ελληνικό πολιτισμό και μακριά από τους διχασμούς του παρελθόντος.