25/9/17

Οι Ρουφιάνοι διάλεξαν τα Δημήτρια για να τιμήσουν την τουρκική κατάκτηση και την εβραϊκή Κατοχή

Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου εγκαινιάζεται η έκθεση «Κοινοί ιεροί τόποι» που συνδιοργανώνουν το Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης και το Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο των φετινών «Δημητρίων».

Πρόκειται για μια από τις χειρότερες ιδεολογικές επιθέσεις της Πουστιάς και της ρουφιανιάς στη Βόρεια Ελλάδα.

Οι Ρουφιάνοι του Πολυπολιτισμικού της «ανεκτικότητας» της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης μας λένε ότι «όπως έκαναν στο παρελθόν για αιώνες, έτσι και σήμερα πολλοί Χριστιανοί, Μουσουλμάνοι και Εβραίοι προσεύχονται σε ιερά που ανήκουν σε μια άλλη θρησκεία. Η ύπαρξη κοινών ιερών τόπων είναι ένα γνωστό φαινόμενο με βαθιές ρίζες στη Μεσόγειο, το οποίο φανερώνει τη διαπερατότητα των ορίων μεταξύ των θρησκευτικών κοινοτήτων».
Εξυμνούν τα ανύπαρκτο για να καλύψουν τις σφαγές των ελλήνων αοπό τους αδελφούς σουνίτες υπό τα χειροκροτήματα του... Αμποτ.
Το ιδιαίτερα σημαντικό είναι ότι τα καθάρματα διάλεξαν τα Δημήτρια, που υποτίθεται ότι συντηρούν και αναδεικνύουν τη Βυζαντινή αυτοκρατορική παράδοση της Θεσσαλονίκης για να αναδείξουν την τούρκικη και την εβραϊκή κατοχή.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν φαντάζεσαι τί πέραση έχουν όλα αυτά. η γυναικοκρατική θηλυκοποιημένη κοινωνία θέλει να δωθεί άνευ όρων στον εχθρό διακατεχόμενη από "λευκή" ενοχή και από "ανθρωπισμό". το 99% των γυναικών είναι "refugees welcome" και το άλλο 1% δεν τολμάει να μιλησει. το 90% των ανδρών είναι "refugees welcome", i-phone και gay και το υπόλοιπο 10% βράζει στο ζουμί του πληρώνοντας ΕΝΦΙΑ αλλά στις εκλογές μόνο το 5% από αυτό το 10% πάει να το ρίξει στην Χρυσή Αυγή, οι υπόλοιποι κάνουν αποχή ή ψηφίζουν φραπέδες και ποτάμια "για να μπουν μικρά κόμματα στην Βουλή".

Σου έχω πει ότι η Ευρώπη έχει τελειώσει, μετά τον δεύτερο παγκόσμιο ο Ευρωπαϊκός πολιτισμό έφαγε το τελευταίο χτύπημα από "τα παιδιά των λουλουδιών" που άλλαξαν τις βάσεις της Ευρώπης από τον πολεμιστή του Μεσαίωνα στην ειρηνήστρια αδερφή.....ψυχή....που καλοδέχεται τον κάθε φανατικό ασιάτη επειδή έχει ιμπεριαλιστικά ενοχικά σύνδρομα.

Η μόνη ανέγγιχτη χώρα αυτήν την στιγμή από την αρρώστια του Σόρος είναι η Ιαπωνία, οπότε όποιος δεν γουστάρει Ευρώπη των γκέυ πάει Japan μεριά.

Ανώνυμος είπε...

Το φαινόμενο λέγεται παν-αίρεση οικουμενισμου.
Τα πράγματα είναι άσχημα. Ιερέας που εδιωχθη κατήγγειλε δημοσια ότι 70% των μητροπολιτών είναι μασόνοι. Στην διαρκή ιερά συνοδό επιβιώνουν μετά βίας 1 ή 2 έναντι 10 οικουμενιστων. Οι πανεπιστημιακές σχολές αλωθηκαν.
Και η πανούκλα είναι στα κεφάλια μας γενικότερα.
Ψάξτε στο διαδίκτυο εκπομπές του ΠαπαΝικολαου μανωλη κ άλλων.

Ανώνυμος είπε...

και η ΧΑ κομμα-μαιου ηταν (η ηγεσια εννοω). Φτιαχτηκε απο την ΕΥΠ να μαντρωσει τους θυμωμενους δεξιους. Τελικα καταντησε επικερδης οικογενειακη επιχειρηση των ΜΙΧΑΛΟ και οι αλλοι προς το παρον χαζευουν κανοντας βημα, πολεμικες τεχνες και φορωντας μπλουζακια και ρουχα παραλλαγης-μποτες. Τι ακριβως πρσβευει για το ευρω, το τραπεζικο συστημα κλπ και γιατι δεν κανει προπαγανδα μαχιμη σε ολη τη χωρα? ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΩΔΥΝΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ακι σβηνει σιγα-σιγα απο το προσκηνιο. Κανεναν δεν πειθει....Οπως δηλαδη ειχε σχεδιασθει ....

Ανώνυμος είπε...

Παλι απο την φαντασια σου γραφεις κομμουνι; Περνας τους ποθους σου για πραγματικοτητα.
Και τα εχεις ξαναπει αυτα αλλου,αλλα και εδω (με τονισμο των λεξεων και τρεις τελειες στο τελος.Γραφε ρε με το κανονικο σου,δεν τα σβηνει ο Χατζαρας!).

Ανώνυμος είπε...

Καλά εσύ ούτε να μετράς με τα δάχτυλα δεν ξέρεις...