23/3/16

O Πειραιώς Σεραφείμ ξεμπροστιάζει τον πατριδοκάπηλο με τις οφσόρ…

Ο Πρόεδρος του «ΛΑΟΣ» και νυν του εκκολαπτομένου «ΕΘΝ.ΟΣ»
κ. Γ. Καρατζαφέρης, την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016 σε συγκέντρωσή του στο Βελλίδειο της Θεσσαλονίκης με την παρουσία δυστυχώς και του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου, «ύψωσε το λάβαρο της Ορθοδοξίας» και ζήτησε από τον Ελληνικό Λαό να του εμπιστευθεί τις τύχες του.
Επειδή οφείλω ως Ποιμενάρχης να ενημερώνω το λαό του Θεού ώστε να κρίνη ελεύθερα τα δρώμενα, παραθέτω τα ακόλουθα πραγματικά περιστατικά που καταδεικνύουν εναργέστατα το αληθινό πρόσωπο του κ. Γ. Καρατζαφέρη.
Τρεις μήνες προ των εκλογών του 2015 με επεσκέφθη στο Γραφείο μου στην
Ι. Μητρόπολι Πειραιώς και με θερμοπαρεκάλεσε να προσφέρω δωρεάν στον τηλεοπτικό του σταθμό ART μία εκπομπή θρησκευτικού περιεχομένου λέγοντάς μου ότι θα προβάλλεται κάθε Σάββατο βράδυ στην ζώνη υψηλής τηλεθεάσεως των 8.00 και κάθε Κυριακή στις 9 το πρωί.
Παρ’ όλο το μεγάλο φόρτο των υποχρεώσεών μου ανέλαβα ιδία δαπάνη για καθαρά λόγους εσωτερικής ιεραποστολής, την παραγωγή και παρουσίαση μιάς ημιώρου εκπομπής με θρησκευτικά θέματα και την ανάλυση του Ευαγγελίου της επομένης Κυριακής με τίτλο «Ύδωρ εκ πέτρας».
Τρεις μήνες μετά τις εκλογές του 2015 και συγκεκριμένα μετά την εκλογική αποτυχία του κόμματός του ΛΑΟΣ το Σάββατο 14 Μαρτίου 2015 χωρίς καμμία ενημέρωσί μου αιφνίδια «κόπηκε» η εκπομπή και αντικαταστάθηκε από μία εκπομπή για «κρεμμύδια, πατάτες και άλλα ζαρζαβατικά» που διαφήμιζε εταιρεία παραγωγής και πωλήσεως αλόης !!!
Κατόπιν αυτού βεβαίως διέκοψα οποιαδήποτε σχέση με τον τηλεοπτικό σταθμό ART και τον κ. Γ. Καρατζαφέρη για «πνευματικούς λόγους», άλλωστε δεν είχα κάποιο προσωπικό όφελος παρά μόνον την διακονία του Ευαγγελικού κηρύγματος.
Η ανωτέρω υπόθεσι αποδεικνύει αυτό που ο Δομήτωρ της Εκκλησίας και Σωτήρας μας είπε ότι δεν «βάζουν νέο κρασί σε παλιούς ασκούς γιατί οι ασκοί θα σπάσουν και το κρασί θα χυθεί» (Ματθ. 9, 17).

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ + ο Πειραιώς ΣΕΡΑΦΕΙΜ
Ἐν Πειραιεῖ τῇ 22ᾳ Μαρτίου 2016 

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Εκκλησία και η Αλήθεια δεν έχουν χορηγό, και μάλιστα εταιρία παραγωγής αλόης...

Ανώνυμος είπε...

Ο τηλεοπτικος χρονος κοστιζει Δεσποτα! Τι περιμενες ? Να σου δωσει κατι ο χοντρος χωρις να αποβλεπει καπου? Μονο του πουλι του και η κοιλια του ενδιαφερουν τον γαλατα και εχει γραψει ολους τους φιλοθεους και φιλοπατριδες εκει που δεν πιανει μελανι....

Ανώνυμος είπε...

εξ ου και το πτηνον αφοδευσε επι τηs κεφαληs αυτου δια να καταδειξει που πρεπει να αφοδευτε εσειs οι ανθρωποι ητο μεικτον το χεσιμον κοινωs τσιρλοροχαλα

Ο Τραμπακουλας Ευρωπαιος είπε...

Το ''φιλο'' σου το Μυλωνακη να εβλεπες προχθες στο ΑΡΤ να γελαγες....
Μιλαμε για μεγαλο καραγκιοζη τσατσο του αφεντικου του και ψευτομαγκα πατριωτη.
Γαβγιζε εναντιον του Μητροπολιτη λες και ο Καρατζαφερ ειναι ο θεος του....
Εχασες παρασταση... πολυ Βουγιουκλακη ο Μυλωνακης .

