27/2/10

Ο Δημοσιογράφος – ταγματασφαλίτης

Όταν γράφαμε ότι ο Μάκης είναι ο καλύτερος φίλος του ΓΑΠ, κάποιοι μας θεωρούσαν υπερβολικούς. Ύστερα ήρθαν τα “αποκαλυπτικά” δημοσιεύματα για στελέχη της κυβέρνησης τα οποία την επόμενη μέρα “υπέβαλλαν παραιτήσεις”. Συμπτωματικά όλοι ήταν ενοχλητικοί για τον σκληρό πυρήνα της Νέας Διακυβέρνησης. Έπειτα είχαμε το φιάσκο με τον παιδεραστή της Νίκαιας. Πρώτος εργολάβος πάλι ο “Δημοσιογράφος” για να καλύψει τα ακάλυπτα. Χθες λοιπόν, όταν όλη η Ελλάδα έβραζε με την πρωτοφανή μεθόδευση του ΠΑΣΟΚικού παρακράτους να συλλάβει Έλληνες πολίτες μεταξύ των οποίων στέλεχη της ΝΔ, του “Πατριωτικού ΠΑΣΟΚ”, του ΔΗΚΚΙ, του ΣΥΡΙΖΑ (!), της Δημοκρατικής Αναγέννησης, της εξωκοινοβουλευτικής Δεξιάς και άλλων, ανέλαβε πάλι ο “Δημοσιογράφος” – ιδιοκτήτης της “Ζούγκλας” να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά για λογαριασμό των παρακρατικών μηχανισμών. Χέρι-χέρι «Χρυσή Αυγή»-ΝΔ στον Άγιο Παντελεήμονα (!) είναι ο τίτλος του “ρεπορτάζ” που καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της διαδικτυακής Ζούγκλας. Ένας οχετός συκοφαντίας ανακρίβειας, μία φασιστική παραπληροφόρηση γραμμένη οπωσδήποτε στα “άδυτα” του γκαιμπελικού πράσινου μηχανισμού.Λέει το “εμπεριστατωμένο” ρεπορτάζ: Αστυνομικές πηγές, απαντώντας σε ερώτηση της zougla.gr για τους λόγους της προσαγωγής της κ. Σιδέρη και των 27 φίλων της, αναφέρουν ότι, παρά τις συστάσεις να μη μεταβούν στην πλατεία Αμερικής, εκείνοι άρχισαν να φωνάζουν και προσπάθησαν να ξεκινήσουν την πορεία τους, κρατώντας σημαίες, λάβαρα, κοντάρια κλπ. Έτσι, για «προληπτικούς λόγους», όπως αναφέρει η Αστυνομία, προσήχθησαν στο ΑΤ της περιοχής. Δείτε τώρα το βίντεο με την επέμβαση των “οργάνων” για να δείτε τα φασιστικά ψεύδη του Εθνικού ταγματασφαλίτη:

