28/9/17

Ο Σατανάς δέχθηκε σε ιδιωτική ακρόαση τον αιμοσταγή Ουτσεκά

Ο Πάπας Φραγκίσκος, δέχθηκε σε ιδιωτική ακρόαση στο Βατικανό τον έμπορο ανθρωπίνων οργάνων, Χασίμ Θάτσι, ο οποίος είπε στον Σατανά ότι μοιράζονται κοινές αξίες. Την αγάπη και αλληλεγγύη στην οικογένεια και την κοινωνία, τον σεβασμό όλων και την …. «ανεκτικότητα».
«Το Βατικανό είναι ο Φάρος για να παραμείνουμε ακλόνητοι στην υπεράσπιση και την προώθηση αυτών των αξιών και ωε εκ τούτου, είμαστε περήφανοι για την Μητέρα Τερέζα, γιατί κανείς στον κόσμο δεν θα μπορούσε να υπερασπιστεί και να υποστηρίξει αυτές τις αξίες, καθώς εκείνη το έκανε», είπε ο μουσουλμάνος Ουτσεκάς.
Ο Πρόεδρος Θάτσι εξέφρασε την ικανοποίηση και την ευγνωμοσύνη για τις φιλικές σχέσεις μεταξύ Κοσσυφοπεδίου και της Αγίας Έδρας και ενημέρωσε τον «Άγιο Πατέρα» για την εδραίωση του κράτους του Κοσσυφοπεδίου, και τη συνύπαρξη μεταξύ διαφορετικών κοινοτήτων και θρησκειών.
«Το Κοσσυφοπέδιο είναι ένα παράδειγμα του διαλόγου μεταξύ των κοινοτήτων και της θρησκευτικής συνύπαρξης», είπε. Ο Θάτσι ενημέρωσε τον Πάπα Φραγκίσκου για τη σύσταση της Επιτροπής Αλήθειας και Συμφιλίωσης.
«Ο στόχος είναι να κλείσει το κεφάλαιο της σύγκρουσης και να ανοίξει το κεφάλαιο της συνεργασίας», είπε. Τόνισε, επίσης, μίλησε για το διάλογο με τη Σερβία, την οικοδόμηση σχέσεων καλής γειτονίας, εξομάλυνση των σχέσεων και της αμοιβαίας αναγνώρισης.
«Έτσι, προσπαθούμε να προωθήσουμε τις αξίες όπως η ειρήνη, το διάλογο, τη συνεργασία, την ανοχή και την συνύπαρξη στο Κοσσυφοπέδιο, στην περιοχή και τον κόσμο. Ο Θάτσι για λογαριασμό όλων των ανθρώπων του Κοσσυφοπεδίου μετέφερε στον Πάπα Φραγκίσκο, τη θερμή πρόσκληση να επισκεφθεί το Κοσσυφοπέδιο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Πάπας Φραγκίσκος πάντα αναφέρει ότι είναι γιός μετανάστη, χωρίς ποτέ όμως να αναφέρει την εθνικότητα του πατέρα του...

Και αν παρατηρήσετε στις ομιλίες του, αυτός που υποτίθεται ότι είναι ο αντιπρόσωπος του Χριστού στην ανθρωπότητα, αποφεύγει να αναφέρει το όνομα του Ιησού Χριστού!

Ανώνυμος είπε...

Με τον "Αγιο πατερα" συναγελαζεται και ο Βαρθολομαιος αν δεν απατωμαι και πολλοι της Ανατολικης Ορθοδοξου εκκλησιας που φιλοδοξουν να κανουν καρριερα.......

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...