21/1/20

Εδώ γελάνε με την υπαρκτή απειλή (από το ΝΑΤΟ)

Ο δικηγόρος Κερκύρας με το Κιπά, που στεκόταν στην ουρά για να πληρώνει τους λογαριασμούς του Κυρίου του, επέσεισε το σκιάχτρο του κινδύνου εξ ανατολών και δήλωσε ότι,«είναι υπαρκτή η απειλή». Και επειδή υπάρχει απειλή άρα και εχθρός επιτρέπουν στον εχθρό να εποικίζει τα νησιά μας που θέλει να τα καταλάβει.
 Και αφού η απειλή είναι υπαρκτή γιατί είμαστε μέλη της Συμμαχίας του ΝΑΤΟ.
 Από ποιόν μας προστατεύει;
 Και επικαλέστηκε ο άπατρις διεθνιστής περιούσιος ως όπλο εναντίον της απειλής την «εθνική (ΠΑΝ-ΙΟΥΔΑΙΚΗ) ομόνοια», με τους απάτριδες Ζαίους, την Πέμπτη Φάλαγγα, με τον Γκρηκ Φρηκ, και τον Ρουβικώνα. 

Ο φαλακρός με το Κιπά,  κάνει παιχνίδι με  το 54,9%  των  «πολύ» ή «αρκετά» χαζών τηλεθεατών που φοβούνται ένα θερμό επεισόδιο με την Τουρκία, και με το 42,6% των εντελώς ηλιθίων που θεωρούν την Χάγη ως «την πιο ενδεδειγμένη λύση για τις ελληνοτουρκικές διαφορές».
¨Άλλωστε η μητέρα του αδελφού της δήλωσε: «Ο στόχος της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής είναι να μη φθάσουμε σε θερμό επεισόδιο με την Τουρκία. Στην κατεύθυνση αυτή θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα διπλωματικά μας όπλα .Δεν θα δεχθούμε, όμως σε καμία περίπτωση, καταπάτηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων».

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της MRB,
  εμείς που θεωρούμε ως υπαρκτό κίνδυνο «την προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης για τις ελληνοτουρκικές διαφορές», και τον «απευθείας διάλογο» για να παραδώσουμε εθελουσίως και αναίμακτα στον Ταγίπ,  αυτό που θέλουν οι Αμερικανοί, είμαστε  μόνο το 21,3%.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο κοντε καραφλοδενδολος νασπουμε?????
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Ο συσχετισμός δυνάμεων στην ελληνική κοινωνία άλλαξε αργά και μεθοδικά, για αυτό δεν το πήραμε χαμπάρι κ. Χατζάρα. Δούλεψε η 5η φάλαγγα τόσα χρόνια... Τι ρόλο παίζουν οι Μασονικές Στοές, οι Rotary, οι Lions, οι Σοροπτιμίστριες και όλο το κακό συναπάντημα; Σαράκι είναι που κατατρώει τα στηρίγματα του Έθνους... Ένας ο Καποδίστριας που προσπάθησε να τους αποκλείσει από το Δημόσιο και δεύτερος ο Κουτσόγιωργας που προσπάθησε να τους αποκλείσει από τη Δικαιοσύνη. Είδαμε κι οι δυό τι πάθανε... Πάντως ο νόμος του Κουτσόγιωργα είναι ακόμη εν ισχύ, απλά δεν εφαρμόζεται. Αν υπήρχαν χειροπιαστές αποδείξεις ότι κάποιοι δικαστές είναι μασόνοι, θα μπορούσαμε να τους σχολάσουμε βάσει Νόμου!

Ανώνυμος είπε...

Τα λόγια δεν βλάπτουν τους μασόνους! Πράξεις χρειάζονται! Κάνετε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από στοές; Αυτή θα ήταν μια δυναμική πράξη διαμαρτυρίας! Έξω από στοές και να τους γιουχαρει ο κόσμος που θα μαζευτεί και το θέμα να πάρει δημοσιότητα και να βγει στα κανάλια! Αν και μετά θα πάνε να "πιάσουν" τους καναλαρχες να μην παίζουν το θέμα αλλά οι συγκεντρώσεις και το γιουχαρισμα θα έχουν γίνει!

Ανώνυμος είπε...

Και δεν είναι μόνο αρκετοί δικαστές που είναι μασονοι αγαπητέ! Είναι και πολλοί δικηγόροι! Αυτούς πού τους βάζεις; Εκεί να δεις μασοναρια! Και έχουν φτιάξει παραδικαστικα κυκλώματα με "αδελφούς" δικαστές και βγάζουν στημένες αποφάσεις!!! Γιουχαρισμα έξω από στοές!!!