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΕ MULTICULTURAL TERRORISM


Οι ευρωπαιστες,οι φεντεραλησταρχοι των αθηνων απο τηλεορασης ,καθηγηταδες δημοσιογραφοι διεθνολογοι (γεμισε η ελλας που ζει στο κοσμο της απο διεθνολογους) σεξολογοι

επιμενουν να λενε οτι οι τρομοκρατες του μουσουλμανισμου ειναι ταχα ευρωπαιοι ιθαγενεις σαν του λαθρονομου

οχι κυριοι

ειναι δια-πολυπολιτισμικοι τρομοκρατες

ειναι δημιουργηματα του διαπολιτισμου σας

ειναι δικη σας ηττα ,ηττα των αντι φασιστων -ρατσιστων και διαπολιτισμενων




δεν ειναι απλως ευρωπαιοι θελοντας να ενοχοποιησετε αντι τον πολυπολιτισμο ξανα την λευκη φυλη και τους ιθαγενεις της

κσι μην ψαχνετε τι τους οπλιζει,εσεις οι αντιρατσιστες και οι μουλτικουλτι ειστε οι ενοχοι

και για αυτο δεν λενε κουβεντα οι αλητες δημοσιολογουντες

ο διαπολιτισμος ειναι η αιτια

εσεις τους οπλιζετε οχι το ισλαμ ουτε κανεις αλλος ,οι αντιρατσιστες φεντεραληστες πουλησαν τα εκρηκτικα του αντιρατσισμου μουλτικουλτι

εσεις !

Χρίστος Αθανασόπουλος είπε...

Δόξα τώ Θεώ, υπάρχουν ποιμένες Ιεράρχες της Εκκλησίας μας πού ξεμπροστιάζου τού δόλιους υποκριτές πολιτικάντιδες. Ελληνες κρατάτε γερά η λευτεριά έρχται ΣΥΓΧΑΡΙΡΉΤΙΑ ΣΠΥΡΟ γιά το άρθρο σου.

ΔΗΜΟΣ είπε...

Με όλο τον σεβασμό,άγιε Πειραιώς, δεν είχατε εσεις κάποιο όφελος, αλλά εμείς που θέλουμε ανά την Ελλάδα να σας έχουμε μέσα στα σπίτια μας,είχαμε τεράστιο όφελος.

Ανώνυμος είπε...

ΚαραΤζαφέρΗς και Σεραφείμ έβριζαν τη Χρυσή Αυγή!

Τώρα, τα χάλασαν μεταξύ τους...

Σκατά και στους δυό!

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο μπήκαμε στην Σαρακοστή και οι Ιεχωβάδες έχουν λυσσάξει εναντίων του Χριστιανισμού και του Ελληνισμού. Όπου και αν κοιτάξεις αυτές τις μέρες υπάρχει ένα δημοσίευμα ή μία άποψη εναντίων της θρησκείας. Τελευταία η ...Αρβελέρ: «Η Ελλάδα δεν γνώρισε Διαφωτισμό. Ποιός φταίει; Θα το πω, η εκκλησία». Αυτό που δεν μπορούμε να κάνουμε εμείς, να ξυπνήσουμε με κάποιο τρόπο τον κόσμο, ελπίζω να το κάνουν αυτοί με τις καθημερινές τους βλακείες. Και μετά... έρχεται πολύ κυνήγι!!!

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα ρε Σπύρο που ο Σεραφείμ είναι καλαμαράς... Αν τον φώτιζε ο Θεός και γινόταν λίγο Παπαφλέσσας, θα μπορούσε να τινάξει το σύστημα στον αέρα...

Ανώνυμος είπε...

την εκπομπη ''Βορειοs Ηπειροs GR''την εκοψε!!!!!!!!!
εκπομπη εχει ο ρουφιανοs του κομματοs-λουλουκοs
εκπομπη εχει ο πασχοs η λουλου με τον στραβοστομη
εκπομπη εχει ο τοτοs κατα κοσμον κλαψωμ@υνα βροχοπουλου(γκεστ σταρ η πορδοκλανορουφηχτρα χηνα-dirty-steve)-κ.σκαταζιαs-κ.ψωλοδειση
εκπομπη εχουν οι''Προτιθωνται να συστησουν εταιρεια ρουφιανων
ixnos.blogspot.gr/2010/08/blog-post_02.html
εκπομπη εχει η φυγοστρατη αστρατευτη κυλοτα ο πλαστογραφοs μασονοs
εκπομπη εχει η κ.ξεροτσιμπουκακη νταβαντζη-βικυ κουτρα αρπαχτοψωλιδη
εκπομπη εχει η κ.σαβουροξεκολακη
καθημερινεs εμφανισειs η κ.κλαρα ρουφοψωλλαρη
Το γηραs ου γαρ ερχεται μονον.ixnos.blogspot.gr/2016/02/blog-post_632.html
Πριν...ο κ.χιοs ελεγε πριν.....
''Ξαναρωταω:Ποιοs εφαγε την επιταγη...
www.makelio.gr/?p=222412
Καταγγελια ΚΟΛΑΦΟΣ για ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!ΘΕΛΕΙ ΝΑ...
Ο Καρατζαφερηs θελει να βουτηξει εδρα...
Απιστευτο ξευτιλισμα Καρατζαφερη!
Βαλτο καναλι στον κωλο σου Καρατζαφερη!
Αντε γ@μηθειτε με τον Καρατζαφερη!

