27/2/10

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΨΗ ΤΟΥ ΞΥΡΑΦΙΟΥ

Το λαθρονομοσχέδιο πήρε το δρόμο για τη βουλή. Και οι μπουλντοζιέρηδες που εκτελούν τη διατεταγμένη υπηρεσία για την αποδόμηση της Ελλάδας, γύρισαν ήδη τη μίζα στα μηχανήματα της καταστροφής και του ολέθρου.

ΤΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΜΕΝΑ ΜΜΕ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΩΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΕΡΓΟ.

γράφει ο Reporto

http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/02/blog-post_2160.html

Οι εξελίξεις στην Τουρκία, προϊδεάζουν για εκτεταμένη απόπειρα εξαγωγής της Κρίσης στο Αιγαίο, είτε αυτό συνδυαστεί με πραξικόπημα στη γείτονα είτε όχι, σε μια αποφασιστική προσπάθεια δημιουργίας τετελεσμένων γεγονότων σε βάρος της χώρας μας.

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΑΓΗΝΕΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΤΥΡΒΑΖΕΙ. ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

ΤΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΜΕΝΑ ΜΜΕ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΚΑΙ ΕΝΩ ΣΙΩΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΑ, ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΟΛΟ ΖΗΤΗΜΑ ΩΣ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑΤΟΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ «ΑΚΡΙΒΟΣ ΣΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΦΤΗΝΟΣ ΣΤ ΑΛΕΥΡΙ»

Ο εφιάλτης του Ανανισμού επανέρχεται δριμύτερος στην Κύπρο, και η κακομούτσουνη έως το πολύ ανέκφραστη μαριονέτα που ακούει στο όνομα Δρούτσας, παραμένει ακλόνητη στη θέση της επενδύοντας στις προσωπικές πολιτικές της φιλοδοξίες, και ταυτόχρονα ο .Ανανισμένος πρωθυπουργός παραμένοντας επικεφαλής ενός θίασου μαθητευόμενων ανικάνων, συνεχίζει ανενόχλητος τη μυστική και επικίνδυνη - σε βάρος του λαού που ορκίστηκε να εκπροσωπεί - διπλωματία.

ΤΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΜΕΝΑ ΜΜΕ, ΤΗΝ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ, ΔΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ, ΕΧΟΥΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ ΑΝΑΦΑΝΔΟΝ Σ ΕΝΑ ΑΤΙΜΩΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΡΥΦΤΟΥ, ΕΠΙΔΙΩΚΟΝΤΑΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΡΟ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

Στη διαχείριση των εθνικών θεμάτων οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Οι μάσκες του καθωσπρεπισμού πέφτουν από τους ενορχηστρωτές, και το κατάλληλο σκηνικό για κατά κράτος υποχωρήσεις στήθηκε από τον ίδιο το θιασάρχη - τον ανίκανο και επικίνδυνο πρωθυπουργό - που δε δίστασε να εμφανίσει τον προσωπικό του ενδοτισμό, ως ενδοτισμό ολόκληρου του ελληνικού λαού προϊδεάζοντας με σαφήνεια για το τι πρόκειται να ακολουθήσει.

ΤΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΜΕΝΑ ΜΜΕ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΑ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟ ΤΟΥ ΡΟΛΟ, ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΕΝΟΣ «ΣΥΝΕΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΟΥ» ΗΓΕΤΗ, ΑΠΟΣΙΩΠΩΝΤΑΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΠΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΜΕ ΣΚΥΜΜΕΝΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕΥΕΙ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ.

Η δημοκρατία αποδομείται. Η καθημερινότητα εκφασίζεται. Το κράτος του Χρυσοχοϊδη σε αγαστή συνεργασία με το παρακράτος των κουκουλοφόρων και των παρακρατικών, έχει πλέον στοχοποιήσει ανοικτά τον Έλληνα πολίτη. Επιχειρώντας να απαξιώσουν με το χαρακτηρισμό του «ακροδεξιού» κάθε φωνή αντίστασης στ εγκληματικά σχέδια τους, δε διστάζουν να ματώνουν καθημερινά την Αθήνα. Δε διστάζουν να οδηγούν τη χώρα σε μια επικίνδυνη αποσταθεροποίηση παραδίδοντας την στην εξουσία της αναρχίας, του εκφασισμού και των δολοφονικών ενστίκτων των πληρωμένων φονιάδων.

ΤΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΜΕΝΑ ΜΜΕ, ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΔΕ ΘΑ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΝΑ «ΠΟΥΛΑΝΕ» ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ, ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΝΟΣΗΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΞΕΘΡΕΨΑΝ ΑΛΛΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΤΟΥΣ.

Και μέσα σ αυτό το κλίμα που Καμπουλοποιεί την Ελλάδα, πολιτικά, κοινωνικά και εθνικά, ο αδίστακτος θίασος των ανικάνων έχοντας πλέον προσχωρήσει ανοικτά στις εντολές της παγκόσμιας διακυβέρνησης και της Νέας Τάξης, δε διστάζει να καταφέρει το τελειωτικό κτύπημα σε βάρος του ελληνικού λαού, επιχειρώντας να ξεζουμίσει και την τελευταία σταγόνα από τον ιδρώτα του, στο όνομα μιας ψευδεπίγραφης «εθνικής περηφάνιας» πίσω από την οποία επιχειρούν να συγκαλύψουν τις εγκληματικές τους ευθύνες για τον ξεπεσμό, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να σώσουν το πολιτικό σύστημα αλλά και το άθλιο τομάρι τους από το πιθανό ξέσπασμα μιας ανεξέλεγκτης λαϊκής οργής.

ΤΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΜΕΝΑ ΜΜΕ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΟΥΝ ΚΛΙΜΑ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΓΙΑ ΘΥΣΙΕΣ. ΘΥΣΙΕΣ. ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΘΥΣΙΕΣ, ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ ΣΚΟΠΙΜΑ ΟΤΙ Η ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΑΓΟΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΑΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΦΕΣΩΣΟΥΝ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ, ΥΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

Με δυο λόγια:

- Η παγκόσμια διακυβέρνηση και η Νέα Τάξη.
- Τα ντόπια τσιράκια της με προεξάρχοντα το θίασο των ανικάνων που υποτίθεται ότι κυβερνά.
- Τα ΜΜΕ που αδίστακτα στηρίζουν τις προσπάθειες και των δύο.
- Οι οικονομικά ισχυροί της γης και τα όργανά τους στην πολιτική εξουσία και τα Ευρωπαϊκά όργανα διοίκησης.

Έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε θέατρο επικίνδυνων πειραματισμών για τα παγκοσμιοποιημένα σχέδια τους, στην «πλανητική» ανασύνταξη που επιχειρούν.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΙΜΑ. ΜΕ ΘΑΝΑΤΟ. ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΘΡΙΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.

Ο Ελληνικός λαός έχει χρέος να αφυπνιστεί, πριν τα πράγματα οδηγηθούν σ έναν κατήφορο χωρίς επιστροφή.

Ο Ελληνικός λαός έχει χρέος να συνειδητοποιήσει τη μεγάλη του ευθύνη απέναντι σ ολόκληρη την Ευρώπη, απέναντι στις αξίες του, απέναντι στην ιστορία.

Οι ελεύθερες φωνές ενημέρωσης, και πριν απ όλα η διαδικτυακές φωνές (οι οποίες κατά κανόνα είναι προσβάσιμες από το πλέον μαχητικό τμήμα του ελληνικού λαού - την ελληνική νεολαία - οφείλουν να κατανοήσουν το διπλό τους ρόλο.

Ένα ρόλο που.

- Δεν μπορεί και δεν πρέπει απλά να εξαντλείται στην παρεχόμενη ενημέρωση. Αλλά..

- Οφείλει να επεκτείνεται και στη μαχητική αφύπνιση, τον ξεσηκωμό των εργαζόμενων, για την άμεση ανατροπή αυτής της επικίνδυνης κατάστασης.

- Οφείλει να εμπνεύσει φλόγα, αυτοπεποίθηση, αποφασιστικότητα και να κατευθύνει στη δράση και όχι να αρκείται στην τόνωση της γενικευμένης αγανάκτησης.

ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ Η ΕΥΘΥΝΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

Η συγκέντρωση της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας τη ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ στις 7:00 το απόγευμα στο ξενοδοχείο PRESIDENT, θα πρέπει να μετατραπεί σε μαχητικό συλλαλητήριο αντίστασης με στόχο την ανατροπή των επικίνδυνων σχεδίων τους.


ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ, ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΗΣ ΚΩΛΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΡΑΙΝΟΥΝ.

Οφείλουμε να συνειδητοποιήσουμε όλοι πως αυτές τις ώρες έχουμε υποχρέωση απέναντι στα παιδιά μας.

- Να πάρουμε στα χέρια μας το μέλλον του τόπου.
- Να ανατρέψουμε τα σχέδια τους και το πολιτικό σύστημα που τα γεννά.
- Να πάρουμε στα χέρια μας την ενημέρωση του λαού με στόχο τον ξεσηκωμό και του τελευταίου Έλληνα πολίτη.

Έχουμε υποχρέωση.

- Να μην παραδώσουμε την πατρίδα μας αμαχητί.
- Να μην επιτρέψουμε να ριζώσουν σ αυτή τα σχέδια της Νέας Τάξης και της παγκόσμιας διακυβέρνησης.
- Να καταδείξουμε τον επικίνδυνο ρόλο του πρωθυπουργού και του ανίκανου θίασου που άλωσε την κυβερνητική εξουσία.
- Να αντισταθούμε στη χούντα της τραπεζικής ολιγαρχίας.
- Να ακυρώσουμε στην πράξη την προκλητική συμμαχία του «κράτους» του Χρυσοχοϊδη με το παρακράτος των φασιστοειδών που χρησιμοποιεί.
- Να δηλώσουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, πως στην πρώτη εθνική υποχώρηση που θα τολμήσουν, το ραντεβού τους με την κρεμάλα είναι ήδη κλεισμένο. Οφείλουμε να πάρουμε στα χέρια μας την ευθύνη της τήρησης του Συντάγματος, της συνταγματικής νομιμότητας και την εθνική αξιοπρέπεια που επιχειρούν να την ευνουχήσουν

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΙΜΙΑ.
ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΙ ΗΡΩΕΣ.
ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ.
ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΕΙΣΒΟΛΕΑ.
ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ. ΤΟΤΕ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: