27/2/10

ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΙΜΙΤΣ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΤΟ 15ο ποτό του...

Έχω την άποψη ότι ως κοινωνία κάπου..έχουμε χαθεί. Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε Έλληνες στη σκέψη και όχι μόνο στη καταγωγή . Και αυτό , διότι ποτέ οι διάσημοι Παππούδες μας , δεν παρέκαμπταν ένα θεμελιώδες ερώτημα προκειμένου να προχωρήσουν την σκέψη τους ή τις πράξεις τους. Αυτοί έμαθαν στο Πλανήτη, τι σημαίνει λογικός συλλογισμός.Όπως αντιλαμβάνεστε θα τους εξόργιζε σε απίστευτο βαθμό αν τα εγγόνια τους δεν σκέπτονταν με τον ίδιο τρόπο.

Αν λοιπόν τούτη εδώ η κοινωνία θέλει να είναι Ελληνική, θα πρέπει να σκέπτεται Ελληνικά, όχι με την έννοια της φιλοπατρίας μόνο, αλλά και με την έννοια της μεθόδου.
Παράδειγμα.
Θα μπορούσε ποτέ να απαντηθεί το ερώτημα για ποια θεραπεία θα έπρεπε να ακολουθούσε ένας ασθενής αν δεν έκανε πρώτα τις απαραίτητες εξετάσεις του; Φαντάζεστε πρώτα να έκανε θεραπεία και μετά τις εξετάσεις; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;. ασφαλώς όχι..

Θα μου πείτε δεδομένο..ΟΧΙ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ..ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ...ΠΟ-ΤΕ. ΑΥΤΟ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ. ΠΟ-ΤΕ

Στο Σκοπιανό ζήτημα (ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΙ ΛΕΜΕ.) .έχει συμβεί η εξής διαστροφή ..Οι πολιτικές παρατάξεις, η πολιτικοοικονομική ελίτ αν θέλετε ευρύτερα , ενώ εκφράζει πολιτικές προθέσεις και επιλογές στο ζήτημα αυτό, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ. (και περιέργως. κανείς δεν το θέτει;).

Π.χ.
«Παπανδρέου, Σαμαρά, Παπαρήγα, Καρατζαφέρη, Τσίπρα, Διαμαντοπούλου, Αβραμόπουλε, Πάγκαλε, Χρυσοχοϊδη κτλ..κτλ.

«Υπάρχει Μακεδονία εκτός των Ελληνικών Συνόρων; ΝΑΙ Η ΟΧΙ;»

«Η Μακεδονία είναι ή δεν είναι αμιγώς Ελληνική; ΝΑΙ Η ΟΧΙ;»

«ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ.ΓΙΑΤΊ;. ΣΑΝ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ.. ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ Α.Β.Γ..ΚΤΛ»

ΠΡΩΤΑ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ.

Οι Σκοπιανός Πρωθυπουργός ,ΑΝ ΔΕΙΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ , ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΗ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟΣ...


«ΕΙΜΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΩ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΛΕΤΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ .ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ» ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.....

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΩΠΟΙΟΙ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ; ΟΧΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ..Η ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ.ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ; ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ;
«ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΜΑΛΘΑΚΩΝ ΟΠΙΣΘΙΩΝ ΜΑΣ; «

ΑΥΤΗ Η ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥΣ;.ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΛΕΝΕ .ΑΣ ΤΗΝ ΠΟΥΝ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ(;) ΕΧΟΥΜΕ...

ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΚΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ;

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΛΟΙΠΟΝ .ΕΝΑ .ΕΝΑ.ΠΡΩΤΑ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ!!!!

ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ.. ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ. ΟΧΙ ΣΑΝ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΓΡΥΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ.ΑΝΙΚΑΝΑ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΛΟΓΙΚΟ Η ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ, ΙΚΑΝΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΦΑΣΚΟΥΝ ΓΡΥΛΙΖΟΝΤΑΣ... ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ...

Υ.Γ.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΠΡΩΚΤΙΚΟ ΣΕΞ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ Η ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΥΣ.

Με το πρώτο Α!.....»Ενδιάμεσες συμφωνίες ,FYROM με το M να σημαίνει Macedonia ενώ η συμφωνία αρχηγών το απέκλειε . "
ΜΠΑΙΝΕΙ ΛΙΓΟ. ΑΝΑΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

Με το δέυτερο Α!....»Γεωγραφικός προσδιορισμός κτλ..κτλ..»
ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟ. ΑΝΑΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

Με το τρίτο Α! «Μακεδονική εθνότητα, γλώσσα.....ΚΑΛΑ ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...

ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟ. ΑΝΑΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ κτλ.κτλ.

ΕΔΩ ΟΤΙ ΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΠΛΟ...

Η πολιτικοοικονομική ελίτ μας μπορεί να ικανοποιείται και να ωφελείται με τρυφερότητες ....να μην έχει αντίρρηση απέναντι στο πολιτικό πρωκτικό σεξ που υφιστάμεθα ως χώρα στο θέμα αυτό; ΕΜΕΙΣ; Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΛΑΔΗ; ΝΑΙ Η ΟΧΙ;
Πιστεύω ότι οι Έλληνες δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ...ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ Η ΒΙΑΣΜΟ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ.
Οι Έλληνες ...η Ελλάδα πρέπει να μαζέψει τα ρούχα της και να σηκωθεί να φύγει από το αυτό τον βιασμό ή διαστροφή. Οι γείτονές μας, η υποστηρικτές τους, ή ελίτ ας κάνουν ότι θέλουν επάνω σε αυτό και ας εισπράξουν τα σφάλματα τους, , μα τίποτα και ποτέ στο όνομα της Ελλάδας και του Λαού της.
Να μαζευτούν τα ρούχα λοιπόν και οι ψήφοι...
Να μαζευτούν του ρούχα και η όποια ανοχή η υποστήριξη.
Ας το κάνουμε γνωστό σε όλους αυτό με κάθε τρόπο.

Όλοι μας ΣΑΝ ΑΤΟΜΑ ., ΄έχουμε ανάγκες , φόβους, όνειρα,επιθυμίες, οργή, εμπάθειες, . Κανείς μας δεν είναι τέλειος.

Όμως όλα αυτά ΄έχουν ταυτότητα...ανήκουν σε Έλληνες...και υπάρχουν όσο υπάρχουν αυτοί.

Εν Θεσσαλονίκη
Ανασφάλιστος Μπάρμαν.
(Μη διεστραμμένος και φανατικός πολέμιος κάθε είδους βιασμού)

Δεν υπάρχουν σχόλια: