11/5/18

Ετοίμαζαν τρομοκρατικά ενέργεια στη Μόσχα για να χτυπήσουν τον Πούτιν

Περίπου ένα εκατομμύριο Μοσχοβίτες πήραν μέρος στην πορεία του «Συντάγματος των Αθανάτων» στην οποία πήρε μέρος και ο Ρώσος Πρόεδρος για πέμπτη φορά, κρατώντας το πορτρέτο του πατέρα του.

Πίσω από τον Βλαδίμηρο ΄ξηταν ο Βούτσιτς με την φωτογραφία του Παππού του που τον εκτέλεσαν οι Κροάτες.

Ο Πούτιν τόνισε τη σημασία αυτής της «δράσης». «Κάθε οικογένεια έχει τους δικούς της ήρωες .Οι συγγενείς μας ζουν στις καρδιές μας και είναι μαζί μας στο αθάνατο Σύνταγμα», τόνισε. Ο Πούτιν μιλάει συχνά για τη μητέρα του, Μαρία Ιβάνοβνα, που επέζησε της πολιορκίας του Λένινγκραντ και για τον αδελφό του που πέθανε από διφθερίτιδα το 1942.

Οι Ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας την παραμονή της 9ης Μαίου συνέλαβαν ομάδα τρομοκρατών που θα χτυπούσαν την πομπή που «Συντάγματος των Αθανάτων» στη Μόσχα .«Συνελήφθησαν αρκετές ομάδες που θα έβαζαν βόμβες σε διάφορα σημεία». «Οι βόμβες είχαν ξεκινήσει από το Νόβι Ουρενγκόι της Σιβηρίας .
20 ύποπτοι κρατούνται».
Προηγουμένως σε ειδικές επιχειρήσεις στις 21-24 Απρίλιου εξοντώθηκαν 26 τρομοκράτες» .

Η πορεία του «Συντάγματος των Αθανάτων» ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2007 και στο Τιουμέν. Τότε το έλεγαν «Παρέλαση των νικητών».
Ως «Σύνατγμα των Αθανάτων» ονομάστηκε το 2012 στο Τομσκ.
Το 2013 η παρέλαση των Αθανάτων έγινε σε 120 πόλει και στη Μόσχα. Το 2014, επεκτάθηκε σε περίπου 500 πόλεις και σε επτά χώρες .
Το κίνημα οργανώθηκε επίσημα σε εθνικό επίπεδο το 2015 και σύμφωνα με το ρωσικό Κέντρο Δημοσκοπήσεων το 96% των Ρώσων πολιτών υποστηρίζει την ιδέα του "αθάνατου Σύνταγματος".

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχεις κανένα νεκρό από τον πόλεμο στην οικογένειά σου κ. Χατζάρα;

Ανώνυμος είπε...

Θα μου επιτρέψεις μια άσχετη ανάρτηση Σπύρο Χατζάρα;
Γνωρίζεις τι συνέβη από σήμερα τα ξημερώματα στο site
https://kostasxan.blogspot.gr/

δείχνει να έχει "πέσει"

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...