22/9/17

Ανοιχτή Επιστολή προς τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Κύριε Γιαννακόπουλε,
Ο Παναθηναϊκός είναι ο Σύλλογος που δημιουργήθηκε το 1908 και όχι η ΠΑΕ την οποία παραχώρησε ο Μαλακατές στους Εφοπλιστές , που δεν τους έβλεπε τότε κανείς στο γήπεδο. Τότε οι φίλοι των εφοπλιστών δεν άφησαν τον πατέρας σας και τον θείο σας να αναλάβουν το επαγγελματικό ποδοσφαιρικό τμήμα. Και εκείνη η απόφαση, σήμερα αποδεικνύεται εγκληματική.

Κύριε Γιαννακόπουλε,
Έχετε την ΚΑΕ, και όλοι οι Παναθηναϊκοί είμαστε υπερήφανοι για αυτήν. Αναλάβατε και την πρωτοβουλία για να σώσετε τον Σύλλογο. Ας μείνετε εκεί.
Ο Ερασιτέχνης είναι η Παναθηναϊκή Ιδεα και όχι η ΚΑΕ, οι μυαλοπώληδες οι μανατζαρέους, και οι διάφοροι ρουφιάνοι που την απομυζούν.

Κύριε Γιαννακόπουλε,

Δεν έχετε καμιά υποχρέωση να καταστρέψετε τον Παναθηναϊκό μας, για να πληρώσετε τον Τελάντερ, τον Εσιέν, τον Σάντσεθ, και τους διάφορους κουτσούς που έφεραν οι λωποδύτες, και οι μανατζαρέοι στην ΠΑΕ.
Ο Αλαφούζος τους χρωστάει και αφού δεν θέλει να τους πληρώσει ας τα βρουν εκέινοι στα δικαστήρια.
Εμείς οι Παναθηναϊκοί και εσείς οι Γιαννακόπουλοι, ούτε τους χρωστάμε τίποτα ούτε έχουμε ηθική υποχρέωση να τους εξοφλήσουμε. Η ΠΑΕ χρεοκόπησε.
Το όνομα , το τριφύλλι και η Λεωφόρος επιστρέφουν στον Ερασιτέχνη. Και πάμε από την αρχή.
Ο Παναθηναϊκός με τους Παναθηναϊκούς. Και οι λωποδύτες με τους λωποδύτες, τους μυαλοπώληδες και τους μανατζαρέους και τους ρουφιάνους.

Σπυρίδων Αλεξάνδρου  Χατζάρας

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ν' αγιάσει το στόμα σου, Σπύρο !

Ανώνυμος είπε...

Σε βλέπω πρόεδρο του Παναθηναϊκού Χατζάρα... Καλά τα λες, η ΠΑΕ ανήκε ανέκαθεν σε Ιουδαίους...