30/5/18

H Κόκκινη Συμφωνία Ζάεφ-Τσίπρα σε δημοψήφισμα στις 8 Σεπτεμβρίου

ΣΚΟΠΙΑ. H Κόκκινη Συμφωνία Ζάεφ-Τσίπρα που θα κλείσει τις επόμενες ημέρες και τα Σκόπια θα μπούν στο ΝΑΤΟ και θα αρχίσουν συνομιλές ενταξης με την ΕΕ. Κατόπιν αυτού η συμφωνία με την εγκριση των αγορών θα τεθεί σε δημοψήφισμα στα Σκόπια στις 8 Σεπτεμβρίου . Το όνομα που δέχτηκαν οι σύντροφοι Ζάεφ-Ντιμιτρόφ είναι το Ρεπούμπλικα Σέβερνα Μακεντόνιγια, αλλά, «παίζουν» ακόμα και το «Νόβα» και το «Γκόρνα».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ανάπτυξης ΣΥΡΙΖΑ, αφού γέμισαν όλη την Ελλάδα φρουτάκια και οι μόνες διαφημίσεις που βλέπεις είναι για τζόγο μαζί με μαθήματα πουτανιάς στη τηλεόραση τώρα ήρθε και η παράδοση της Εθνικής στη Αλβανική μαφία όπως έκανε και ο Μητσοτάκης που πούλησε τα τσιμέντα Ηρακλής στη Ιταλική μαφία.
Η Εθνική Τράπεζα ξεπούλησε και την θυγατρική της τράπεζα στην Αλβανία.
Η θυγατρική της Εθνικής εξαγοράστηκε από αλβανική offshore της γυναίκας του πρωθυπουργού της Αλβανίας Έντι Ράμα!
Οριστική σύμβαση πώλησης της κατά 100% θυγατρικής της, Banka NBG Albania υπέγραψε η Εθνική Τράπεζα με την American Bank of Investments.
Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι στο διοικητικό συμβούλιο της ABI είναι μέλος η γυναίκα του πρωθυπουργού της Αλβανίας, Edi Rama και σύμφωνα με αλβανικά δημοσιεύματα (syri.net) η συγκεκριμένη τράπεζα έχει κατηγορηθεί για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

ΑΓΓΕΛΟΣ είπε...

ΑΥΤΟΣ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ Ο ΡΑΜΑ ΕΧΕΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΑΜΑ ΚΡΙΣΝΑ Η ΣΙΝΤΑΡΤΑ ΓΚΑΟΥΤΑΜΑ Η ΒΟΥΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ;Σαλουτε αφεντικο.