22/5/18

Μακεδονο- Μασκαραλίκα

Ο Τζώνυ Γουώκερ διαφωνεί αλλά στηρίζει τον Χαβαναγκίλα, διότι έτσι του λένε από την πρεσβεία.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ
ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΓΙΑ
ΤΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ


Γιατί μια στρατηγική συμμαχία με τη Ρωσία;

Η Ενωμένη Μακεδονία και ο μακεδονικός λαός πιστεύουμε ακράδαντα ότι μόνο σε συμμαχία με τη Ρωσία μπορούμε να προστατεύσουμε τα εθνικά και κρατικά συμφέροντα της Δημοκρατίας της Μακεδονίας: το όνομα, τη ταυτότητα, την ενότητα και εδαφική ακεραιότητα και τη κυριαρχία.

Тον Μακεδονικό και τον Ρωσικό λαο τους δένουν δυνατοί και άθραυστοι δεσμοί μέσα από τη γλώσσα, τη θρησκεία, τη νοοτροπία, τις παραδοσιακές αξίες, το αντι-φασιστικό παρελθόν και το πολιτισμό.

Εξάλλου, ακριβώς ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε ότι η γραφή οφείλεται στη μακεδονική γη, που έδωσε μια ιστορική επιβεβαίωση της μακεδονικής γλώσσας και του πολιτισμού ως ανυπολόγιστη συμβολή στον παγκόσμιο πολιτισμό.

Η Ρωσική Ομοσπονδία αναγνώρισε την Δημοκρατία της Μακεδονίας με το συνταγματικό της όνομα και, συνεπώς, η στρατηγική εταιρική σχέση δεν εξαρτάται από την καταστροφή της ταυτότητας των Μακεδόνων.

Ο αδελφικός και φιλικός λαός της Ρωσίας ποτέ δεν αμφισβήτησε την εδαφική ακεραιότητα και την κυριαρχία της Δημοκρατίας της Μακεδονίας, μέχρι που αντιτίθεται σθεναρά στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Βρετανία στο να αλλάξουν την ταυτότητα των Μακεδόνων και να μοιράσουν τη Μακεδονία προς χρήση των γειτόνων της,Ελλαδα Αλβανία και Βουλγαρία.

Η Ρωσία δήλωσε σαφώς ότι είναι έτοιμη να προσφέρει μια εναλλακτική λύση στη Μακεδονία και σε άλλες βαλκανικές χώρες.

Η Ρωσία αντιτίθεται στα σχέδια τоυ εγκληματικού στρατιωτικού μπλοκ, το ΝΑΤΟ, να αναθέσει στους Μακεδόνες το ρόλο ως κρέας για τα κανόνια στο νέο πόλεμο που προετοιμάζουν οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ.

Η Μακεδονία και οι Μακεδόνες, με ιστορία τριών χιλιετιών, έχουν ιστορικό ρόλο και ευθύνη στον κόσμο των Σλάβων. Κατά τη διάρκεια του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου, οι Μακεδόνες και οι Σέρβοι ήταν οι μόνοι άνθρωποι στην Ευρώπη που μαζί με τη Σοβιετική Ρωσία βρισκόταν μαζικά στον αγώνα κατά του φασισμού. Σήμερα, όταν οι Πολωνοί, Σλοβάκοι, Τσέχοι, Κροάτες, Σλοβένοι και Βούλγαροι γερμανοποιήθηκαν και εντάχθηκαν στο ΝΑΤΟ και προσπαθούν να ξεφύγουν από τη σλαβική καταγωγή τους, η Ρωσία, η Σερβία και η Μακεδονία παραμένουν στην πρώτη γραμμή για την υπεράσπιση του σλαβικού πολιτισμού που είναι αντίθετος προς τη γενοκτονική βαρβαρότητα των ΗΠΑ και των δυτικών δορυφορικών κρατών.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί συμμετοχή στην Ευρασιατική Οικονομική Ένωση;

Το ΝΑΤΟ και η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι στρατηγικοί εταίροι και δεν είναι τυχαίο ότι όλες σχεδόν οι χώρες του ΝΑΤΟ είναι και στην ΕΕ, επειδή το ΝΑΤΟ είναι το τέταρτο φασιστικό Ράιχ, υπό την ηγεσία των ΗΠΑ και της ΕΕ, και είναι το δικό του οικονομικό μέσο για την καταστροφή των ευρωπαϊκών εθνών και κρατών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και των Βαλκανίων γίνονται αρχικά μέλη του ΝΑΤΟ και στη συνέχεια της ΕΕ.

Η γενοκτονική σχέση του ΝΑΤΟ κατά της Μακεδονίας και των Μακεδόνων συμπίπτει πλήρως με τους όρους γενοκτονίας της ΕΕ, με το στιλ της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Εξαγοράζει και διαφθείρει πολιτικές ελίτ προκειμένου να τις έχει υπό έλεγχο, και στη συνέχεια, μεсω των ίδιων ελίτ, αφαιρεί την ταυτότητα στους λαούς και τους προετοιμάζει για βορά στους πολέμους ή τους καταστρέφει πρόωρα.

