13/5/18

«Κονκισταδόρες»

Με τον Ισπανό στο γήπεδο και τον Κομίνη στην εξέδρα ήταν αλλιώς.
Οι ασπρόμαυροι Κονκισταδόρες σήκωσαν το κύπελλο και το πήγαν στον Λευκό Πύργο.
Ο Ιβάν χωρίς το πιστόλι τους περίμενε στο Ελβελ.
Εκεί τον σήκωσαν στον αέρα οι παίκτες του ΠΑΟΚ .

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρωτάθλημα στο γήπεδο και όχι στα χαρτιά, αεχ2014 ντροπιάζεις όλη την προσφυγιά

Ανώνυμος είπε...

ΔΡΑΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ...

https://www.protothema.gr/greece/article/782336/o-dimos-dramas-kalei-tous-tourkous-na-episkefthoun-tin-poli-gia-na-doun-to-spiti-tou-dramali/

Την ώρα που οι Τούρκοι αμφισβητούν ευθέως την εθνική κυριαρχία, σε Αιγαίο και Θράκη, και που έχουν απαγάγει και κρατούν εδώ και σχεδόν δύο μήνες στα μπουντρούμια της Ανδριανούπολης δύο Ελληνόπουλα,

το δημοτικό συμβούλιο της Δράμας εξέδωσε μια κατάπτυστη ανακοίνωση-κάλεσμα προς τους Τούρκους τουρίστες, να επισκεφθούν την περιοχή για να… θαυμάσουν τα οθωμανικά μνημεία της πόλης – μεταξύ των οποίων του σφαγέα των Ελλήνων, Δράμαλη- ενώ γίνεται λόγος και για «άνθηση της μακεδονικής γης επί οθωμανικής αυτοκρατορίας»!!!

Το κατάπτυστο κάλεσμα προς τους επίδοξους κατακτητές της ελληνικής γης, αποφασίστηκε στα πλαίσια του ετήσιου προγράμματος δράσης τουριστικής προβολής του δήμου Δράμας.

Ιδού τα αίσχη τους:

«Η περιοχή της Δράμας ήταν υπό την οθωμανική αυτοκρατορία για περίπου 500 χρόνια και τα τελευταία χρόνια της περιόδου αυτής αποτέλεσε διοικητικό κέντρο.

Η άνθηση του εμπορίου του καπνού, ο σιδηρόδρομος και η καθημερινή επαφή με τις πόλεις της κεντρικής Ευρώπης δημιούργησαν μια διαφορετική Δράμα προς το τέλος του 19ου αιώνα και τις αρχές του 20ου.

Σημαντικό στοιχείο της πολιτιστικής μας κληρονομιάς αποτελούν και τα Οθωμανικά Μνημεία της πόλης (Τεμένη, Σιδηροδρομικός Σταθμός, Ορφανοτροφείο, Οικία Δράμαλη). Τα Μνημεία αυτά, όπως και η ιστορία του «Γεφυριού της Δράμας» και του ληστή Χασάν, που φαντάζει ως Μύθος, έγινε ένα ιδιαίτερα δημοφιλές τραγούδι στη γείτονα χώρα Τουρκία, μπορούν να φέρουν χιλιάδες Τούρκους επισκέπτες στην πόλη.

Η νέα οικονομική πραγματικότητα στην Τουρκία διαμόρφωσε μια μεσαία τάξη που επιζητεί την κατανάλωση, τα ταξίδια, την αναζήτηση προορισμών. Ήδη, ο Δήμος Δράμας με πρωτοβουλία της Π.Ε Δράμας προέβησαν σε κοινές δράσεις με Δήμο της Κωνσταντινούπολης, που κατοικείται κυρίως από απογόνους Τούρκων ανταλλαγέντων από περιοχές της Δράμας, της Καβάλας και άλλους νομούς της Μακεδονίας, οι οποίοι επιθυμούν σύσφιξη των σχέσεων τους με τους τόπους που κατοικούσαν μέχρι το 1923 οι πρόγονοι τους.

Με τις απαραίτητες ενέργειες μπορούμε να γίνουμε ελκυστικός προορισμός για τους γείτονές μας. Η Δημοτική Αρχή θα καταβάλει κάθε προσπάθεια προς αυτή τη κατεύθυνση».

Ανώνυμος είπε...

Ε, άμα έχει πετύχει η εξυγίανση !!!

soulis είπε...

Eγω Ολυμπιακος ειμαι αλλα δεν εχω κανενα προβλημα να πω μπραβο στον ΠΑΟΚ που πηρε αξια το κυπελλο.Μακαρι να επαιρνε και το πρωταθλημα να τους φυγει ο καημος.
Αλλο με ανησυχει με τον Σαββιδη.
Δυστυχως στην Ελλαδα οταν καποιος νταβατζης οικονομικος παραγοντας που εχει μια λαοφιλη ομαδα φερνει κυπελλα και πρωταθληματα οι φιλαθλοι αυτης της ομαδας γινονται τυφλοι ακολουθοι του και χρησιμοποιουνται μετα σαν ασπιδα προστασιας του.
Αποκτα δυστυχως λαικο ερεισμα και αυτο δεν θα επρεπε να συμβαινει.
Ας πηγαινε καποιος να πει κατι για τον Κοκκαλη την εποχη που εφερνε πρωταθληματα η για τον Μαρινακη.Ετσι τωρα και ο Σαββισης.
Ατομο που εχει πει οτι ο Τσιπρας του θυμιζει τον Πουτιν!!!!!!! ειναι ξεκαθαρα εχθρος καθε πατριωτη ακριβως γιατι μπορει να επηρεασει κοσμο .
Δεν ξερω εαν το πιστευει πραγματικα η θελει να τα εχει καλα με αυτους αν και μαλλον συμβαινουν και τα δυο.
Και το βρωμοκαναλο που εχει το Εψιλον απο το πρωι πρωι με τον Χαριτατο μεχρι το βραδυ με τον Εισαγγελατο κανει αθλια φιλοσυριζαικη και ανθελληνικη προπαγανδα.
Ειναι σιγουρο οτι θα χρησιμοποιησει την επιρροη που εχει στους παοκτζηδες επειδη τους εφερε κυπελλα στο τοπι για να βοηθησει τα κομμουνια να περασουν ανωδυνα την προδοσια της Μακεδονιας αλλα και καθε ολεθριο και προσοτικο κανουν .

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ.

Λ είπε...

Soulis πεστα.Ο Σπύρος κάτι έχει πάθει

Ανώνυμος είπε...

Μάο, Μάο, Μάο, Μάο, λουσταρά Μελισσανίδη σε μαμάω...

ΠΑΟΚ Σεπόλια

Ανώνυμος είπε...

Προς 8:41 μμ.
Δεν νομίζω οτι τα κανάλια όλα γενικά εχουν καποια καλυτερη συμπεριφορα. Αναφορικά δε στο Μακεδονικό ηταν το μόνο που εδειχνε αποσπασματα (ναι με τον Φουρθιώτη !!!) από το συλλαλητήριο της Θεσσαλονικης, ενώ οι δεξιούληδες πατριωτούληδες έκαναν την πάπια.
Στο αντιστοιχο της Αθήνας το έπαιξαν ολοι πατριώτες...

Ανώνυμος είπε...

Ο Χατζάρας έγινε Ιβανόης;

avdargor είπε...

Μπουτάρης: «Χαζοί και αμόρφωτοι όσοι λένε την Μακεδονία Eλληνική»

καμια ελπιδα...απολυτος