24/2/10

Ο κλαψιάρης Πρωθυπουργός

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΗΣ ΘΛΙΒΕΡΗΣ «ΠΡΑΣΙΝΗΣ» ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΟΔΗΓΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ.

Μπορείτε να φαντασθείτε έναν Κωνσταντίνο Καραμανλή, τον παππού, ή έναν Ανδρέα Παπανδρέου, ή έναν Γεώργιο Ράλλη να παρουσιάζει σε ανάλογες περιπτώσεις,αυτή την ...κλαμένη εικόνα του σημερινού Πρωθυπουργού;;;
Θα μου συγχωρήσετε αν αναφερθώ και σε προσωπική εμπειρία.
Στίς 3 Νοέμβρη 1968 , εν μέσω χούντας πέθανε ο "Γέρος της Δημοκρατίας" και παππούς του σημερινού Πρωθυπουργού.

του στρατηγού ε.α Δ. ΑΛΕΥΡΟΜΑΓΕΙΡΟΥ

Παρ όλα όσα μπορεί κανείς να χρεώσει στον τότε Παπανδρέου, δεν μπορεί να μη δεχτεί ότι έγινε το σύμβολο του ανένδοτου αγώνα και το σύμβολο της Δημοκρατίας και όλος ο κόσμος αψηφώντας τη χούντα έκανε , στην κηδεία του το πρώτο αντιδικτατορικό συλλαλητήριο.

Λοχαγός ε.ε. τότε έσπευσα και εγώ και ο συμμαθητής μου Λοχαγός Μιχάλης Δραμιτινος αλλά και ο μεγαλύτερος μας Ταγματάρχης Βαγγέλης Ψαρρακης [ένας θαυμάσιος δημοκράτης αξιωματικός, πολιτικα και κοινωνικά μορφωμένος με τον οποίο είχα την χαρά και την τύχη να συνυπηρετήσω στα Ελληνοαλβανικογιουγκοσλαβικά σύνορα επί 26 μήνες στο 574Τ.Π [από ύψωμα Αλεβίτσας έως τον Λαιμό στις Πρέσες[1962-1964] και με τον οποίον διατηρούμε ακόμη στενή φιλία].

Αφού το προηγούμενο βράδυ μαζί με φίλους , μεταξύ των οποίων ο Τζίμις Βουρνάς [ο πατέρας του οποίου Αντρέας, ένας θαυμάσιος δημοκράτης ευπατρίδης [υπήρξε και Γενικός Γραμματέας του Ανδρέα Παπανδρέου,,ως Υπουργού Προεδρίας της Ε.Κ], πήγαμε και προσκυνήσαμε τη σωρο του Γέρου στο παρεκκλήσιο του Αγ.Ελευθεριου, δίπλα στη Μητρόπολη].

Ήταν τόσο το δημοκρατικό κύρος του Γέρου που ξεσήκωσε αυτή την πρώτη αντιχουντικη εκδήλωση.

Ήταν ο Γέρος που είπε όχι στον Τζόνσον όταν ο τελευταίος είχε το θράσος να του πει στην Ουάσιγκτον"Γ....το Σύνταγμά σας"

Αργότερα ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν αυτός που όταν τον κυνηγούσε ο Κηλλυ [πρεσβυς των ΗΠΑ στην Αθήνα το 1987] στην κρίση του Μαρτίου 1987,] είπε "δεν θέλω να τον δώ".

Και είναι σήμερα ο Γεώργιος Ανδρέας Παπανδρέου που σύρεται υποτελώς στα σαλόνια της ευρωπαϊκής ελίτ παρακαλώντας αντί να απαιτήσει αμέσως την επιστροφή των αρπαχθεντων από τους χιτλερικούς αναγκαστικών κατοχικών δανείων [όντας μέλος του ΔΣ του υπό τον Μανόλη Γλέζο "Εθνικού συμβουλίου για τις Γερμανικές αποζημιώσεις" ουδέποτε μας δέχτηκε και ο κ.Σημίτης, και ο κ. Καραμανλής πάρα μόνον οι κ.κ. Αλαβανός και Παπαρηγα..]¨"απειλεί" με εξεταστικές..

Ναι να γίνουν εξεταστικές και αν δεν θέλετε από το 1981 που ζήτησε ο κ.Σαμαράς να γίνουν από το 1996 που ήρθε η λαίλαπα Σιμίτι, με το χρηματιστήριο και τους Ολυμπιακούς και την "ισχυρή Ελλάδα" που μπήκε στην ΟΝΕ....

Και γιά να είμαστε έντιμοι, πρέπει να πούμε οτι παρα τις μόνιμες επικρίσεις μας στον Πρόεδρο του ΛΆΟΣ, είμεθα υποχρεωμένοι να του αναγνωρίσουμε οτι στη χθεσινή συνάντηση με τον κ.Παπανδρέου , είπε τα αυτονόητα."Δεν είναι δυνατόν αυτή την ώρα της ομαδικής από την Ε.Ε. επίθεσης, να λύσουμε τις διαφορές μας"

Φοβούμαι οτι "Μωραίνει Κύριος, ον βούλεται απωλέσει"

Και ο κ. Πρωθυπουργός δεν έχει αρκεσθεί στο κακό που έχει κάνει μέχρι τώρα με την υποτελή πολιτική του με την Ε.Ε.

Αντι της επίθεσης που γράφει και ο Δελαστικ, Θέλει να βγει και από πάνω και πολύ φοβούμαι οτι κάνει την χειρότερη μικροπολιτική, θέλοντας να τα φορτώσει όλα στους πολιτικούς του αντίπαλους..

Κρίμα για την Ελλάδα.



Κρίμα για το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου,

Κρίμα και για το σημερινό ΠΑΣΟΚ στο οποίο υπάρχουν αρκετοί νουνεχείς και πατριώτες.
Αλλά είμαστε αισιόδοξοι.

Και η Ελλάδα θα ανανήψει...
Και ο κ.Πρωθυπουργός θα εξαφανισθεί πολιτικά γιατί ούτε η σκιά του Παππού του και του Πατέρα του δεν είναι.
Και γιά να μήν σπεύσει να μας κατηγορήσει κανείς μπορείτε να φαντασθείτε έναν Κωνσταντίνο Καραμανλή, τον παππού, ή έναν Ανδρέα Παπανδρέου, ή έναν Γεώργιο Ράλλη να παρουσιάζει σε ανάλογες περιπτώσεις,αυτή την ...κλαμένη εικόνα του σημερινού Πρωθυπουργού
;;;

3 σχόλια:

XARALAMPOS είπε...

Δεν μπορούσε ο ¨γερος¨ της Δημοκρατίας να αυτόευνουχιστεί . Θα τον ευγνωμονούσαν σήμερα γενεές Ελλήνων!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΚ: Οι Έλληνες στα φανάρια και οι ΛΑΘΡΟ στα παλάτια! Αυτή είναι η κατάντια μας κι έρχονται ακόμα χειρότερες μέρες.

Έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, στην εικόνα των μεταναστών που στέκονται πουλώντας την πραμάτεια τους στα φανάρια, άλλους να πιέζουν για "καθάρισμα" του παρμπρίζ και κάποιους άλλους να περιφέρονται ως πλανόδιοι μουσικοί γρατζουνώντας τα όργανα τους...
Σήμερα, κατά την διάρκεια ενός μικρού οικογενειακού ταξιδιού που κάναμε, γίναμε μάρτυρες μιας σκηνής που ομολογουμένως μας συγκλόνισε. Κατά το μεσημεράκι βρεθήκαμε σταματημένοι στο κόκκινο φανάρι, πριν την είσοδο της αερογέφυρας του Ρίου-Αντιρρίου, με πρόθεση να περάσουμε στην Πάτρα με προορισμό την Αθήνα. Εκεί στο φανάρι, βλέπουμε μια ταλαιπωρημένη μεσόκοπη γυναίκα, με ένα ταυ στα χέρια να έρχεται προς τα ακινητοποιημένα αυτοκίνητα... Γυρνώ προς την σύζυγό μου και της λέω, τι είναι πάλι τούτο; Για λίγα δευτερόλεπτα προσπαθούσαμε να μαντέψουμε από που να κρατά η σκούφια αυτής της γυναίκας. Ώσπου έφτασε και σε μας και δύστροπα της αρνηθήκαμε το καθάρισμα του τζαμιού... Απ' το μισάνοιχτο παράθυρο ακούσαμε λίγες κουβέντες που μας τάραξαν ακαριαία.
Αυτή η ταλαιπωρημένη γυναίκα ψέλλιζε,
- Μην αρνηθείτε και σεις, δεν έχω κάνει σεφτέ καθόλου σήμερα...
- Από που είσαι την ρωτάμε, ενώ την αφήσαμε να κάνει την "δουλειά" της…
- Είμαι απ’ τα χωριά της Ναυπάκτου, δεν τα βγάζω πέρα, τι να κάνω…
Της δώσαμε κάτι κέρματα και έφυγε, ενώ εμείς κοιταζόμασταν αμήχανα.

Καταλάβατε αγαπητοί μου περί τίνος πρόκειται; Αυτή η γυναίκα δεν ήταν ζητιάνα, ούτε ναρκομανής, ούτε μια παρανόμως εισερχόμενη μετανάστρια…
Ήταν μια φτωχιά Ελληνίδα, που δεν είχε να φάει και πάλευε να καθαρίσει λίγα τζάμια αυτοκινήτων, για να εξοικονομήσει κάποια χρήματα ώστε να επιβιώσει!
Μετά απ’ αυτό ντρέπομαι και θυμώνω ταυτόχρονα πάρα πολύ, όταν βλέπω ότι για τους μετανάστες, προστρέχει το κράτος και πάμπολλοι ψευτοανθρωπιστές παρατρεχάμενοι για να τους παρέχονται τα αυτονόητα, όπως δουλειά, δωρεάν εκπαίδευση, δωρεάν παροχές υγείας, συμμετοχή στο δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, δωρεά ελληνικής ιθαγένειας!!!

Κωνσταντίνος Αθανασιάδης
Συνταξιούχος

- Επιστολή που λάβαμε μέσω email -

Διαβάστε περισσότερα: http://3fialtis.blogspot.com/2010/02/blog-post_4864.html#ixzz0gPtY7wd9

Ανώνυμος είπε...

Ο Γέρος καλό θα ήταν να στειρωθεί όντως. Το παιδί και το εγγόνι του διέλυσαν την Ελλάδα, το παιδί του την διέλυσε οικονομικά και μετέτρεψε τους Έλληνες σε συνδικαλιστές δημοσιού υπαλλήλους-τεμπέληδες και ο γιός του βάζει το τελευταίο καρφί στο φέρετρο της Ελλάδας με τους λαθροεισβολείς.