23/1/20

NOT my president

Η μανδάμ έκανε καριέρα βγάζοντας τις αποφάσεις που έπρεπε. Τοις κείνων ρήμασι πειθόμενη. Και αφου εξελέγη έστειλε μήνυμα στα Ύπατα κλιμάκια της «Ανοιχτής Κοινωνίας» .
Δήλωσε ότι «υποστηρίζει τα δικαιώματα των κοινωνικών ομάδων». Το δικαίωμα του γκέι να παντρεύεται, το δικαίωμα του πρεζάκια και του χασισκλή.
 Το δικαίωμα του παιδόφιλου και το δικαίωμα στην τεμπελιά. Αντιτίθεται σε κάθε είδους ανισότητες και αποκλεισμούς. Δεν είναι σοσιαλίστρια. 
Δεν αντιτίθεσαι στην ανισότητα των μισθών των αστυνομικών με τους δικαστικούς αλλά στην ανισότατα που βιώνει ο γκέι που δεν μπορεί να κάνει παιδί οπότε μπορεί να υιοθετήσει .
 Η «προγραμματική διακήρυξη» της μανδάμ είναι δήλωση προς τους άνωθεν ότι είναι πιστό σκυλί ότι υποστηρίζει τη μαζική μετακίνηση πληθυσμών προς την Ευρώπη και την υποχρέωση προσφοράς γα την δήθεν «ανθρωπιστική κρίση». 
Η μανδάμ δεν έχει την παραμικρή σχέση με τους κανονικούς ανθρώπους . τον λαό. Είναι κομμάτι της υποτελούς ελίτ και θα υπηρετήσει τις δικές της «αξίες».
 Γι αυτό άλλωστε και συμφώνησαν όλοι με την επιλογή της. 
Δεν είναι κοντά στο λαό, είναι όμως πολύ κοντά στην διεθνιστική ελίτ και την παγκοσμιοποίηση και «Όλα θα της πηγαίνουν ...δεξιά αν και είναι «αριστερή» με την έννοια της συμμόρφωσης στη διεθνιστική ελίτ και τις «αξίες» της.

7 σχόλια:

Μαικ είπε...



Ε.τότε να την χαιρόμαστε !!!

Ανώνυμος είπε...

https://fr-fr.facebook.com/IANOS.GR/videos/840340496421394/?__so__=permalink&__rv__=related_videos
Inteligensia, κυριε Σπυρο ακουστε τον Μιμη, κατα το 28μιν, ισως σας χρειαστει.
Τωρα, στο βιβλιο του Σταθοπουλου υπερ του Ιωαννιδη, που θεωρει τον Παπαδοπουλο πολιτικο και αποκλεινοντα απο την επανασταση, λεει και για την υπεροπλια εναντι των γειτονων μας επι αορατου.
Θεωρει οτι λογο της προδοσιας των επιτελων του, εγινε πραξη ο αττιλας (εδω ας σκεφτουμε τις τιμες της πολιτειας σε αυτους που πολεμησαν, πχ ο τελευταιος στρατοπεδαρχης ελδυκ).
1)Τελικα οταν εγινε η επιστρατευση, ειχαμε προβληματα και ελλειψη υλικων, για τους στρατιωτες η ολο αυτο που ακουμε ειναι προπαγανδα της μεταπολιτευσης και καλυψη στους επιτελεις που βοηθησαν στην πτωση του?
2)Ακομη, στο βιβλιο αυτο, δεν προκυπτει οτι ειναι μη ελληνικης καταγωγης.
Θα ηθελα την αποψη σας, για αυτα τα 2 θεματα, ευχαριστω. Δεν ξερω αν θελετε να κανετε και σχολια και για το βιβλιο του συντροφου η καποια αναρτηση.
(παντως για τα πρωτοπαλικαρα του Μιμη, το βιβλιο δεν τα εχει σε υποληψη, αν θυμαμε καλα, γιατι πηγαν μετα υπο την σκεπη της ροζαλιας)

Ανώνυμος είπε...

«Η μανδάμ δεν έχει την παραμικρή σχέση με τους κανονικούς ανθρώπους . τον λαό.»
Κάνεις λάθος. Από τα σπλάγχνα του «σοφού» λαού προέρχεται και εκφράζει υποδειγματικά τη νοοτροπία της πλειοψηφίας των θηλυκών -όλων των ηλικιών- της νεογραικίας:

- Μίσανδρες με σύνδρομο πεοφθονίας(penis envy)
- Ημι/κρυφο-τζιβιτζιλούδες, φεμουνίστριες και γκέι-φρέντλι
- Οι άντρες γι΄αυτές είναι αναλώσιμα αντικείμενα με 4 λειτουργίες:υπηρέτης, ΑΤΜ, δονητής, κλόουν
- Τεμπέλες, βρωμόστομες με άλυτα πατρικά συμπλέγματα(daddy issues)
- Αφοσιωμένες πελάτισσες της ποπ-κουλτουρ και θεματοφύλακες της πολιτικής ορθότητας του καθεστώτος
- Ενώ μνησικακούν και σκατοψυχούν εναντίον του άντρα, των παιδιών, των φίλων και συγγενών τους, υποκρίνονται τα θύματα και τις πονόψυχες προς τα σκυλάκια, τα λαθρομεταναστάκια και τα τραβεστί.

Ανώνυμος είπε...

«Είναι δυνατόν οι Γυναίκες να μη θέλουν τα καλό σου;;; Όταν μάλιστα οι περισσότερες Γυναίκες δεν ζητούν Ισότητα – αυτό αποδεικνύεται σταδιακά ένα μεγάλο παραμύθι– αλλά απόλυτη κυριαρχία και εξουσία και σε βάρος των Ανδρών αλλά και σε βάρος των λιγότερο ευνοημένων γυναικείων στρωμάτων. Δύσκολα αντιστέκεται κανένας στην έμφυτη πονηριά της Γυναίκας που θέλει να ελέγξει και να εξουσιάσει».

