25/5/18

Απολείπειν ο Χα Σεμ τον Αξελ αλλά δίνουν μάχη για να μείνουν στην καρέκλα

Αλέξη μη θρηνήσεις τα έργα σου που απέτυχαν, τα σχέδια της ζωής σου που βγήκαν όλα πλάνες.
 Σαν έτοιμος από καιρό, σα θαρραλέος, αποχαιρέτα την, την Aλεξάνδρεια που χάνεις. 
Ενώ ο αριστερός περίγυρος κατεδαφίζεται ο Αξελ Χαβαναγκίλα είπε ότι θα μείνει όσο μπορεί στην καρέκλα .
Δήλωσε ότι η κυβέρνησή του έχει έναν χρόνο ακόμη θητεία μετά την έξοδο από το μνημόνιο, και πως θα ήταν ανόητος, «να μην το ζήσει αυτό μαζί με την Μπέττυ». 
«Εχουμε μπροστά μας άλλο ένα χρόνο για να υλοποιήσουμε τα σχέδιά μας και να μπορούμε να λαμβάνουμε τις δικές μας αποφάσεις. Θα έπρεπε να ήμουν ανόητος να μην το ζήσω αυτό, να είμαι πρωθυπουργός μέχρι το τέλος», είπε. 
Αλλά το ζήτημα δεν είναι στα χέρια του. 
Τις εκλογές τις αποφάσισαν οι πέραν του Ατλαντικού. 
Οι μέρες του Χαβαναγκίλα είναι μετρημένες.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτουνου ειναι μετρημενες η οι δικες μας?

Ανώνυμος είπε...

Μακαρι,κ.Χατζαρα!! Απο το στομα σας και στου...Χα-Σεμ το αυτί!!! Αλλά το ζήτημα είναι μηπως ο Τσίπρας θελήσει να "τα κανει κάρβουνο" και οπως ειναι απροβλεπτος μηπως ερθει σε κόντρα με τον ιδιο τον..."θεο" του!!! Τον Χα-Σεμ!!!

Elianna είπε...

Όποιο κόμμα της Βουλής θέλει να ρίξει την κυβέρνηση πριν δοθεί το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια, δεν έχει παρά να παραιτηθεί χθες!!!! Όλα τα υπόλοιπα είναι φρούδες ελπίδες, αφού το σύστημα είναι έτσι φτιαγμένο ώστε να βγαίνουν πάντα στην κυβέρνηση αυτοί που το υπηρετούν καλύτερα!! Μαζί με την αποχή των ηλιθίων, μας κυβερνάνε άνετα αφού όποιο κόμμα της Βουλής κι αν επιλέξεις πάλι το ίδιο αποτέλεσμα θα έχεις. Μαύρο σε όλα τα κόμματα της Βουλής λοιπόν.

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...