Ο Ευρω-Ατλαντισμός, με την υποτιθέμενη Νέα παγκόσμια τάξη, θέλει οι μικρότερες χώρες να χάσουν εντελώς την εθνική τους ταυτότητα και να μετατραπούν σε αποικίες.

Η Ευρασιατική Οικονομική Ένωση στην πολιτική, οικονομική και πολιτιστική έννοια βασίζεται στη παράδοση και στον σεβασμό των παραδοσιακών αξιών, τη μοναδικότητα, την εθνική και θρησκευτική ταυτότητα και την ένταξη αυτών των ταυτοτήτων και αξιών σε ένα γενικό κοινό στόχο για ένα ασφαλή, δίκαιο και ευημερούντα κόσμο.

Η Ευρασιατική Οικονομική Ένωση παρέχει μια ευκαιρία για την αύξηση της οικονομίας, για ένα υψηλότερο βιοτικό επίπεδο, για μείωση κατά το ήμισυ της ανεργίας και της μετανάστευσης. Γιατί δεν μεταναστεύουν μαζικά οι Ρώσοι από τη Ρωσία, οι Κινέζοι από την Κίνα, οι Λευκορώσοι από την Λευκορωσία και γενικά οι πολίτες των κρατών-μελών της Ευρασιατικής Οικονομικής Ένωσης;

Από την άλλη πλευρά, εκατομμύρια πολίτες από την Ανατολική Ευρώπη και τα Βαλκάνια, ακόμη και αν τα κράτη τους είναι μέλη της ΕΕ, εξακολουθούν να εκδιώκονται. Ο λόγος είναι ότι η ΕΕ καταστρέφει τις οικονομίες των μικρότερων χωρών προκειμένου να αποκτήσει φτηνή εργατική δύναμη για τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία κ.λ.π.

Αντίθετα, η Ευρασιατική Οικονομική Ένωση δεν καταστρέφει, αλλά δημιουργεί οικονομίες και την δυνατότητα στους πολίτες των κρατών μελών της να ζήσουν στην πατρίδα τους, αντί να είναι σκλάβοι στη Δύση.

Η Ευρασιατική Οικονομική Ένωση προσφέρει μια τεράστια αγορά για τα προϊόντα μας και για τα οποία δεν θα εκβιάζεται, όπως εκβιάζονται για λογαριασμό των συμφερόντων των Δυτικών εταιρειών.

Η Ευρασιατική Οικονομική Ένωση με την οικοδόμηση επίγειων, υδάτινων και ενεργειακών διαδρόμων, επηρεάζει άμεσα την οικονομική ανάπτυξη με τη συμμετοχή των τοπικών κατασκευαστικών εταιρειών.

Ο ενεργειακός διάδρομος South Stream της Ρωσικής Ομοσπονδίας θα φέρει φθηνότερο κατά 50% , φιλικό προς το περιβάλλον καύσιμο που σημαίνει φθηνότερη παραγωγή, μείωση του κόστους των προϊόντων της Μακεδονίας και αύξηση της ανταγωνιστικότητας της, φθηνή θέρμανση των σπιτιών, καθαρότερο περιβάλλον με την εξάλειψη της ρύπανσης.

Η στρατηγική εταιρική σχέση με τη Ρωσία και η ένταξη στην Ευρασιατική Οικονομική Ένωση δεν απαιτεί την αλλαγή του ονόματος της Δημοκρατίας της Μακεδονίας, την ταυτότητα, τη γλώσσα και την ιστορία.


Ως εκ τούτου, η Ενωμένη Μακεδονία απαιτεί στρατηγική εταιρική σχέση με τη Ρωσία και την ένταξη στην Ευρασιατική Οικονομική Ένωση.
Η Ενωμένη Μακεδονία έχει ήδη υποβάλει αίτημα στο Κοινοβούλιο για την ανάκληση της απόφασης για την ένταξη της Δημοκρατίας της Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ και στην κυβέρνηση για την απόσυρση της αίτησης για ένταξη της Δημοκρατίας της Μακεδονίας στην ΕΕ.

Το μέλλον ανήκει στη Ρωσία, την Κίνα και άλλες χώρες του BRICS.

Η Δημοκρατία της Μακεδονίας πρέπει να ενταχθεί σε αυτό το μέλλον.

Η Ενωμένη Μακεδονία θα επιτύχει αυτό το μέλλον μαζί με το μακεδονικό λαό και αυτή η διακήρυξη είναι μια διακήρυξη για να μείνουμε στη δική μας γη και για τη διατήρηση της τρισχιλιετους Μακεδονίας και των Μακεδόνων και όλων των πολιτών της Μακεδονίας.