Ανώνυμος είπε...

Ούτε ρατσισμοί, ούτε λαμογιές, ούτε κωλοτούμπες.
Το μεγάλο αρνητικό του Καρατζαφέρη είναι ότι έκοψε την εκπομπή της Μητροπόλεως Πειραιώς απ' το κανάλι του το ΑΡΤ!
Την οποία μάλιστα ο Μητροπολίτης -που είναι γνωστό πόσο αδιαφορεί για τη δημοσιότητα!- είχε κάνει τη χάρη στον Καρατζαφέρη και στους τηλεθεατές να παρουσιάσει ο ίδιος.
Τώρα ξέρετε. Κάθε ψήφος στον Καρατζαφέρη είναι ψήφος στο απροειδοποίητο κόψιμο εκπομπών του Σεραφείμ.
Φερθείτε έξυπνα.

Ανώνυμος είπε...

Τωρα ξερετε......
Το ΙΑ Τριμελεs Πλημελειοδικειο τηs Αθηναs επεβαλλε στον προεδρο του ΛΑΟΣ Γιωργο Καρατζαφερη που κριθηκε ΕΝΟΧΟΣ για ΑΝΑΚΡΙΒΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ που αφορα ποσον 1.650.000 εκ ευρω που ΚΑΤΕΙΧΕ ΜΕΣΩ ΕΞΩΧΩΡΕΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΟΥ(OFFSHORE)....
KATAΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ 3ΕΤΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 10.000 ΧΙΛ.ΕΥΡΩ ΚΑΙ 18 ΜΗΝΕΣ ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ!!!!!!!!ο κοσμοs τοχει τουμπανο κι αυτοs κρυφο καμαρι τουs ΟΡΧΕΙΣ σαs να δωσετε η Κατερινα θα τουs λαβει....η κουτρα το περιτυλιγμα θα σπευσει να ανοιξει...η νταβαντζη μια ματια θα ριξει...η παραδειση μολιs τα δει αμεσωs θα τα ρουφηξει...μεγαλοs καυγαs θε να γενει με την ψ@λου την γιουτσου μα η κ. σοκαλη καμμια τουs δεν θα αφησει μητε τα @ρχιδια να τα δει μητε να τα αγγιξει μητε να τα ρουφηξει αμεσωs με μια τηs κινηση μεs στην κ@λοτρυπιδα τηs θε για να τα σφιξει!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Έτσι, ο διαγραφείς από τη ΝΔ Φαήλος Κρανιδιώτης, απαξιώνοντας πλήρως το νέο μόρφωμα του κωλοτούμπα Καρατζαφέρη, αναφέρει τα εξής, μεταξύ άλλων, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό: «Έγινε μία και μοναδική συνάντηση και μου έγινε πρόταση να είμαι αντιπρόεδρος σε αυτό το κόμμα. Δεν υπήρχε τέτοιο θέμα. “ Κρέμασε το σαγόνι μου” με αυτά που είπε ο Καρατζαφέρης. Ήθελε τον βασιλιά για πρέσβη και τον πρίγκιπα Νικόλαο για υποψήφιο. Αντιμνημονιακός και δραχμή. Ψήφισε το πρώτο μνημόνιο για να μείνουμε στο ευρώ, και να βγούμε τώρα και να πάμε στην δραχμή. Έχει μία άποψη κάθε μέρα. Ο Γ. Καρατζαφέρης είναι ο μεγαλύτερος περφόρμερ που έχει περάσει από την πολιτική πίστα. Ακόμα και ο Καμμένος είναι ερασιτέχνης μπροστά του. Δεν είναι τόσο τραβηχτικός ούτε ο Τσίπρας (…) Ο Γιώργος πιστεύει και θέλει να φτιάξει ένα ΣΥΡΙΖΑ της Δεξιάς. Αυτό το πράγμα όλο θα καταλήξει να είναι το ΛΑ.Ο.Σ. συν τον Μπαλτάκο και κάποιους άλλους. Η ανακύκλωση έχει ένα μόνο όριο. Δεν ανακυκλώνεσαι επ’ άπειρον. Το ’10 ήταν «μνημόνιο», και τώρα “αντιμνημόνιο, δραχμή και λίγο βασιλιά ”, δεν είναι έτσι… Πάντα σε κάποιους παίκτες ποντάρουν κάποιοι από πίσω. Αυτή η κυβέρνηση θα ήθελε να έχει έναν παίκτη που θα μπορούσε να συνεννοηθεί και με τον Καρατζαφέρη μπορεί να συνεννοηθεί. Θεωρώ ότι δεν είναι τυχαίο (σ.σ: η δημιουργία τώρα του κόμματος Καρατζαφέρη-Μπαλτάκου)».

28 Μαρτίου 1957. Οι Άγγλοι απελευθέρωσαν τον «αλλαγμένο» Μακάριο που είχε κάνει συμφωνία μαζί τους

  Το "κλειδί" για να καταλάβουμε τι έγινε, ηταν το πρωτοσέλιδο του πρακτορείου των Κόκκα Μητσοτάκη, που τόνιζε: "χωρίς να δεσ...