29/1/20

Ο δικηγόρος του κυρίου Ρότσιλντ τα είπεμε τον συντροφο Μίλο

Ο κ. με το Κιπά, είδε τον Κλέφτη Τζουκάνοβιτς και δεν είπε ούτε μια λέξη για την Ορθόδοξη εκκλησία και την κατάσχεση των εκκλησιών από τους ΝΑΤΟκομουνιστές.

ΠΟΝΤΓΚΌΡΙΤΣΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες του Τύπου η επίθεση του Τζουκάνοιβτς  κατά των Σέρβων και  της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στο Μαυροβούνιο έχει εγκριθεί από το Ευρωπαϊκό «Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής» το οποίο αποτελείται από τον Ξαβιέ Σολάνα, τον  Μπερνάρ Κουσνέρ , τον  Μάρτι Αχτισάαρι, τον  Καρλ Μπίλτ , και και τον  Τζωρτζ Σόρος.

Ο Αμερικανός αναλυτής Γκόρντον Μπάρντο είπε ότι ο Νόμος για την  «θρησκευτική ελευθερία», επιτρέπει στον Πρόεδρο του Μαυροβουνίου Μίλο Τζουκάνοβιτς να αναλάβει τον έλεγχο εκατοντάδων περιουσιακών στοιχείων της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και αποδυναμώνει πολιτικά το μοναδικό οργανωμένο Ίδρυμα στη χώρα που είναι ικανό να απειλήσει σοβαρά την Εξουσία του.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Ντέντε έχει την πιο χαρακτηριστική εμετική φυσιογνωμία του νεοταξίτη νεομπολσεβίκου νεοφιλελέ ευρωπαϊστή των στοών και των λεσχών, θέλω να δω την φάτσα του όταν έρθει η ώρα να πεθάνει για τους αθέατους.

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...