ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

30/5/18

Το Σάββατο ο ιταλικός λαός απαντάει στις Κάστες και στους Κυρίους των σπρεντ

Η Λέγκα και τα Πέντε Αστέρια έχουν καλέσει τον λαό να βγει στους δρόμους και στις πλατείες στις 2 Ιουνίου, για να απαντήσει στο πραξικόπημα της Μαύρης Χούντας των Αγορών .

 Μετά την ρουκέτα του Σαλβλίνι για αλλαγή του εκλογικού νόμου, οι Άνωθεν άλλαξαν γνώμη και είπαν στον Χουντοπρόεδρο, εκλογές άρον-άρον και ότι ήθελε προκύψει. 
Από το Σεπτέμβριο ή τον Φεβρουάριο που ήθελε τις εκλογές η Μαύρη Χούντα των Αγορών , ώστε να διδάξει στους Ιταλούς πως πρέπει να ψηφίζουν, τώρα, πάνε για την 29η Ιουλίου ή την 5η Αυγούστου. Και μπορεί να παραμείνει ο Τζεντιλόνι στην πρωθυπουργία, για να κάνει τις εκλογές και ο Κάρλο ο κηπουρός της Κριστίν, να πάει σπίτι του.

 Ο Λουίτζι Ντι Μάγιο , άνοιξε ένα παράθυρο στον Χουντοπρόεδρο, να επιστρέψει στην Δημοκρατική Νομιμότητα. «Υπάρχει πλειοψηφία», είπε. 
«Αν θέλουμε να λύσουμε την κρίση και να ησυχάσουν τις αγορές ας δημιουργήσουμε την κυβέρνηση που έχει ήδη καθαρή πλατφόρμα», τόνισε. 

Ο Σαλβίνι άνοιξε μέτωπο και με Ευρωπαϊκό Λιακό Κόμμα, λέγοντας ότι δεν μπορεί να συνεχίσει τη συνεργασία με τον Μπερλουσκόνι, «εφόσον συνεχίσει να θεωρεί ότι η Ευρώπη βρίσκεται σε ικανοποιητική κατάσταση».
«Θα συμμαχήσω μαζί του μόνον αν δεχθεί την αλλαγή των ευρωπαϊκών κανόνων», είπε. 

Ο Ρουφιανοπαπαγάλοι Αθηνών Πειραιώς Περιχώρων προσπαθούν εξηγήσουν τα πλεονεκτήματα των «ευρωπαϊκών κανόνων» και να διδάξουν το χαζό λαό και τους χαζούς τηλεθεατές, τα πλεονεκτήματα για τις συντάξεις τους, αν ψηφίσουν ξανά τα πιόνια των κυρίων με τα σπριντ

ΥΓ. Ο Ταγίπ, στην Τουρκία, που δεν είναι και κανένας διανοούμενος το έπιασε το μήνυμα, και υποσχέθηκε ότι την επαύριον της νίκης του στις εκλογές, θα θέσει την «ανεξάρτητη» Κεντρική Τράπεζα της Τουρκίας υπό τον έλεγχο του Προέδρου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όταν ο λαός ψηφίσει Ευρώπη εσύ θα το βουλώσεις επιτέλους και θα χειροκροτήσεις το απότελεσμα και την δημοκρατία, έτσι δεν είναι; Ή μήπως τότε δεν θα φταίει η δημοκρατία αλλά η "έλλειψη πληροφόρησης" όπως το λέτε εκεί στο Λάνγκλεϋ ;

Οι ηθικές αξίες των Περιούσιων εκφυλισμένων, οι αρχές του Κινήματος 21 περί «Αντιδόσεως» και η επιστροφή των Ακινήτων που βγήκαν στον Πλειστηριασμό από τους τοκογλύφους και χάθηκαν

Η θέση του Κινήματος 21 ότι οι Τράπεζες θα έπρεπε να δίνουν στον οφειλέτη την δυνατότητα να εξαγοράζει το δάνειο του προσφέροντας 1% περισσό...