9/1/20

Έλα Μν στον τόπο σου

Η Μόσχα υποστηρίζει το Λιβυκό Κοινοβούλιο με έδρα το Τομπρούκ και τον στρατηγό Χαφτάρ ο οποίος έχει επισκεφτεί πολλές φορές τη Μόσχα . 
Το ΝΑΤΟ, οι ΕΕ και οι ΗΠΑ αναγνωρίζουν τον φίλο του Ταγίπ. 
«Δεν θα μείνουμε σιωπηλοί απέναντι στους Ρώσους μισθοφόρους στη Λιβύη που στηρίζουν τις δυνάμεις του Χαλίφα Χάφταρ» δήλωσε Ταγίπ στις 20 Δεκεμβρίου. Την ίδια ημέρα, το υποπρακτορείο του Λάγκλέυ στην Αθήνα μετέδωσε ότι «Ο ιδιωτικός στρατός του Ερντογάν απειλεί τα σχέδια του Πούτιν».
 Χθες πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, και ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, κάλεσαν τους αντιμαχόμενους στην Λιβύη να σταματήσουν όλες οι εχθροπραξίες από τα μεσάνυχτα της 12ης Ιανουαρίου. 
Αυτά σας τα έγραψα εισαγωγικά μπας και καταλάβετε το κείμενο που δημοσιεύτηκε στο «πρώτο Ψέμα» με τίτλο «Πούτιν-Ερντογάν: Τι κρύβεται πίσω από την πρωτοβουλία των δύο ηγετών για κατάπαυση πυρός στη Λιβύη», που το υπέγραψε κάποιος Βασίλης που χρειάζεται ψυχίατρο επειγόντως .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο επικεφαλής της ρωσικής FSB ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών της Ουκρανίας στην τρομοκρατική επίθεση στην αίθουσα συναυλιών στη Μόσχα Crocus

  Η Κύρια Διεύθυνση Πληροφοριών (GUR) του υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας συμμετείχε στην τρομοκρατική επίθεση στο "ΣίτυΧωλ του Κρόκους...