5/2/10

Φθηνοί Έλληνες Μπαγκλαντές!!!

Αφού γνωρίσαμε τις "ελληνοποιήσεις" των προιόντων φτάσαμε και στις ελληνοποιήσεις ανθρώπων, όλα είναι πιο φθηνά. Λεμόνια Τουρκίας, πατάτες Ισραήλ,κάρβουνα Αργεντινής...Έλληνες Μπαγκλαντές!!!
Δεν αναγνωρίζουμε τίποτα από ότι έχουν εφαρμόσει ή θα εφαρμόσουν οι πρακτορικές κυβερνήσεις, όταν αλλάξουμε την πολιτική κατάσταση στην χώρα όλα θα ακυρωθούν και θα εφαρμοστεί το σύνταγμα το οποίο είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε και με τη ζωή μας ακόμη.
Ζήτω η δημοκρατία, ζήτω η ελευθερία,

Χρήστος Παναγιωτόπουλος.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ/ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΟΣ κος
ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΙΝ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΝΕΤ ΜΑΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΑΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΝΕ ΤΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΠΟΥΚΑΔΟΡΟΥΣ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.
ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΓΩ :ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΜΟΥ!!!!!

ΡΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ !!!!
ΧΥΝΕΤΕ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΡΟΝΤΙΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΕΤΕ!!!!!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΚΡΕΜΑΛΑ
ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ. ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ!!!

ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ξέρετε σε ποια διεύθυνση του Διαδικτύου βρίσκεται το περί ἰθαγενείας ν/σ Ραγκούση;῎ Ἐψαξα στο σάϊτ της Βουλής και δεν το βρήκα.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα, μπείτε τώρα στο μπλόγκ της Αλ Ψωλέχ
http://afroditealsalech.blogspot.com/2010/02/blog-post.html
να γελάσετε σαν Ρώσος χωριάτης με αυτά που της γράφουν οι αναγνώστες. Μπείτε πρίν τα σβήσει. ΙΔΟΥ μερικά που αντιγράφω:


04 Φεβρουαρίου 2010 1:34 μ.μ.

Ρατσιστής-Ελληνάρας είπε...
Σ' αυτήν την αυλή κάνεις τα τσιμπούκια στους πακιστανούς, Άφρα;..
05 Φεβρουαρίου 2010 2:33 π.μ.


Ανώνυμος είπε...
Ένα άτομο όπως εσύ κ.Σάλεχ, που κάνεις εκπτώσεις στην ηθική σου και φωτογραφίζεσαι σε πορνοπεριοδικά, για να πάρεις κάποια χρήματα, δεν είναι δυνατόν να έχεις καμμιά ηθική στη ζωή σου. Δεν είναι δυνατόν να πουλάς το σώμα σου με τέτοιο εξευτελιστικό τρόπο και κατόπιν να μας κάνεις κύρηγμα για ηθικές αξίες, ανθρωπισμό και αγάπη στον συνάνθρωπο.
Μόνη σου έδειξες οτι δεν έχεις ηθική, άρα πως είναι δυνατόν ως μη έχουσα ηθική να διδάξεις κάτι που δεν το έχεις εσύ η ίδια;;
Θα σε πίστευα αν είχες δώσει άλλα δείγματα γραφής και όχι δείγματα χρηματισμού με αντάλαγμα το σώμα σου και τη ψυχή σου βέβαια.
Πως έχεις τα μούτρα και βγαίνεις στο κόσμο και μιλάς με τέτοιο τρόπο, πως υποστηρίζεις αυτά που υποστηρίζεις αν όχι για έναν και μόνο λόγο αυτό του χρηματισμού σου;;
Θα μπορούσα να δώσω βάση στα λόγια σου κ. Σάλεχ αν είχες και ένα αντίστοιχο σεμνό παρελθόν,όταν όμως εκδίδεσαι( στο περιοδικό )επί χρήμασι τι σχέση μπορείς να έχεις εσύ με αυτά που προσπαθείς να μας πείσεις;;

Ανώνυμος είπε...
Κυρία, Άφρα Αλ Σαλέχ, αφού είστε τόσο πονόψυχη, γιατί δεν τους παίρνετε στο σπίτι σας; Και αν δεν σας φτάνουν τα λεφτά από τη θέση του συμβουλάτορα (αλήθεια, πόσα παίρνετε; Με όλα τα επιδόματα εννοώ, όχι απλά το μισθολογικό κλιμάκιο, που είναι γνωστό σε όλους), τότε μπορείτε να ξαναπιάσετε το άλλο σας επάγγελμα.
05 Φεβρουαρίου 2010 4:41 π.μ.

Ανώνυμος είπε...

Γεώργιε Παπανδρεού του Ανδρέα...ετοιμάζεσαι να περάσεις στην Ιστορία..

Σαν όμως αρχίσει ο Τρύγος των Επιλογών σου, φρόντισε μην χαθείς, μην κρυφτείς..

Τουλάχιστον να είσαι γενναίος σαν Έλληνας τότε.....έστω τότε..

Και εσύ Αντώνη , έρχεται και εσένα η ώρα της Επιλογής. Να θυμάσαι...αυτήν φορά υπάρχουν μονό δύο ξεκάθαρες επιλογές. Οι καιροί έχουν απλοποιηθεί...

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

ΝΑ ΤΟ ΘΕΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΑ.

ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΛΙΜΑΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΚΕΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΠΟΥ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

ΑΣ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΥΨΗΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ETHEROVAMON

Υ.Γ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ, ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΧΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ.

