ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

27/5/18

Πραξικόπημα στην Ιταλία. Πάνε για νέα Χούντα τεχνοκρατών

Η Μπουντεσμπανγκ έβγαλε τα τανκ στους δρόμους της Ρώμης Ο Καραγκιόζης Ματαρέλα , ακριβώς όπως ο Κοκός με τον Γαρουφαλιά, το 1965, αρνήθηκε να διορίσει τους υπουργούς που του πρότειναν, η Λεγκα και το Κίνημα των Πέντε Αστέρων.
 -Ο λαός έχει το λόγο είπε ο Σαλβίνι.
 -Ο Φασίστας Ματαρέλα θέλει να διορίσει κυβέρνηση ανδρεικέλων  και να δώσει την εντολή σε πρώην στέλεχος του ΔΝΤ .

Ο Ντι Μάιο δήλωσε:« Ας μας πουν, λοιπόν, ότι ο εκλογές είναι άχρηστες και ότι τις κυβερνήσεις τις αποφασίζουν οι οίκοι αξιολόγησης και τα χρηματοπιστωτικά λόμπι. Και το θέμα είναι ότι αν ξαναψηφίσουμε, και πάρουμε το 80% και ξαναπροτείνουμε τον Σαβόνα, θα μας πουν και πάλι όχι».

-Η ιταλική βουλή θα καθαιρέσει τον φασίστα Ματαρέλα για εσχάτη προδοσία!!! 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αναμενόμενο ήταν αυτό από τον Μασοναρέλα... Όταν η Στοά σε έχει κάνει πρόεδρο της Δημοκρατίας, βλέπε και Πάκη, δεν είσαι πιά αυτόβουλος άνθρωπος, είσαι δέσμιος της Στοάς...

Φοβερό!!! Ο Κουμπάρος κ. Μαρινάκης έβαλε στην πατσαβούρα του και το κεφαλάκι του Εφιαλτένσκι δίπλα στον συμβιβασμό του Ταγίπ. για να αφήσει να εννοηθεί από χαζό θεατή οτι "ο δικός μας το έκανε". Πάντως ο ταγίπ αυτό που ηθελε αυτό πήρε.

 Η Φινλανδία και η Σουηδία υπέγραψαν τριμερές μνημόνιο συμφωνίας με την Τουρκία .Η Φινλανδία και η Σουηδία δεσμεύτηκαν δεν θα υποστηρίζουν τ...