9/1/20

Έλα Μν στον τόπο σου

Η Μόσχα υποστηρίζει το Λιβυκό Κοινοβούλιο με έδρα το Τομπρούκ και τον στρατηγό Χαφτάρ ο οποίος έχει επισκεφτεί πολλές φορές τη Μόσχα . 
Το ΝΑΤΟ, οι ΕΕ και οι ΗΠΑ αναγνωρίζουν τον φίλο του Ταγίπ. 
«Δεν θα μείνουμε σιωπηλοί απέναντι στους Ρώσους μισθοφόρους στη Λιβύη που στηρίζουν τις δυνάμεις του Χαλίφα Χάφταρ» δήλωσε Ταγίπ στις 20 Δεκεμβρίου. Την ίδια ημέρα, το υποπρακτορείο του Λάγκλέυ στην Αθήνα μετέδωσε ότι «Ο ιδιωτικός στρατός του Ερντογάν απειλεί τα σχέδια του Πούτιν».
 Χθες πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, και ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, κάλεσαν τους αντιμαχόμενους στην Λιβύη να σταματήσουν όλες οι εχθροπραξίες από τα μεσάνυχτα της 12ης Ιανουαρίου. 
Αυτά σας τα έγραψα εισαγωγικά μπας και καταλάβετε το κείμενο που δημοσιεύτηκε στο «πρώτο Ψέμα» με τίτλο «Πούτιν-Ερντογάν: Τι κρύβεται πίσω από την πρωτοβουλία των δύο ηγετών για κατάπαυση πυρός στη Λιβύη», που το υπέγραψε κάποιος Βασίλης που χρειάζεται ψυχίατρο επειγόντως .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΚΥΡΙΑ SINGULARIS ΨΗΦΙΖΕΙ ΜΕ ΕΣΑΣ ΔΙ' ΕΣΑΣ!

Υ ΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας τὰς  Ἑλληνίδας. Αἲθριος, εἰς τοὺς 14°C ἐν Οὐψάλα (Uppsala).   ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . Κυρί...