27/5/18

Οι Επαναστάτες Τόμας Μύντσερ και Φρανσουά Νοέλ Μπαμπέφ που δεν ήταν ιουδαίοι

Το Κίνημα των φτωχών 
και το κίνημα των «προλεταρίων»

Πριν την ιουδαϊκή εφεύρεση των «προλεταρίων» το Επαναστατικό Κίνημα ήταν πρώτα από όλα χριστιανικό.
 Ο μεγάλος Γερμανός επαναστάτης ο Τόμας Μύντσερ που μαρτύρησε το 1525, δίδασκε ότι η έλευση της Βασιλείας των Ουρανών επί της γης, θα φέρει τη δικαιοσύνη και την ισότητα .
 Επειδή δεν ήταν με τον Πάπα και τον Σατανά κανείς δεν τον «αγιοποίησε», παρότι Μάρτυρας. Οι Κομμουνιστές στη Λαοκρατική Γερμανία απλά τον έκαναν και τάλιρο. 
Ο Τόμας Μύντσερ με το Μανιφέστο της Πράγας, καλούσε τα φτωχά λαϊκά στρώματα των πόλεων και των αγροτών σε επαναστατική δράση λέγοντας ότι η «αντίχριστη αριστοκρατία», έμελλε να ανατραπεί και ότι η θεία Πρόνοια είχε επιλέξει τους φτωχούς και ταπεινούς απλούς ανθρώπους ως όργανά της για την επίτευξη της αλλαγής. 
Την εποχή εκείνη στην Ευρώπη η αναδυόμενη «οικονομία της αγοράς», η κερδοσκοπική αύξηση των τιμών των αγαθών και η γενική κρίση λόγω σειράς από κακές εσοδείες έκαναν τους ευγενείς γαιοκτήμονες να πιέζουν απάνθρωπα τους καλλιεργητές των κτημάτων τους ώστε να αποσπούν από αυτούς υψηλότερα έσοδα. 
Έτσι ο Τόμας Μύντσερ ξεκίνησε την Επανάσταση των Φτωχών κατά της φορολογίας της Κερδοσκοπία και της Τοκογλυφίας των αντίχριστων και αργυρώνητων.
 Ο Μάρξ και ο Εγκελς απλά αντέγραψαν τον Μύντσερ , που είναι ο Πατέρας της Επανάστασης και στην θέση της «θείας Πρόνοιας» έβαλαν την Εβραϊκή Πρωτοπορία Της Εργατικής Τάξης, την Μπούντ, που είχε επιλεγεί από τον Χα Σεμ, και τους Σοφούς της Σιών για αυτή την αποστολή.

 Το 1797, την ίδια ημέρα καρατομήθηκε στο Παρίσι ο τελευταίος οπαδός του Ροβεσπιέρπου που ζητούσε ανακατανομή της ιδιοκτησίας της γης και τη διαγραφή των αγροτικών χρεών προς τους ιουδαίους τοκογλύφους. Ο ηγέτης του κινήματος των φτωχών Φρανσουά Νοέλ Μπαμπέφ. 

Μετά άνοιξε ο δρόμος για τον ιουδαίο επενδυτή Σρεμπέρ, του οποίου ο απόγονος θα έσωζε τον Μίκη τον φυματικό.

 Τα ιστορικά, τα έχω ξαναγράψει εδώ 
http://deltio11.blogspot.gr/2017/05/blog-post_63.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σπυρο γραψε κι αλλα για ιστορικα γεγονοτα του Ευρωπαϊκου Πολιτισμου.
Μηπως και ξεστραβωθουν μερικοι που αποκαλουν συλληβδην ολες τις ιστορικες προσωπικοτητες εβραιους και μασωνους,επειδη διαβασαν ενα βιβλιο καποιου αγγλοσαξωνα "Λιακοπουλου"
αγορασμενο απο τον παγκο των Public ή απο τσιγκινο πλεγμα περιπτερου της Ομονοιας.
(και ετσι νομιζουν οτι επιασαν τον παπα απο τ'@ρχιδια)