27/5/18

Ο Σαλβίνι απάντησε στον Ιουδαίο Σαράφ Μπασί της Ευρώπης

Ο ιουδαίος Γενς Βάιντμαν, ο ανιψιός του σήριαλ Κίλλερ που εκτελέστηκε στο Παρίσι πιστεύει ότι έχει έρθει η ώρα του , και η στιγμή είναι κατάλληλη, για να διοικήσει την Ευρώπη από το τιμόνι της ΕΚΤ. |η καταστροφολογία του «Spiegel», για την ιταλική κυβέρνηση που απειλεί την «ενότητα της ευρωζώνης», είναι η φωνή της Μπούντεσμπαγκ . Ο υποβολέας είναι ο Γενς. Ο Σαράφ Μπασί της Ευρώπης, που ξέρει πως δουλεύει το σύστημα και οι φόροι και που ναησυχεί για τους φτωχούς πολίτες της Λετονίας ή της Σλοβακίας οι οποίοι «καλούνται να επωμιστούν το βάρος μίας φορολογικής μεταρρύθμισης, που θα ωφελούσε κυρίως τους πλουσιότερους Ιταλούς». «Εάν τελικά η νέα κυβέρνηση της Ρώμης περάσει αυτό που θέλει, θα καθιερώσει μία εξαιρετικά ύπουλη μορφή μεταφοράς πόρων στην Ευρώπη, από τους πιο φτωχούς στους πιο πλούσιους», δήλωσε μέσω του Σπίγκελ ο Γενς.


Ο ιουδαίος Γενς Βάιντμαν, που γεννήθηκε το 1968 , είναι φτυστός ο Γιουτζίν Βάιντμαν που αποκεφαλίστηκε στις 17 Ιουνίου 1939 στο Παρίσι, και ο οποίος θα πρέπει να ήταν θείος του.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο αρχηγος των Πεντε Αστερων δεν πια ο Πεπε Γκριλο,κ.Σπυρο? Διοτι σε σημερινο ρεπορτάζ του Σκαι εμφανίστηκε ως αρχηγος κάποιος άλλος ο οποίος μαλιστα ηταν καπως μελαμψός!!

Ημέρες του 49. Ο Ζαχαριάδης έριξε το Σύνθημα "ΟΛΟΙ ΣΤ ΑΡΜΑΤΑ". Η Εξόντωση των Κ/Σ στα Τζουμέρκα. Ο ΠΠ (Πφούστης Παύλος) και η Φρίκη σε Άργος Ναύπλιο

  Ο Τσιφλικάς της Ευβοιας πράκτωρ σερ Νόελ Μπέηκερ σε ειδική αποστολή στο Βελιγράδι