Ανώνυμος είπε...

Η πέμπτη φάλαγγα δουλεύει από αιώνες, όχι απλώς και μόνο από χρόνια! Αλλά ο λαουτζικος πώς να το πάρει χαμπάρι από την στιγμή που κυνηγούσε τα κόμματα και τις κλαδικές για να διοριστεί στο Δημόσιο, αυτός και τα παιδιά του; Και μετά φταίει σε κάποιους ο "σουλτάνος"! Ο "σουλτανακος" μίλησε πρώτα στον λαό του,μίλησε στην ψυχή και την καρδιά του λαού του, κατοχύρωσε και "εξασφάλισε" πρώτα το εσωτερικό της χώρας του για να βγει μετά στο...διεθνές "κουρμπέτι" και να προκαλεί και να κάνει ο,τι κάνει! Ενώ εδώ οι "ελληνες" πολιτικοί αποχαυνωσαν και "αποκοιμισαν" τον ελληνικό λαό για να εξασφαλίσουν την αδιαφορία του για τα τεκταινόμενα κι αυτά που πρόκειται να έρθουν και να καταστρέψουν την πατρίδα μας! Και οι... "ελληνες" μασονοι βεβαίως πρωτοστατησαν σε αυτό το ύπουλο σχέδιο! Σε ο,τι αφορά τον μακαρίτη τον... Μενιο, δεν ξέρω τί νόμο έφτιαξε για τους μασόνους αλλά διόρισε κι αυτός πολλούς, όπως και οι υπόλοιποι "παράγοντες" του κλεφτο-πασοκ και συνέβαλε επομένως στην αποχαύνωση του ελληνικού λα(γ)ου!!! Επομένως τί να συζητήσουμε;

Ανώνυμος είπε...

Ο νόμος για το ασυμβίβαστο μασόνου και δικαστή είναι ο 1756/1988, άρθρ. 40, § 7:

7. Απαγορεύεται η συμμετοχή δικαστικού λειτουργού σε ιδρύματα ή ενώσεις και γενικά σε οργανώσεις που έχουν κρυφούς σκοπούς ή δραστηριότητες ή που επιβάλλουν στα μέλη τους μυστικότητα.

Το νομοσχέδιο που περιλαμβάνει την παραπάνω διάταξη, ο Κουτσόγιωργας το είχε υπογράψει από τον Φεβρουάριο, το πέρασε όμως τελικά τον Σεπτέμβριο, όταν ο Παπανδρέου ήταν άρρωστος στο νοσοκομείο Χέρφιλντ του Λονδίνου!

Αυτό που δεν γνωρίζει ο ελληνικός λαός, είναι ότι ο Κουτσόγιωργας ήταν ο ίδιος μασόνος και με την πράξη του αυτή στράφηκε κατά της μασονίας και παραβίασε τους όρκους που είχε δώσει στη Στοά...

Η Στοά τον εκδικήθηκε άμεσα δια του γνωστού μασόνου δικηγόρου Γιάννη Ματζουράνη, ο οποίος ήταν φίλος του και άνοιξε λογαριασμό στην Ελβετία στο όνομα του Κουτσόγιωργα! Στο λογαριασμό αυτό ο Ματζουράνης κατέθεσε 1.200.000 δολάρια, που υποτίθεται ότι ήταν η αμοιβή του Κουτσόγιωργα για τον περίφημο "Κουτσονόμο"...

Δύο μήνες μετά την ψήφιση του ασυμβίβαστου, ο αναρρώσας Παπανδρέου τον μετακίνησε στο υπουργείο Εσωτερικών, κατόπιν στις εκλογές του 1989 το ΠΑΣΟΚ τον έκοψε από τις λίστες του και παραπέμφθηκε σε δίκη μαζί με Παπανδρέου, Τσοβόλα, Ρουμελιώτη, Πέτσο, αλλά μόνον αυτός τελικά προφυλακίστηκε! Το 1991 πέθανε κατά τη διάρκεια της δίκης από εγκεφαλικό και ταυτόχρονα καρδιακό επεισόδιο!

Δυό χρόνια πριν όμως, είχε προβλέψει μέσα στη Βουλή, χωρίς να κατονομάσει, ότι κάποιοι θέλουν τη φυσική του εξόντωση:

https://www.youtube.com/watch?v=otsjT7OVc2I

Ανώνυμος είπε...

Εσύ πώς γνωρίζεις ότι ο Κουτσογιωργας ήταν μασόνος; Μήπως είσαι της Στοάς;