29/5/18

Κάτω η Χούντα των Μαύρων Τραπεζιτών και τα πιόνια της

Τα ιταλικά ΜΜΕ λένε ότι η Μπούντεσμπαγκ και το Διευθυντήριο των Βρυξελλών θα δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον Ιταλικό λαό να ψηφίσει «σωστά» και θα ξαναστήσουν κάλπες στις 9 Σεπτεμβρίου.

«Οι εκλογές θα είναι ένα δημοψήφισμα. O λαός ενάντια στις κάστες και τους κυρίους του σπρεντ!». 

Ματέο Σαλβίνι. Ο επικεφαλής της Λέγκα.

Η εθνοκεντρική ιταλική κυβέρνηση, μετά τα πιόνια του Βερολίνου, στιλ Μόντι Ενρίκο Λέτα και Ματτέο Ρέντσι, που τον έκαναν από δήμαρχο, πρωθυπουργό για να διευκολύνει τον σχεδιασμό του Διευθυντηρίου των Βρυξελλών. 

Πιόνια του Βερολίνου, που διευκόλυναν τον σχεδιασμό του Διευθυντηρίου των Βρυξελλών, ήταν ο Παπαδήμιος, ο φον Αντωνάκης, ο Βενιζέλος, ο Φωτης Κουρέλης, και τα ίδια πιόνια είναι ο ALEXIS Χαβαναγκίλα και θα είναι ο Κούλης Μαρεβα και η Φώφη.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και ο χοντρομπαλας του Περισσου με το χρυσο ROLEX.
Πιονι τους ειναι κι αυτος.
Μην σας κοροϊδευουν.


ΠΟΠΗ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
Α.ΦΑΣ.Υ.Α. (Ανεξαρτητοι Φασιστες Υπολοιπου Αττικης)

Ανώνυμος είπε...

Διαβαζω στις ειδησεις:

-----Οἱ Σιωνιστὲς ἀπέτυχαν στὴν πρόσφατο προσπάθειά τους νὰ ἐκτροχιάσουν τὴν εἰρηνευτικὴ συμφωνία μὲ τὴν Βόρειο Κορέα, χρησιμοποιώντας τὸν πράκτορά τον Τζων Μπόλτον γιὰ νὰ ἐκδώσῃ προκλητικὲς δηλώσεις. Ἡ κίνησις αὐτὴ ὑποτίθεται ὅτι θὰ συντονιζόταν μὲ μίαν ἐπίθεση κατὰ τῆς Νοτίου Κορέας ἀπὸ ἔνα σιωνιστικό ὑποβρύχιο ποὺ θὰ προσποιεῖτο ὅτι εἶναι .....Βορειοκορεατικό, λὲν οἱ πηγὲς τοῦ Πενταγώνου.
Τὸ ἀποτέλεσμα ὅμως ἦταν, πὼς οἱ Σιωνιστὲς ἔχασαν ἀκόμη ἕνα ὑποβρύχιο κοντὰ στὴν Νότιο Κορέα.---


Κι ερωτω:
Υπαρχει κρατος Σιωνισταν; Κι αν ΝΑΙ που;


ΠΟΠΗ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
Προεδρος Α.ΦΑΣ.Υ.Α

Λ είπε...

Θέλω Αλλαγή στην Ιταλια.
Για εδώ δε βλέπω αλλαγη με σοβαρότητα.Φωνές μόνο.Και μεταμνημονιακα μνημόνια.Και
λαθραιοι.Και μπόλικος μιθριδατισμος.
Ο Τραμπ κατά της παγκοσμιο- ποίησης και κατά και της Μακεδονίας(Λεβέντης μαρτυ-
ρει).Αυτά.

102 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Η κυβέρνηση των Προδοτών έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης από 163 κομματόσκυλα συνεργάτες του Κεμάλ. Εξω από την Βουλή οι κλακαδόροι βασιλόφρονες ζητωκραυγαζαν "Ζητω ο Γούναρης"

Η κυβέρνηση Γούναρη επιβίωσε στις 19 Μαρτίου 1922, μιας ακόμη προσπάθειας Κοινοβουλευτικής ανατροπής της.  Τον Γενικό Συντονισμό της «Εθνική...