6/2/10

ΤΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΣΤΟ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟ Ο κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ «Goldman Sahs»;

Ένας μόνον, από τους 300 ρώτησε στην Βουλή, για την Goldman Sachs, και αυτός «πλαγίως», και προς αναρμόδιο

Ομιλία του Βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. Ηλία Πολατίδη,12-01-2010, στη Συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών: «Κύρωση Νομοθετικού Περιεχομένου και άλλες διατάξεις».

«Εκατό ημέρες έχουν περάσει και από το ΠΑΣΟΚ δεν είδαμε ούτε μία πρόταση, ούτε μία υλοποίηση. Είδαμε αντικρουόμενα πράγματα. Άλλα λέει ο Υπουργός Οικονομικών τη μία μέρα, άλλα λέει ο εκπρόσωπος Τύπου, άλλα λέει ο Πρωθυπουργός. Μετά, λέει ο Πρωθυπουργός ότι «τα μέτρα κακώς ελήφθησαν και έπρεπε να παρθούν πίσω».
Τέλος πάντων, απέναντι στη δική μας πρόταση η δική σας ποια είναι;
Οι συναντήσεις που κάνει εν κρυπτώ και παραβύστω με την «Goldman Sahs» το Υπουργείο και τα δημοσιεύματα τα οποία υπάρχουν;
Δηλαδή, θα δώσουμε στη «Goldman Sahs» να μας διαχειριστεί το δημόσιο χρέος, στους απατεώνες πλέον με απόφαση δικαστηρίου στην Αμερική, οι οποίοι παραμονές χρεοκοπίας τραπεζών τους έβαζαν τρία «Α» ως αξιολόγηση;
Σε αυτούς τους απατεώνες θα πάτε εσείς του ΠΑΣΟΚ να δώσετε να διαχειριστούν το δημόσιο χρέος, που εσείς δημιουργήσατε;
Εν πολλοίς, έρχεστε τώρα να μας πείτε ότι αυτή είναι η σωστή πρακτική;»

Το ουσιαστικό θέμα όμως είναι:

-ΤΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟ Ο κ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ «Goldman Sahs»;

Και ακολουθούν τα καυτά ερωτηματικά.

-Τι σημαίνει πρακτικά το μήνυμα, «Να κάνουμε την κρίση ευκαιρία»;

-Ποια είναι η «Ευκαιρία» της Goldman Sahs και ποια του κ.Παπανδρέου;

- Ποιά σχέση έχει "η συμφωνία" ,με την αύξηση των επιτοκίων δανεισμού της Ελλάδας;

Και για το ζήτημα αυτό, δεν ρωτάει κανείς το ΠΑΣΟΚ ούτε τον Παπακωνσταντίνου, (που δεν ξέρουν), αλλά τον κ.Παπανδρέου προσωπικά. Άντε και τον αδελφό Νίκο.Τον χρηματιστή.

Σπ.Χ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

ΝΑ ΤΟ ΘΕΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΛΙΜΑΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΠΟΥ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

ΑΣ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΥΨΗΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ, ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΝΤΑΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ.

ΕΤΣΙ Η ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΕΝ ΣΥΝΟΛΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ , Η ΒΙΑΙΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!!!!

ETHEROVAMON

Ανώνυμος είπε...

Θα πρέπει όλα τα κόμματα αλλά και ο Ελληνικός λαός να ζητήσουν Εξεταστική των πραγμάτων επιτροπή για τις 100 πρώτες ημέρες του ΓΑΠ και της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ.
Και τούτο διότι τα μεν spread ,όταν παραλάβανε την διακυβέρνηση τις χώρας ήταν περίπου στα 140 μονάδες βάσης και με την σκόπιμη καθυστέρηση επί 4 μήνες χωρίς ούτε καν να στελεχώσουν κρίσιμες γενικές γραμματείες των Υπουργείων ανέβηκαν μέχρι και τις 405 μονάδες βάσης. Εγκληματική ολιγωρία λέγεται τα άλλα που φαντάζομαι ας τα βρουν οι εκπρόσωποι του Λαού στη Βουλή.
Γιατί?? Ήθελαν να δανειστούμε από την Goldman Sachs σε προσυμφωνημένα επίπεδα???
Και πόσο επιπλέον θα μας κοστίσει αυτή η συμφωνία και δεν πρέπει να το γνωρίζουν τα άλλα κόμματα της Βουλής και μέσω αυτών ο Ελληνικός Λαός που καλείται να σηκώσει τα δυσβάσταχτα και αντιλαϊκά μέτρα????
Δεν μπορεί να μας λέει ότι κινδυνεύει η ανεξαρτησία της χώρας!!!!! Τι γνωρίζει,τι του έχουν πει οι δανειστές της χώρας νύν και πρώην ????
Εν τη αύτη περιπτώσι πως θέλει να πιστέψουμε τον ΓΑΠ ,περί διαφάνειας ,όλα στο φως και άλλες φανφάρες που κατά καιρούς μας έχει αραδιάσει όταν στο ξεκίνημα της διακυβέρνησης του μας αποκρύπτει μεγάλης σημασίας συμφωνίες που αφορούν τον λαό ????

Άρα εδώ και τώρα Εξεταστική Επιτροπή στη Βουλή με παράλληλη πρόταση δυσπιστίας η μομφής από όλα τα κόμματα της Βουλής.

Σώπα όπου νάνε θα σημάνουν οι καμπάνες, αυτό το χώμα είναι δικό τους και δικό μας!!!

ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΔΟΛΙΩΝ ΕΠΟΙΚΩΝ !!!!!!


ETHEROVAMON

Ο Σι Τζινπίνγκ πρότεινε στον φαλακροκαγκελάριο να πάψεινα κάνει τον καμπόσο

  Ο Σι Τζινπίνγκ δήλωσε ότι η Κίνα είναι υπέρ της σύγκλησης διεθνούς ειρηνευτικής διάσκεψης για την επίλυση της ουκρανικής κρίσης, στην ...