“Άρχισαν να φωνάζουν” και με τα λάβαρα προσπάθησαν να ξεκινήσουν την πορεία τους… Που βρε αλαφροΐσκιωτε “ρεπόρτερ”; Στα σκαλιά της εκκλησίας; Έχει όμως και συνέχεια. Γιατί ο Γκοτζαμάνης της δημοσιογραφίας κρατά και τις παραδόσεις:
Δεν έχει γίνει γνωστό αν και τα 30 άτομα ανήκουν επίσημα σε ακροδεξιές οργανώσεις, θεωρείται, όμως, βέβαιο ότι κινούνται στις… παρυφές τους. (!!)
ΜΠΑΣΚΙΝΕ ακροδεξιοί, “Δημοσιογράφε”; ΜΠΑΣΚΙΝΕ κομμουνιστές ερευνητή των πολιτικών φρονημάτων; Είπαμε το αίμα νερό δε γίνεται “δημοσιογράφε”. Ξέρεις εσύ από ΜΠΑΣΚΙΝΕΣ.
Και βέβαια το συμπέρασμα είναι αυτονόητο και βγαίνει στον τίτλο και στην πρώτη πρόταση του άρθρου: Το «αίμα νερό δεν γίνεται», λέει η λαϊκή παροιμία, η οποία επαληθεύεται από την προσαγωγή 28 ακροδεξιών στον Άγιο Παντελεήμονα, μεταξύ των οποίων βρισκόταν η υπεύθυνη της Β3 Νομαρχιακής της ΝΔ, Χριστίνα Σιδέρη.
Το αίμα νερό δεν γίνεται, θα επαναλάβουμε και μεις για τον Εθνικό μας ταγματασφαλίτη, που διανθίζει την φασιστική του προπαγάνδα με φωτογραφίες από ΑΣΧΕΤΕΣ συγκεντρώσεις, παρότι στο διαδίκτυο αναρτήθηκαν και τα βίντεο και πολλές φωτογραφίες από την φασιστική επέμβαση των πραιτόρων του υπουργού ΠΡΟ ΠΟ.
Αυτός είναι ο δημοσιογράφος – ταγματασφαλίτης λοιπόν. Αυτός είναι ο άνθρωπος που ανέλαβε να καθαρίσει το παρακρατικό έργο της “Νέας Διακυβέρνησης”. Αυτός είναι ο άνθρωπος που στέλνει την χωροφυλακή να συλλάβει γιορτινές μέρες τον κουμπάρο του μπροστά στο παιδί που ο ίδιος είχε βαφτίσει!
Ο εκατομυριούχος της Εκάλης που όμως δεν μας είπε:
*Γιατί σιώπησε για τα 5,5 εκατομμύρια Ευρώ;

olympia
http://greeknation.blogspot.com/2010/02/blog-post_27.html
http://www.xanthiblogs.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι περιμένετε από τον άνθρωπο, που εν πλήρη δημοκρατία (13/8/85)και σε ώριμη ηλικία (31 ετών), επέλεξε την ατιμωτική του απαλλαγή από τη στράτευση, ως ψυχασθενής; Που έπέλεξε τη λούφα του Ι5, από την 2ετή και πλέον, υποχρέωση προς την πατρίδα όλων των ανδρών Ελλήνων; Πώς θα βοηθούσατε σε περίπτωση πολέμου κ. Ταρζάν; Θα πλέκατε κάλτσες μαζί με τις κορασίδες, όταν οι άλλοι θα σκοτώνονταν; Και τελικά, πάσχετε από "χρονία βαρεία νευρωτική διαταραχή με απόπειρα αυτοκτονίας" όπως αναφέρει το απαλλακτήριο τρελλόχαρτο, ή είσθε απλώς βολεψάκιας; Είσθε ένας ψυχασθενής που κρίνει τους άλλους κατά το διαταραγμένο του συναίσθημα, ή ένας "έξυπνος" που θεωρεί ότι ο εαυτούλης του δικαιούται ειδικών προνομίων, σε σχέση με τους άλλους τα κορόϊδα; Παρακαλώ απαντήστε, σε μάς, τους θαυμαστές σας.

Ανώνυμος είπε...

Το μεγαλο κεφαλι στην στηριξη του πασοκ και του εθνομηδενισμου απο την σελιδα του μακη δεν ειναι ο ιδιος ο μακης αλλα εκεινος ο μουστακαλης ο γεωργιαδης.

Ψαξτε για αυτον και θα ανακαλυψετε πολλα...

Το «Δώρο» των Ρότσιλντ στο Ισπανικό Λαό επειδή αντιστάθηκαν στον Τύραννο Ναπολέοντα και τους Αβράκωτους Γάλλους

Το «Ισπανικό παράδειγμα» που τσόνταραν στην  Επαναστατική Προκήρυξη «Μάχου Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος» οι «Συνταγματικοί» φίλοι του αλκοολικο...