17/5/18

«Καθαρή έξοδος» από τα μνημόνια, και Γκορνοματσεντόνιγια, σε έναν εκλογικό αχταρμά.

150 ημέρες τους μείνανε
Ραντεβού στα γουναράδικα

Στις 28-29 Ιουνίου στις Βρυξέλλες συνεδριάζει το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, και η Κομισιόν, θα εισηγηθεί την ενρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με τα Σκόπια.

Ο σύντροφος Αλεξ Οβριόπουλος θα πάει πάσο, και θα εξηγήσει στους φίλους του στην ΕΡΤ, ότι οι συνομιλίες με τον σύντροφο Ζάεφ πάνε καλά και ότι αναμένει ευτυχή κατάληξη.

Άλλωστε ο σύντροφος Ζόραν δήλωσε στους δημοσιογράφους στη Σόφια, ότι
« η Μακεδονία και η Ελλάδα ενισχύουν τη φιλία τους. Πιστεύουμε ότι θα βρούμε μια λύση με τον σύντροφο Τσίπρα για τη διαφύλαξη της αξιοπρέπειας των πολιτών και στις δύο χώρες. Μια συμφωνία για το ονοματολογικό μπορεί να επιτευχθεί πριν από τη σύνοδο κορυφής της ΕΕ τον Ιούνιο».

Οι συνεργάτες στη «Δεύτερη Ματιά»,  θα εξηγήσουν στους τηλεθεατές ότι ενόψει «καθαρής εξόδου», «δεν είναι και το σωστό τάιμινγκ για να ανάψουν τα λαμπάκια της Δωροθέας».

Οπότε διαγραφή χρέους και Γκορνοματσεντόνιγια γίνονται ένα πακέτο.

Ένδεκα ημέρες μετά, την Τρίτη 11 Ιουλίου στις Βρυξέλλες, θα συνεδριάσει το Συμβούλιο του ΝΑΤΟ που θα αποφασίσει με 28 Ναι και μια αποχή την ενεργοποίηση της αυτόματης πρόσκληση προς τον Μακεντόνσκι σύντροφο Τάκι και τον σύντροφο Ζόραν για να γίνουν το 30ο μέλος της συμμαχίας.

Ο σύντροφος Αλεξ Οβριόπουλος θα δηλώσει πανευτυχής, επειδή οι συνομιλίες πάνε καλά και μέχρι να φτάσει το πρωτόκολλο της ένταξης στην ελληνική βουλή για επικύρωση θα έχει υπογράφει η συμφωνία για το «ονοματολογικό».

Σχεδόν 50 ημέρες μετά, λήγει και το μνημόνιο.

Οπότε, όπως εκτίμησε η εταιρεία που μετράει την δημοτικότητα του αμερικανού πρέσβη, επειδή το 86% των τηλεθεατών είναι δυσαρεστημένοι από την λειτουργία της κυβέρνησης, και το 42% θεωρεί τον Κούλη Οβριόπουλο πιο κατάλληλο από τον Αλεξ Οβριόπουλο, θα γίνει το χατίρι του 56% που λένε ότι «μάλλον χρειάζεται να γίνουν πρόωρες εκλογές». Και στη θέση της Κοινοπραξίας USA-Ροζ πολτός-Τζώνυ Γουώκερ-Συναγωγή, θα αναλάβει η Κοινοπραξία Συναγωγή- USA-Μαρεβα-Φώφη, με την θέληση του λαού.
Πρώτα ο λαός που λένε και οι λαοσεβούμενοι.

Οι κάλπες μπορεί να στηθούν είτε στις 7 είτε στις 14 Οκτωβρίου. Κοντολογίς
οι «Εκουμού» έχουν ακόμα 150 ημέρες στην εξουσία.

Σπύρος Χατζάρας

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εδω κε Σπυρο θα διαφωνησουμε λιγουλακι.
Εκτος απο τους Αλεξ Οβριοπουλο και KOULIS Οβριοπουλο παιζει κι αλλο ενα αλογο "Οβριοπουλος to be", στις ερχομενες εκλογες.
Τον ακουσαμε εχτε που φωναζε και τσιριζε εκρηκτικα απ' το τηλεπαραθυρι του, και μας μαλωνε γιατι λεει, εμεις οι Ελληνες πρεπει να κανουμε διαδηλωσεις και υπερ του Γισραελ και οχι μονο υπερ της Παλαιστινης.
Ετσι του 'πε η πρεσβεια και η συναγωγη να μας πει, ετσι μας λεει. Αλλιωτικα βουλευτικη εδρα, που σημαινει και πολλα εβραιουλακια, γιοκ.



Ο μαυραγοριτης της γειτονιας σας.

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα, λες και το φλυτζάνι; Να κλείσω εισιτήριο για Οκτώβρη; Μόνο μην με πάρεις στο λαιμό σου...

Ανώνυμος είπε...

μα μιλατε για εκλογες σε προτεκτορατο εν αφασια?
γινονται εκλογες σε προτεκτορατα?
και αν γινονται που γινονται ειναι σατυροτραγωδια για τρελους,τελος παντων καντε τις να μην χασετε μια νεα ηττα μεχρι να σας εξαφανισουν ολοσχερως απο τον χαρτη.

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...