31/5/18

Οι σύντροφοι υποστήριξαν χθες το βράδυ τον Ζόραν

Οι «Μακεδόνες» σύντροφοι χειροκροτούν τον φίλο του Ροζ Πολτού Ζόραν

Η Έκτη Ολομέλεια της Κεντρικής Επιτροπής των Γιουγκοσλάβων Κομμουνιστών Μακεδονίας που έγιναν Σοσιαλδημοκράτες , παρέσχε πλήρη υποστήριξη στον Πρόεδρο Ζάεφ για να συνεχίσει τις συζητήσεις που σχετίζονται με την διαφορά με την Ελλάδα. 

Στην Ολομέλεια συζητήθηκε η τρέχουσα πολιτική κατάσταση στη χώρα, το πρόβλημα που έχει η Ελλάδα με το συνταγματικό όνομά της Μακεδονίας , η εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων και τα μέτρα για μια καλύτερη ζωή για τους πολίτες. Μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή ο σύντροφος Ζάεφ είπε ότι η Μακεδονία δεν ήταν ποτέ πιο κοντά στην εξεύρεση μια αξιοπρεπούς λύσης στη διαφωνία του ονόματος «διατηρώντας ταυτόχρονα και ενισχύοντας την ταυτότητά μας». 

«Οι διαπραγματεύσεις με την κυβέρνηση της Ελλάδα θα συνεχιστούν, Ποτέ στο παρελθόν δεν υπήρξε τόσο μεγάλη φιλία μεταξύ της Μακεδονίας και της Ελλάδας απ’ο σήμερα. Περιμένω την επίτευξη λύσης που όχι μόνο δεν θα θέσει σε κίνδυνο, αλλά μάλλον θα ενισχύσει την ταυτότητά μας. Υπάρχει δυνατότητα για μια λύση που οι πολίτες θα πρέπει να εγκρίνουν με δημοψήφισμα. 

Οι πολίτες περιμένουν αποφάσεις από την ηγεσία και είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε και να ζητήσουμε από τους τους πολίτες να την υποστηρίξουν. Απόψε περιμένω την υποστήριξη της Κεντρικής Επιτροπής», είπε ο σύντροφος Ζάεφ, που τόνισε ότι αληθινός πατριωτισμός είναι να διασφαλιστεί το μέλλον των πολιτών της χώρας. «Θα λάβουμε πρόσκληση για ένταξη στο ΝΑΤΟ και θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για πλήρη ένταξη στην ΕΕ. 
Αυτό θα εξασφαλίσει και τις μελλοντικές γενιές. Αυτό σημαίνει ασφάλεια και περισσότερες επενδύσεις. Σταθερότητα και ταχεία ανάπτυξη. Οικονομικά ισχυρή Μακεδονία», είπε.

 Η Ολομέλεια ενέκρινε ομόφωνα τα συμπεράσματα για τη λήψη αποφάσεων σχετικά με το πρόβλημα με την Ελλάδα για το ρυθμό υλοποίησης των μεταρρυθμίσεων και των μέτρων του προγράμματος που παρέχει ποιότητα ζωής και περισσότερα χρήματα για τους πολίτες. 

Ο σύντροφος Ζάεφ μίλησε για τα αποτελέσματα της στρατηγικής για την οικονομική ανάπτυξη, και τις νέες επενδύσεις για τις νέες θέσεις εργασίας, την τόνωση της οικονομικής ανάπτυξης και την αύξηση του ΑΕΠ. 
Το Κόμμα θα συνεχίσει τις συναντήσεις με τους πολίτες και τους υποστηρικτές του σε ολόκληρη τη χώρα. Το Κόμμα συνεχώς θα ακούει τη φωνή των πολιτών και θα παρακολουθεί τις ανάγκες του. 

Η Κεντρική Επιτροπή υποστήριξε τις προτάσεις για τους υποψηφίους νεους υπουργούς και υφυπουργούς της κυβέρνησης, Τη Ρενάτα Ντεσκόσκα για το Υπουργείο Δικαιοσύνης τον Πέταρ Ατανάσοφ για Αναπληρωτή Υπουργό Παιδείας Αντρέι Ζερνόφσκι για υφυπουργό Εξωτερικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: