9/1/20

Η δήθεν «ιρανική κρίση», ο επικερδής πόλεμος , η δήθεν διπλωματία και οι «υπόγειοι» δίαυλοι.

Πολλοί φαίνεται να ξεχνούν ότι τα χαζά «αμερικανάκια» της Κεντρικής Υπηρεσίας ανακάλυψαν τον Αγιατολάχ στα περίχωρα των Παρισίων, όταν ο μακαρίτης ο Σάχης διεκδίκησε την Κυριαρχία του. 
Τα αμερικανάκια της Κεντρικής Υπηρεσίας, νόμιζαν ότι ο Σιίτης θα βοήθαγε στην επανάσταση των σουνιτών της Σοβιετικής Ένωσης κατά των «Κόκκινων Διαβόλων». 
Τέλος πάντων, οι μισοί και βάλε από το περιβάλλον του Αγιατολάχ, ήταν πράκτορες
Το μισό καθεστώς της Τεχεράνης είναι με τους αμερικανούς και το άλλο μισό είναι με την «Αντίσταση». 
Όπως είπε ο Τράμπ, πολλοί «χάρηκαν» για την εκτέλεση του «στρατηγού» Σουλεϊμανί. Άλλωστε χωρίς πληροφορίες από «μέσα» δεν θα τον «έτρωγαν». Άλλωστε, ενώ οι παπαγάλοι φώναζαν από τα κανάλια, ένα πουλάκι είπε στους αμερικανούς τους στόχου και την ώρα της επίθεσης , και οι πύραυλοι έπεσαν αλλά ο Τραμπ είπε ότι κανείς Αμερικανός δεν τραυματίστηκε και επέβαλε νέες κυρώσεις στο Ιράν. 
Κοντολογίς η εξίσωση λέει ότι ο Ντόναλντ,  που λόγω της καθαίρεσης χρειάζεται όλους τους γερουσιαστές των ρεπουμπλικάνων έκανε το «χατίρι» των «πολεμοχαρών», αλλά, όπως είπε, διέταξε την εκτέλεση, (όπως του ζητούσαν), για να αποτρέψει τον πόλεμο. Και πόλεμος δεν έγινε. 

Ο συμβιβασμός θυμίζει το λάθος με την πτήση 655 της Ιραν- αίρ που καταρρίφτηκε στις 3 Ιουλίου 1988 και για την οποία συμφωνήθηκε η κατάρριψη στις 21 Δεκεμβρίου 1988 του Boeing 747, που εκτελούσε την πτήση 103 της Pan American, και την οποία οι Αμερικανοί τη φόρτωσαν στον Καντάφι ενώ η Υπηρεσία ξεφορτώθηκε και δυο ανεπιθύμητους επιβαίνοντες
Αυτούς που γνώριζαν ότι οι πράκτορες της κεντρικής υπηρεσίας (CIA) είχαν δημιουργήσει μια προστατευόμενη διαδρομή ναρκωτικών από την Ευρώπη στις Ηνωμένες Πολιτείες που επέτρεπε στο Σύρο εμπόρο ναρκωτικών, Μόνζερ Αλ-Κασσάρ ο οποίος συνεργαζόταν με τον Όλιβερ Βόρεια στο σκάνδαλο Ιράν-Κόντρα, να στέλνει ηρωίνη στις ΗΠΑ χρησιμοποιώντας τις πτήσεις της Pan Am, με αντάλλαγμα πληροφορίες για παλαιστινιακές ομάδες που κρατούσαν ομήρους στη Συρία. Η CIA προστάτευε τις βαλίτσες που περιείχαν τα ναρκωτικά που δεν περνούσαν από έλεγχο και στις 21 Δεκεμβρίου απλά αντάλλαξαν βαλίτσες. 
Μία με ναρκωτικά για μία με βόμβα. 
Στο αεροπλάνο που έπεσε επέβαιναν ο Μάθιου Γκάνον της CIA και ο Ταγματάρχης Τσαρλς Μακί του ΝΤΊΑ που είχαν ανακαλύψει για την επιχείρηση ναρκωτικών. Τέλος πάντων, αυτή η ιρανική κολόνια της κεντρικής Υπηρεσίας κρατάει χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: