30/5/18

Οι Τσιπροκαημενοι πετάνε τα λεφτά του ελληνικού λαού για το καλό της Συμμαχίας στον Ουρανό του Τζουκανοβιστάν

ΠΟΝΤΓΚΟΡΙΤΣΑ. Το ΝΑΤΟ θα αναλάβει την επιτήρηση του εναέριου χώρου του Μαυροβουνίου από τις 5 Ιουνίου 2018. «Όπως τονίστηκε από το ΝΑΤΟ ,η Ιταλία και η Ελλάδα ,σε ένδειξη της συμμαχικής αλληλεγγύης, θα βοηθήσουν στην προστασία του εναέριου χώρου του Μαυροβουνίου, και τα ιταλικά και ελληνικά αεροσκάφη θα ξεκινήσουν περιπολίες στον εναέριο χώρο του Μαυροβουνίου, όχι σε απάντηση σε κάποια συγκεκριμένη απειλή, αλλά σαν ένα ουσιαστικό στοιχείο της ασφάλειας που παρέχει το ΝΑΤΟ στα μέλη του».

Σε ότι αφορά τους Ιταλούς θα αποφασίσουν ο Ντι Μάιο και ο Σαλβίνι, μετά τις ιταλικές εκλογές. 
Αλλά για την Ψωροκώσταινα που κόβει τις συντάξεις και δεν εχει να αγοράσει τορπίλες για τον Παπανικολή ποιος παοφάσισε να σκορπάει τα λεφτά της στον αέρα του Τζουκανοβιστάν; 

Και γιατί δεν πληρώνουν την «ασφάλεια» του Μίλο οι καουμπόηδες και πρέπι να βάλουμε το χέρι στην τσέπη οι Έλληνες

Και πάνω από όλα, οι Ρωμιοί και τα χουντοκάναλα που διαμαρτύρονται για τον Ερντογάν και το βίντεο της «Αλωσης», πρέπει να διαμαρτύρονται γιατί το ΝΑΤΟκομμούνι ο Τζουκάνοβιτς έχει ως Εθνική Εορτή την 7η Οκτωβρίου, όταν το 1042,  κάποιος Βόισλαβ νίκησε κάποιον Βυζαντινό στη μάχη στο Τουζτέμιλι.

 Από όλες τις μαχες που εδωσαν οι μαυροβούνιοι μα τους Τούρκους και τους Αλβανούς, ο Τζουκάνοβιτς και οι Κομμουνστες ιστορικοί του, βρήκαν να γιορτάζουν τη νίκη  επί ων Βυζαντινών. 
Σαν την Άλωση. 

Και σε αυτό το ΝΑΤΟκομμούνι που γιορτάζει σαν εθνική γιορτή την έναρξη του αγώνα των Παρτιζάνων στις 13 Ιουνίου 1941, δίνουμε τσάμπα προστασία.

 Να πάνε οι μπολσεβίκοι του Τραμπ, που φυσάνε το δολάριο.

 Η Ελληνική βουλή θα πρέπει να απαγορεύσει για λόγους οικονομίας τις βόλτες των αεροπλάνων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: