14/5/18

Η διάψευση της πραγματικότητας και με τη βούλα της δικαιοσύνης

Σαν σήμερα, το 1935, η «θεόστραβη » Ελβετική «δικαιοσύνη» αποφάσισε, υστέρα από προσφυγή των ιουδαϊκών οργανώσεων, ότι τα αυθεντικά και γνήσια «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών», ήσαν «πλαστά» και προϊόν του «αντισημιτισμού. Έτσι διαψεύστηκε η πραγματικότητα.

Το 1944, η ΚΚΕ λτδ, φίλησε το δαχτυλίδι του αυτοκράτορα ,διέψευσε την πραγματικότητα, και με τηλεγραφήματα προς τον Τσώρτσιλ και τον Ρούσβελτ διαδήλωσε πίστη και υποταγή στον Συμμαχικό σκοπό.

Όλα τα γεγονότα της 14ης Μαίου θα τα διαβάσετε εδώ
http://ta-mavra-nea.blogspot.gr/2018/05/14.html

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί κ. Χατζάρα, δεν ήταν προς το συμφέρον της Ελλάδος να απελευθερωθεί από τους Γερμανούς;

Ανώνυμος είπε...

Παραδειγματα κομμουνιστικου "πατριωτισμου".......

Βελγιο,16 Δεκεμβριου 1944

"[...]Τελος,οι υπολοιπες ομαδες ανελαβαν εναν πιο ειδικο ρολο,την εκτελεση δολιοφθορων στα συμμαχικα μετοπισθεν,καθως και την μεταφορα 30 εκατομμυριων γαλλικων και βελγικων φραγκων.Με τα χρηματα αυτα οι πρακτορες του αντισυνταγματαρχη Χερμαν Γκισκες,ενος απο τους πιο δραστηριους αξιωματικους των γερμανικων μυστικων υπηρεσιων,δωροδοκησαν τους Γαλλους και τους Βελγους κομμουνιστες εργατες σιδηροδρομων,προκειμενου να απεργησουν απο τις 16 Δεκεμβριου εως τα Χριστουγεννα,ωστε να παρεμποδιστει ή ακομα και να παραλυσει το συστημα διοικητικης μεριμνας των Συμμαχων στην Αμβερσα.Στο Βελγιο,η φιλοδυτικη κυβερνηση Πιερλό αντιμετωπιζε ηδη απο το φθινοπωρο το μεγαλο προβλημα του αφοπλισμου των κομμουνιστων αντιστασιακων,που με τις ευλογιες της Μοσχας προεβαιναν σε απεργιες,διαδηλωσεις και συμπλοκες με την αστυνομια.
Η απεργια των σιδηροδρομικων ειχε ως αποτελεσμα να εξαναγκαστουν οι Αμερικανοι να χρησιμοποιησουν τα φορτηγα των 2,5 t, για να μεταβουν στην Μπαστον και το Ουφαλιζ οι δυο αερομεταφερομενες μεραρχιες τους,πανω σε ορεινους παγωμενους δρομους,ενω η 3η Στρατια του Παττον,απο το Λουξεμβουργο οπου βρισκοταν,διεσχισε μεσα σε χιονοθυελλες ενα απεραντο χιονοσκεπες πεδιο και εφτασε στη Μπαστον μολις στις 26 Δεκεμβριου,10 μερες μετα την γερμανικη επιθεση".

απο

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ,σειρα Μεγαλες Μαχες
ΑΡΔΕΝΝΕΣ 1944-ΤΟ ΛΥΚΟΦΩΣ ΤΗΣ ΒΕΡΜΑΧΤ

Κομμουνιστες παντου και παντα,πιασμαν και προδοτες!

Ανώνυμος είπε...

Ενώ οι δεξιοί ήταν σκέτοι πιάσμαν; Που πήγε η βοήθεια της ΟΥΝΡΑ και τα δολάρια του Σχεδίου Μάρσαλ; Αυτοί που κλέβουν το δημόσιο χρήμα δεν είναι και εθνικοί προδότες;

Ανώνυμος είπε...

Ας ρωτουσατε αυτα τοτε,το 1989,τον αρχηγο σας τον Φλωρακη,ο οποιος,αυτους που τωρα εσυ τους λες κλεφτες και προδοτες,τοτε τους αποκαλουσε
"Κυριους" και τα κομμουνια ελεγαν τοτε "α,οι δεξιοι μπορει να εκαναν οτι εκαναν αλλα δεν εκλεβαν,ηταν...κυριοι"!!!!
"Κλεφτες ειναι το Πασοκ",(ετσι τους ειχαν δασκαλεψει να λενε, οι εκδοτες Λαμπρακης,Κιτσος Τεγοπουλος και Σια).
Οπως και σημερα που τους εχουν οι καναλαρχες πρωτο τραπεζι πιστα να λενε τις (ακινδυνες για το Καθεστως) ανοησιες τους. Ουτε μια κατακριση για κανεναν καναλαρχη απο το "κομμα του Λαου".
Το ΚΚΕ ηταν και παραμενει συνεργατης αυτων που εκλεψαν το δημοσιο χρημα και παρεδωσαν τη χωρα στους τοκογλυφους.

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...