19/5/18

Η 19η Μαΐου είναι στην ατζέντα της Διεθνούς Πουστιάς

Ανήμερα της 19ης Μαΐου, της ημέρας Μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, η Διεθνής και Εγχώρια Πουστιά, οι Κιοτσέκ, οι Ταβσάν, και οι Ρακκάς οργανώνουν παρέλαση για να τιμήσουν την άφιξη του Κεμάλ στην Σαμψούντα. 
Σήμερα επίσης, η Διεθνής και Εγχώρια Πουστιά επέλεξε να τιμήσει στην Κομοτηνή, στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης την επέτειο του Κεμάλ με συνέδριο καλύτερης γνωριμίας των Τούρκων, (που δεν τους ξέρουμε), μέσα από τη... λογοτεχνία τους!

Αυτά , που βλέπετε , είναι μη λογοτεχνικά τουρκικά έργα  οπότε το "Δημοκρίτειο" και ο πουστροΜπουτάρης δεν θέλουν να τα θυμούνται
.

 Στις 19 Μαΐου 1997, η Διεθνής και Εγχώρια Πουστιά, οργάνωσαν τη Συναυλία του «Σάκη» μαζί με το τούρκο Κιοτσέκ, Μουράτ Κουτ κάνουν Συναυλία στην κατεχόμενη Λευκωσία, για να προωθήσουν την «αλληλοκατανόηση» της Διεθνούς Πουστιάς.

 Η 19η Μαΐου είναι στην ατζέντα της Διεθνούς και Εγχώριας Πουστιάς, και της Ανοιχτής Κοινωνίας για να αποτρέπουν την «μνήμη».
 Την ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας κάνουν παρέλαση η Πουστιά και συναυλία η Κιοτσέκ. 

ΥΓ.Ζήτω ο γκέι Κεμάλ, και ο «εκσυγχρονισμός» του! 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και τον "αξιότιμο" Π.τ.Δ.,τον "προστατη" των απανταχου γκει,τον υπογράφοντα ΟΛΟΥΣ τους νόμους που διευκολύνουν τους γκει και την Ν.Ταξη και επιφανη "περιστυλιακο" προστατη των..."ανθρωπίνων δικαιωμάτων", πού τον βάζετε? Γι'αυτον (που μας κατέστρεψε) δεν θα πείτε "ζήτω"?

Ανώνυμος είπε...

Αιωνία μνήμη στον προπάππο μου, την γυναίκα του και την κόρη του που χαθήκαν σε κάποιον συνωστισμό κατά την διάρκεια μιας εκδρομούλας στα ενδότερα του Πόντου από την Ινέμπολη ...
Αιωνία η μνήμη στους ανταρτες των Ποντιακών ορέων που μόνοι πολέμησαν υπέρ βωμών και εστιών.
Αιώνιος θάνατος στο θρασύδειλο Τοπάλ Οσμάν και τον μέντορα του, ντονμέ και κωλομπαρά, κεμάλ...

ΠΑΟΚ Σεπόλια

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...