27/2/10

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ "ΑΝΕΝΤΑΧΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ " ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΛΛΑ…ΣΤΟ "ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΙ ΔΕΞΙΟΙ" ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ;

Πριν αναφερθούμε στα γεγονότα της 24ης Φεβρουαρίου εκφράζουμε τη συμπαράσταση μας στο συναγωνιστή - εκδότη της εφημερίδας "Στόχος" -Σάββα Χατζηπαρασκευά που παραμένει ως πολιτικός κρατούμενος διωκόμενος για τις ιδέες του στη ΓΑΔΑ. Αυτή είναι η αλήθεια κι ας μην προσπαθούν κάποιοι να βρουν δικαιολογίες.
Ο Νόμος εφαρμόζεται επιλεκτικά και κατά περίπτωση όταν εκατοντάδες κακοποιοί και εγκληματίες οι οποίοι δεν χωρούν στις φυλακές αφήνονται ελεύθεροι, ενώ όταν πρόκειται για άτομα που οι Ιδέες του ενοχλούν το σύστημα πάντα υπάρχει χώρος.

Για να αποσαφηνιστεί λοιπόν η αλήθεια για το ποιοι ήταν οι παράνομα προσαχθέντες από τα σκαλιά της εκκλησίας του Αγίου Παντελεήμονα, σας γνωρίζουμε ότι πλην των δημοσιοποιημένων ήδη ονομάτων: της κ. Χριστίνας Σιδέρη, Νομαρχιακής Συμβούλου Αθηνών, Τομεάρχη Β3 της Νομαρχιακής της ΝΔ , το κ. Ηλία Λέντζο, Μέλος του Πολιτικού Γραφείου της "Δημοκρατικής Αναγέννησης" και το Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΚΙ και της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας, κ. Tάσσο Χατζηπαράσχου καθώς και 5 κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα οι υπόλοιποι ήταν ηγετικά στελέχη των ''Ανένταχτων Πατριωτών'', οι οποίοι στεκόμενοι στο πλευρό κάθε Έλληνα που βιώνει το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και της εγκληματικότητας στη γειτονιά του, ήταν έτοιμοι να δώσουν, μαζί με πλήθος συναγωνιστών που κατέφθαναν στο σημείο, βροντερό παρών στη νόμιμη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων της πλατείας Αμερικής.

Σε μια επιχείρηση βγαλμένη από ταινία τρείς διμοιρίες ΜΑΤ κατέφθασαν στο σημείο και παρανόμως προσήγαγαν τους ανωτέρω, ενώ όλοι είχαν μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα.
Οι προσαγωγές αυτές παραβίασαν κατάφορα τα Συνταγματικά και Ανθρώπινα δικαιώματά μας και θύμισαν άλλες εποχές που απαγορευόταν το δικαίωμα του Συναθροίζεσθε..
Κατόπιν όλων αυτών οι πολιτικά διωκόμενοι θα χρησιμοποιήσουν κάθε νόμιμο μέσο που έχουν στη διάθεσή τους απαιτώντας τη παραίτηση των εντολέων που δεν είναι άλλοι από τον Υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ Λευτέρη Οικονόμου.

Οι ''Ανένταχτοι Πατριώτες'' δηλώνουν πως δεν τους κάμπτουν και δεν τους φοβίζουν οι σταλινικές μέθοδοι που χρησιμοποιούν οι δυνάστες της κυβέρνησης και συνεργάτες της Νέας Κατοχής και θα συνεχίσουν τον Αγώνα ενάντια σε όλους όσους επιχειρούν την εξαφάνιση του Ελληνικού Έθνους μέσω του λαθρονομοσχεδίου και ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του έγκλειστου στη ΓΑΔΑ Συναγωνιστή Σάββα Χατζηπαρασκευά θα δώσουμε το παρών στην εκδήλωση της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας την Δευτέρα 1η Μαρτίου στο ξενοδοχείο Πρέζιντεντ στις 7 το απόγευμα και καλούμε με τη σειρά μας τους Έλληνες πατριώτες να πράξουν το ίδιο.

ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

  9/3/23 Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία Η 19η Μαρτίου είναι η 78η ημέρα του  Γρηγοριανού ημερολογίου. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτο...