31/5/18

Ο Χουντο- Σέρτζιο Ματαρέλα κατέθεσε τα όπλα στην Ιταλία. Σχηματίζεται κυβέρνηση του λαού.

Πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε. Ο γραμματέας της Λέγκα Ματέο Σαλβίνι αναλαμβάνει το υπουργέιο εσωτερικών και αναλαμβάνει τη μάχη με τους δυστυχισμένους εισβολείς. Ο Λουίτζι Ντι Μάιο υπουργός Εμπορίου. Ο Πάολο Σαβόνα, θα πηγαίνει συνέχεια στις Βρυξέλλες ως υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων. Στο υπουργείο Οικονομικών ο καθηγητής Τζοβάνι Τρία. Το υπουργείο Εξωτερικών Ο Εντζο Μιλανέζι.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Περιμένοντας μια κολωτούμπα ακόμη.

Ανώνυμος είπε...

Έτοιμοι να υπογράψουν τα πάντα και ο λαγός στιφάδο να κοιτάει μπερδεμμένος και να μην καταλαβαίνει αφού ο όχλος μόνο κουτόχορτο μπορεί να χωνέψει.

Λ είπε...

Έκανες κωλοτουμπα στα φωνηεντα.
Οι Ιταλοί πάντως είναι φερέλπιδες και μην είμαστε απέλπιδες

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο άλλη μια φορά οι αθεατοι θεατοι m.d.ro, επιβάλουν τον υπουργό οικονομικων που θέλουν. Βάλανε και τη Λέγκα στο υπουργείο εσωτερικών και την ωρα που θα ρουφάνε μνημόνιο θα τρώνε δηθεν πόλεμο με λαθροεισβολεις . Μόλις μπούνε στον οικονομικό έλεγχο θα τους στειλουν νέους λαθραίους και ωραίους. Με τα παλιά δεκανικια δε θα γίνει προκοπή. Διαλέγουμε η μεγαλη στοά του Λονδίνου η ιακωβινους τύπου Σωρος. Έχουμε μεγάλο προβλημα στο πατριωτικο χώρο πρέπει να φύγει η κόπρος. Το σωστό θα ήταν να πάνε σε μετωπικη σύγκρουση και όχι να συνθηκολογήσουν. Με τον εχθρό αυτό δε συνθηκολογεί κανείς διότι του δίνει χρονο να ανασυνταχθεί και να θωρακίσει τις τάξεις του και στη συνέχεια σε τελειώνει.... "S.W"

Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...