23/9/17

Η μεταρρύθμιση του ΟΗΕ είναι μια κακή αμερικανική ιδέα

Ενώ οι ΗΠΑ πιέζουν όλους τους Βασσάλους τους για την «μεταρρύθμιση των Ηνωμένων Εθνών», το πραγματικό πρόβλημα είναι ότι οργανισμός έχει γίνει ένα εργαλείο στα χέρια των λίγων για να επιβάλλουν τη θέλησή τους σε άλλες χώρες. Και το είδαμε αυτό και στο Ιράκ,στη Σερβία και στη Λιβύη.
Μόνο στη Συρία, όπου η Ρωσία και η Κίνα διαφώνησαν δεν μπόρεσαν οι ΗΠΑ και οι ανθρωπιστές σύμμαχοί τους να πολεμήσουν το «κακό» ο ΟΗΕ .

Η μεταρρυθμίστρια Πρέσβης των ΗΠΑ Νίκη Χάλευ ανακοίνωσε ότι 128 από τα 193 κράτη μέλη του ΟΗΕ υπογράψαν τη δήλωση που είχαν ετοιμάσει οι ΗΠΑ.
Η Ρωσία, και η Κίνα είπαν ΟΧΙ. Ο Ρώσος πρεσβευτής στα Ηνωμένα Έθνη Βασίλι Νεμπέντζια είπε ότι είναι αστείο να προσπαθούν «να κάνουν μεταρρύθμιση των Ηνωμένων Εθνών με μια δήλωση της πλειοψηφίας χωρίς τη συγκατάθεση όλων των κρατών μελών» και πρόσθεσε ότι μια τέτοια μεταρρύθμιση θα πρέπει να γίνει μέσα από μια διακυβερνητική διαδικασία.

Παράλληλα, το «Συμβούλιο ανθρωπίνων δικαιωμάτων» έχει εξελιχτεί σε όπλο της παγκόσμιας Χούντας, που το χρησιμοποιεί για να παρεμβαίνει στα εσωτερικά των άλλων μελών σύμφωνα με το δόγμα, «τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι πάνω από την Εθνική κυριαρχία». Άλλωστε η πρέσβειρα του Τραμπ, Νίκη Χάλευ,
η πρωταθλήτρια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων εχει επανειλημμένα επικρίνει το Συμβούλιο Ασφαλείας επειδή «ανέχεται» τον Μαδούρο και τον ¨Άσαντ που κατηγορούνται για παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από την Ουάσιγκτον να διατηρούν την ιδιότητά τους ως μέλη του ΟΗΕ.
Στην ίδια γραμμή ο αντιπρόεδρος Πένς είπε ότι «το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Ηνωμένων Εθνών», «δεν ανταποκρίνεται στο όνομά του», δεδομένου ότι , «πολλοί από τους χειρότερους παραβάτες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στον κόσμο, όπως η Κούβα και τη Βενεζουέλα, παραμένουν ως μέλη. Πένς επέμεινε ότι ο ΟΗΕ «πρέπει να μεταρρυθμίσει το Συμβούλιο ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τη λειτουργίας του».

Έτσι ο ΟΗΕ εχει γίνει παραμάγαζο των ΗΠΑ  και η μόνη πραγματική μεταρρύθμιση θα ήταν η ενίσχυση των Ηνωμένων Εθνών στην εφαρμογή του Δικαίου και των Ψηφισμάτων του , όπως στην περίπτωση της Κύπρου και της αποτελεσματικότητας της ειρηνευτικής και ανθρωπιστικής αποστολής των Ηνωμένων Εθνών.
Χρειάζεται μεταρρύθμιση για την καταπολέμηση της αρρώστιας και της φτώχειας και την ενίσχυση της περιφερειακής οικονομικής ανάπτυξης. Και πρέπει να συζητηθεί η διοίκηση των ειρηνευτικών αποστολών του ΟΗΕ, η χρηματοδότηση τους και η ποιότητα τους ώστε να αυξηθεί η αποτελεσματικότητά τους.
Ψηλά στην ατζέντα της μεταρρύθμισης είναι η ένταξη στο Συμβούλιο Ασφαλείας νέων μελών. Οι παγκόσμια Χουντα θέλει αν εντάξει τα υποκαταστήματα των ΗΠΑ, τη Γερμανία και τη Ιαπωνία, ενώ οι Δυνάμεις του κακού θέλουν να βάλουν την πολυπληθή Ινδία που είναι ,αναδυόμενη οικονομική δύναμη.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

κύριε Χατζάρα έχουμε και έναν γόνο της οικογένειας Ρότσιλντ.. τον David de Rothschild.. (Δαβίδ από κόκκινη ασπίδα.. Ελληνικό λεξάριθμο.. 666..) που λέει από το ΚΕΝΤΡΙΚΌ ΒΉΜΑ του ΟΗΕ.. να τον φανταστούμε σαν ΓΕΝΙΚΌ ΓΡΑΜΜΑΤΈΑ του ΟΗΕ!!!

Δείτε (εάν θέλετε) όλη την ομιλία του που υπάρχει μέσα στο παρακάτω βίντεο..

Ομιλία του Αντίχριστου; David στον ΟΗΕ και στο ΒΑΤΙΚΑΝΟ!!! (ΝΕΟ)
https://www.youtube.com/watch?v=wHet6ruwxnA

δείτε (εάν σας ενδιαφέρει) και μερικές πληροφορίες ακόμα για το άτομο αυτό..

Αποκαλύφθηκε το όνομα του Αντιχρίστου; 666 = David de rothschild
https://www.youtube.com/watch?v=odSYAtTkl_w

Η Ώρα του Αντίχριστου :666 = David de rothschild - 2018-2025 ;
https://www.youtube.com/watch?v=v5MYtVWd1VM

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...