18/5/18

«Република Илинденска Македонија», erga omnes, λέει το ΝΑΤΟ

«Ρεπούμπλικα Ιλιντένσκα Μακεντόνιγια» και όχι Μακεδονία του Προφήτη Ηλία,
 που μεταφράζουν ήδη οι «Ονοματολογιστές»

 BJRA αντί για ΒJRM λέω εγώ, και τους βάλαμε αμέσως στο ΝΑΤΟ! 

Το όνομα «Ρεπούμπλικα Ιλιντένσκα Μακεντόνιγια» το επιβεβαίωσαν,
ο εθνικός συντονιστής για το ΝΑΤΟ, Στέβο Πενταρόβσκι και αλβανίδα αντιπρόεδρος Τεούτα Αρίφι, που μίλησαν για «αξιοπρεπή λύση» που δεν απειλεί την μακεδονική ταυτότητα, ενώ στα κανάλια οι ερμηνευτές λένε ότι η επανάσταση του Ίλιντεν ενώνει Μακεδόνες, και Αλβανούς.

 Η ιδέα της κυβέρνησης της πΓΔΜ για «Ίλιντεν» επιβεβαιώνει την «ιστορική συνέχεια του κράτους» αφού και στο οποίο προοίμιο του τωρινού Συντάγματος γίνεται αναφορά στη Κομιταζίδικη «Δημοκρατία του Κρούσεβο». 

Στα Σκόπια λένε ότι ο Οβριόπουλος αποδέχτηκε τη «δημιουργική λύση» και ότι θα αφίσουν να περάσουν μερικές ημέρες πριν «δώσουν τα χέρια». 

Ο Ζάεφ από τη Στρούγκα είπε ότι κάλεσε τους αρχηγούς των Κοινοβουλευτικών Ομάδων αύριο για να τους ενημερώσει για την Κόκκινη Συμφωνία. 

Ο υπουργός Άμυνας, της Βουλγαρίας Κρασιμίρ Καρακατσάνοφ, ως ηγέτης του βουλγαρικού VMRO , δήλωσε ότι το νέο όνομα της Μακεδονίας, ως «Μακεδονία του Ιλίντεν», δεν τον ανησυχεί και ότι «η Βουλγαρία θα πρέπει να υποστηρίξει αυτή τη διαδικασία στο πλαίσιο επίλυσης των προβλημάτων των Βαλκανίων
.

Αφού το γυρίσαμε στην “πρόσφατη Ιστορία”, αντιπροτείνω, το μόνο όνομα που εκφράζει τη συνέχεια και την κομμουνιστική «ταυτότητα»
 αυτών των ανθρώπων. 

Πρέπει να λέγονται «Bivša Jugoslovenska Republika ASNOM» . Αυτό τους εκφράζει και αυτό είναι. 

Και η γλώσσα τους πρέπει να λέγεται διάλεκτος ΑΣΝΟΜ 1944.

 ΥΓ.ASNOM =Antifašističko sobranje narodnog oslobođenja Makedonije

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς, ότι και να λες κ. Χατζάρα, δεν σε υπολογίζουν... Φταις κι εσύ όμως, γιατί δεν χρησιμοποιείς τη δύναμη που σου δίνει το μπλογκ για να οργανώσεις κάποια αντίσταση...