ETHEROVAMON

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΔΟΣΕ ΤΟ

ΑΝ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΡΑ ΤΗ ΣΘΕΝΑΡΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΝΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΝΕΙ ΝΟΜΟΣ-ΕΚΤΡΩΜΑ ΨΗΦΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ:
1) ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΕΗ, ΝΕΡΟ, ΤΗΛΕΦΩΝΑ (ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΑ)
2) ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
3) ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ
4) ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΕΛΗ
5) ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΟΡΟΥΣ (ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ Ή ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ)
6) ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΤΣΕΣ ΑΛΛΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ
ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ
ΚΑΤΩ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
«ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ» ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ

eumenios είπε...

Όσο δεν αντιδρούμε τώρα, τόσο πιο σκληρά θα πρέπει να πολεμήσουμε αργότερα εμέις ή τα παιδιά μας.

Ανώνυμος είπε...

Κατ' αρχάς,λόγω της αμεσότητας της σχέσεως τοπικής αυτοδιοικήσεως - πολίτη και της αυξήσεως των εξουσιών δημάρχων και νομαρχών, πρέπει να θεωρήσουμε δεδομένο τον πελατειακό χαρακτήρα των εκλογών αλλά και την εν συνεχεία διαφθορά των εκλεγέντων. Φαντασθείτε λοιπόν, πόσο θα ενταθούν αυτά τα χαρακτηριστικά, όταν στην εκλογική πελατεία προστεθεί ένα νέο κομμάτι, πολύ λιγότερο κομματικοποιημένο και πολιτικοποιημένο, με χαμηλό κοινωνικό, οικονομικό, αλλά και πνευματικό και πολιτιστικό υπόβαθρο.
Σκεφθείτε επίσης, λαμβανομένης υπ' όψιν της αποχής που παρατηρήθηκε στις τελευταίες Δημοτικές εκλογές (π.χ. 42% στο δήμο Αθηναίων), ότι η συντριπτική πλειοψηφία των μεταναστών θα κάνει χρήση αυτού του νέου δικαιώματος, αυξάνοντας ουσιαστικά κατά πολύ περισσότερο από 8% (εκτιμώμενο ποσοστό νομίμων μεταναστών στην Ελλάδα), την αναλογία μεταναστών - Ελλήνων στην συμμετοχή ψηφοφόρων στις εκλογές.
Όλα αυτά συντείνουν στο συμπέρασμα ότι οι υποστηριζόμενοι από τα κόμματα του κατεστημένου θα παρουσιάσουν μία κατ' εξοχήν φιλομεταναστευτική ατζέντα, η οποία όμως θα έρχεται σε κάθε περίπτωση σε σύγκρουση με τα "ακριβά σε κόστος"συμφέροντα της ελληνικής τους πελατείας.
Αυτό θα είναι το 1ο βήμα προς την σταδιακή περιθωριοποίηση των χαμηλότερων κοινωνικών στρωμάτων Ελλήνων, τα οποία αποτελούσαν μέχρι σήμερα πρώτη προτεραιότητα στις δεσμεύσεις των πολιτευόμενων. Ακόμη πιο επικίνδυνο δε, ακούγεται το σενάριο κάποιοι μετανάστες ή και Έλληνες να σχηματίσουν συνδυασμούς με αμιγώς μεταναστευτική ατζέντα αλλά και σύνθεση.
Ο μέσος Έλληνας μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι στα βιώματα αυτών των παιδιών του δεν θα περιλαμβάνεται το εθνικό κράτος, όταν αυτά θα κληθούν να ψηφίσουν. Διότι μέσα στο σχολείο που στέλνει τα παιδιά του πραγματοποιείται από δασκάλους επιλεγμένους μέσω των ειδικών γι’ αυτό εξετάσεων ΑΣΕΠ , η πιο ανηλεής Νεοταξική προπαγάνδα, που τα προετοιμάζει όχι για να γίνουν ευσυνείδητοι Έλληνες αλλά Παγκόσμιοι πολίτες του αύριο.

Ανώνυμος είπε...

Όλοι μαζί στο συλλαλητήριο, να πούμε το δικό μας ιστορικό ΟΧΙ.


ΟΧΙ απέναντι σε όλους αυτούς που εφαρμόζουν συστηματικά και μεθοδικά στρατηγική εθνοκάθαρσης κατά του Ελληνικού λαού.
Η Αθήνα έχει ξεχειλίσει και το εξωφρενικό που πρέπει να μας κάνει όλους να κατέβουμε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, είναι ότι όλοι οι πορτοφολάδες, όλοι οι τσαντάκηδες, όλοι αυτοί που διέρρηξαν το σπίτι σας, όλοι οι έμποροι ναρκωτικών, όλοι οι εγκληματίες… θα γίνουν Έλληνες πολίτες και θα ψηφίζουν για να εκλέγεται ο δήμαρχος, ο νομάρχης κι ο περιφερειάρχης σε πρώτη φάση και σε δεύτερη φάση η κυβέρνηση.
Αυτό πρέπει να το σταματήσουμε.
Πρέπει να ακυρώσουμε την πρόθεση αυτών των ανθρώπων να καταλυθεί η Ελληνική Δημοκρατία και άσε τους εργολάβους να λένε ότι είναι 60 χιλιάδες (οι λαθρομετανάστες) ή ότι είμαστε ακροδεξιοί. Πάνω απ’ όλα είμαστε Έλληνες.
Όλοι μαζί Δημοκράτες, είτε Δεξιοί, είτε Πασόκοι, είτε Αριστεροί απέναντι σε αυτούς που πληρώνονται και παίρνουν εντολές από διεθνή κέντρα.

ΠΗΓΗ: Απόσπασμα από την εκπομπή «Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΟ» του δημοσιογράφου κ. Σπύρου Χατζάρα, που μεταδόθηκε στο BLUE SKY την Παρασκευή 5/2/2010.

Διαβάστε περισσότερα: http://3fialtis.blogspot.com/#ixzz0ehpNRNMO