-Ύμνοι στην «πετυχημένη γυναίκα», άλλωστε είναι χωρισμένη γεγονός που σημαίνει επιπλέον ύμνους στην «μοναχική» γυναίκα
που μεγάλωσε το παιδί μακριά από τον «ανεύθυνο» και «καταπιεστικό» άνδρα–πατέρα, πιθανόν έναν γνήσιο φαλλοκράτη που δεν ανέχονταν το πνεύμα «ανεξαρτησίας» της ευαίσθητης συζύγου του.

-Η ίδια βέβαια είχε την αμέριστη συμπαράσταση ενός άλλου άνδρα του οποίου ποτέ δεν αρνήθηκε τις υπηρεσίες του, του πατέρα της.
Με την δική του συμπαράσταση και αμέριστη βοήθεια – είναι σίγουρο – εξελίχθηκε στο Συμβούλιο της Επικρατείας...

-Στο χώρο της Γενικής Πολιτικής και επαγγελματικής σταδιοδρομίας ακολουθούμε μάλλον διαφορετικούς δρόμους γιατί ενώ στην οικογένεια και στον καθημερινό κόσμο απορρίπτουμε τον άνδρα και πατέρα, στην επαγγελματική μας εξέλιξη δεν αρνούμαστε την όποια συμπαράσταση και βοήθεια του Πατέρα που τυγχάνει Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, ή την φιλία με πασίγνωστο Υπουργό και Πρόεδρο Κόμματος (Ε. Βενιζέλος), ταυτόχρονα δε συνεισφέρουμε στην αθώωση Άνδρα– καταπιεστή, φαλλοκράτη κλπ. κλπ. – που σαν Υπουργός κατηγορήθηκε για παραποίηση της Λίστας Λαγκάρντ (Γ. Παπακωνσταντινου).

-«Φεμινισμός» στα οικογενειακά αλλά συγκαταβατική και δεκτική στην Ανδρική Συμπαράσταση και βοήθεια στα Μεγάλα και Δύσκολα. Είναι ο κλασσικός τύπος της σημερινής γυναίκας άνω των 55 που εξελίχθηκε βοηθουμένη τα μάλα από τον Άνδρα στην καριέρα της και τον οποίο – εννοείται – ποτέ δεν αναφέρει.

Ανώνυμος είπε...

"εκφράζω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια στην κ. Αικατερίνη Σακελλαροπουλου για την εκλογή της στην Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατιας και την ελπίδα ότι Ελλάδα και Κύπρος θα συνεργαστούν για την προώθηση των κοινών εθνικών μας στόχων",δήλωσε ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος στην Κύπρο, κ. Νικόλας Παπαδόπουλος! Ένα σχόλιο επ'αυτου κ. Χατζαρα, αν έχεις την καλοσύνη;

Ανώνυμος είπε...

"When we win, do not forget that these people want you broke, dead, your kids raped and brainwashed, and they think it's funny" - Sam Hyde.

Μτφ.
«Όταν κερδίσουμε(Θεοκράτες, πατριαρχικοί, μοναρχικοί, φασίστες, εθνοκεντρικοί, παραδοσιακοί, συντηρητικοί δεξιοί) μην ξεχάσετε οτι αυτοί(ελιτ, σατανιστές ολιγάρχες, παγκοσμιοποιητές, ανώμαλοι, αριστεροί, φιλελέδες, φεμουνιστές) σας θέλουν απένταρους και νεκρούς, τα παιδιά σας βιασμένα και αλλοτριωμένα και νομίζουν ότι είναι αστείο.

Ανώνυμος είπε...

«Αι γυναίκες είναι οι ηθικοί θεματοφύλακες της κοινωνίας»
«Σταματήστε τη βία κατά των γυναικών!»
Mike Cernovich:
-A lot of women are pedophiles. That's one lesson I've learned over the past 3 years reporting on Epstein, etc.
Find a male pedophile, and there's a female pedophile pimp right next to him.
https://twitter.com/Cernovich/status/1220411646654500867

«Αι γυναίκες δεν είναι βίαιες και διεφθαρμένες όπως οι άντρες. Επομένως, θα πρέπει αυτές να κυβερνήσουν τον κόσμο»
"Cases of sex abuse by women rocket as boys begin to come forward and report them — RT UK News"
"Pervert woman befriended 'vulnerable' girl, 13, before sexually abusing her for weeks...the teenager ended up trying to take her own life"
https://www.manchestereveningnews.co.uk/news/greater-manchester-news/pervert-woman-befriended-vulnerable-girl-17537040?fbclid=IwAR0n-UfufftXWE5qQBs7CY9tUzh4Gf8Z6isyODRCiHggELRZfevjk8aMsYM#ICID=Android_MENNewsApp_AppShare
"Female paedophile, 21, is jailed for two years after she had sex with an eight-year-old boy 50 times"
https://www.dailymail.co.uk/news/article-2583647/Female-paedophile-21-jailed-two-years-sex-eight-year-old-boy-50-times-starting-16.html
"Police say a Louisiana woman raped a 5-year-old boy and 3-year-old girl"
https://www.crimeonline.com/2020/01/21/police-say-a-louisiana-woman-raped-a-5-year-old-boy-and-3-year-old-girl/?fbclid=IwAR0LmVHYdjd6gSKDvpij1HiVczmHYQQHQLTs_RNl7rtnN1MhYqUdfxxp08Y