28/2/10

Νέα δημοσκόπηση μαϊμού για τον Ρομπέν των Χαζών

Υπέρ της άρσης της μονιμότητας στο δημόσιο, οι τηλεθεατές- «πρόβατα» και οι Λάθρο.

Το 33,9 των ερωτηθέντων, ήσαν τόσο ηλίθιοι που θα ξαναψήφιζαν τους «πράσινους ψεύτες»,για να εισπράξουν, «βίαιες ανατροπές και περικοπές κεκτημένων», σύμφωνα με δημοσκόπηση της MRB, για λογαριασμό της εφημερίδας Real News.
Το 58,7% ήσαν τόσο ηλίθιοι, ώστε δηλώσαν , ότι θα δέχονταν «να κάνουν θυσίες» για να…. «ανακάμψει η χώρα», (και η ψωρο-αλήτ).

«Ναι», στην άρση της μονιμότητας στο δημόσιο λένε οι «Έλληνες» «καναπετζήδες», αλλά και οι Αλβανοί και οι Πακιστανοί λαθρομετανάστες , που ρωτήθηκαν, και οι οποίοι θέλουν να καταλάβουν τις θέσεις των Ελλήνων.

Οι πελάτες της MRB , χαρακτηρίζουν ανεπαρκή τα μέτρα της κυβέρνησης για τη μείωση του ελλείμματος,

Ειδικότερα, το 75% των ερωτηθέντων ζητά δραστικότερη μείωση των κρατικών δαπανών, το 65% τάσσεται υπέρ της άρσης της μονιμότητας στον δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα και το 70% επικροτεί την επιβολή φόρου πολυτελείας.
Κανείς ηλίθιος δεν ζητάει την φορολόγηση των τόκων του χρέους επειδή δεν ρωτήθηκε!

Η πλειοψηφία των ερωτηθέντων – το 53% – χαρακτηρίζει, «ανεπαρκή τα μέτρα της κυβέρνησης», (όπως και οι «ελεγκτές»), για τη μείωση του δημοσιονομικού ελλείμματος της χώρας.
Το 64,3% χαρακτηρίζει τα μέτρα οικονομικά άδικα, ενώ το 73,9% επισημαίνει ότι απουσιάζει ο αναπτυξιακός χαρακτήρας.
Το 58,7% δηλώνει, εξάλλου, ότι θα δεχόταν να κάνει θυσίες για να ανακάμψει η χώρα.

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση της MRB, για λογαριασμό της εφημερίδας Real News , στην πρόθεση ψήφου , το ΠΑΣΟΚ λαμβάνει ποσοστό 33,9%!!!!!! έναντι 22,5%;;;; της ΝΔ και ακολουθούν ΚΚΕ με 6,4%, ΛΑΟΣ με 5,5% και ΣΥΡΙΖΑ με 3,7%!!!!.

Το εκπληκτικό είναι, ότι 140 μέρες μετά τις εκλογές η MRB, βρίσκει μεν το ΠΑΣΟΚ 10 μονάδες κάτω, αλλά τον ΣΥΡΙΖΑ με άνοδο…..

Στην πραγματικότητα, ακόμα και με τη δική τους μέτρηση, και πριν το «επιστημονικό μαγείρεμα» , η ΝΔ είναι γύρω από το 23 %, με χαμηλή συσπείρωση, το ΠΑΣΟΚ κοντά στο 30% με πτωτικές τάσεις, το ΚΚΕ στο 5 % όπως και ο ΛΑΟΣ, και ο ΣΥΡΙΖΑ κοντά στο 3%. Το 32 % λέει ΟΧΙ σε όλους, και στην προπαγάνδα από τα χουντοκάναλα.

Η πτώση του ΠΑΣΟΚ είναι ραγδαία. Αυτό έχει σημασία. Επομένως ζητάμε εκλογές. Για να φύγουν οι ψεύτες και σφετεριστές της λαϊκής ψήφου. Καμία ανοχή και καμία συναίνεση με τον Αβάπτιστο.

Κάτω οι Ψεύτες. Εξω οι ρουφιάνοι Εθνομηδενιστες της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.

Σπύρος Χατζάρας

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τους Αλβανοποακιστανούς τους ενδιαφέρει να φύγουν όλοι οι Έλληνες από το Δημόσιο για να μπουν αυτοί. Αυτό το πράγμα σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να ισχύσει ακόμα κι αν καταφέρουν να ψηφίσουν το λαθρονομοσχέδιο. Είναι στόχος τους να καταλάβουν το στρατό, τα σώματα ασφαλείας, την εκπαίδευση. Στη Γερμανία δεν τους επιτρέπουν διορισμό στο δημόσιο.

Ανώνυμος είπε...

ΣΠΥΡΟ ΤΑ "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ" ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΜΡΒ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ.
μΑΛΛΟΝ Μ.Μ.Α ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΣΩΣΤΑ!!!!
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΝΤΟΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΚΑΠΕΔΑΤΟΥΣ.

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ !!!!!

ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Οι εχθροί της χώρας έκαναν προγεφύρωμα και τώρα μπάζουν όσο περισσότερους μπορούν.
Το να γίνουν αλλοδαποί αστυνομικοί και στρατιωτικοί δεν είναι κάτι που το θέλουν μόνο αυτοί αλλά είναι και βασική επιδίωξη αυτών που επιδιώκουν την ισλαμοποίηση της χώρας.
Όσο γιά τις δημοσκοπήσεις, κανέναν πέρα από μερικούς νέους δεν επηρεάζουν. Εγώ όταν τις βλέπω ΓΕΛΑΩ. Το μήνυμα προς τους δημοσκόπους είναι σαφές. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΤΕ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΠΥΡΟ .....ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΣΩ,ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ....ΑΙΤΗΣΕΙΣΣΣΣΣ