16/4/15

TOΣΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΙΤΣΑ ΕΚΑΝΕΣ , ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΩΝ. ΓΙΑΤΙ;

O σκεπτόμενος προ-Ηγείται και ο άβουλος ακολουθεί
 Η λέξη ΛΑΘΡΟ/ΕΠΟΙΚΟΣ είναι δικό μου δημιούργημα, όπως και το χαϊδευτικό «ΛΑΘΡΟ». Όταν πια μιλάει για την Τασία και η ΑΝΝΑ (Βαγενά) εμείς περισσεύουμε. Οι Λαθρολάτρες είναι πια κυβέρνηση. Δικό τους το πρόβλημα. Δικό μας είναι η δράση του και τα εγκλήματα που κάνουν και όχι η παρουσία των Λαθραίων. Άλλωστε, από τον Ιούνιο του 2010 σας είπα «Ι have a dreeeeem» ότι ανοίγει η Γυάρος για τους εθνομηδενιστάς τους αντιρατσιστάς....και τών αγνώστων στοιχείων Λαθρο-εγκληματίες, των οποίων την διατροφή θα ,αναλάβει το ανθρωπιστικό ίδρυμα Soros, και το 2012 προεκλογικά, πρότεινα να ιδρυθεί μόνον ένα Κέντρο Φιλοξενίας και Παραθερισμού για τους ΛΑΘΡΟ στη Γυάρο, με τρία δωρεάν γεύματα την ημέρα και δωρεάν ιατρική περίθαλψη που θα την πληρώνουν όμως οι Φιλάνθρωποι όλου του κόσμου και όχι ο Ελληνικός Λαός, ώστε να λιάζονται όσο θέλουν με δωρεάν αντηλιακά.
Το πρόβλημά μας δεν είναι βασικά η φιλόδοξη Ζωή, αλλά ο διάσημος Μπαρούχ, οι «πασοκογενείς» τα λαμόγια κλπ.
Οταν η ατζέντα των βοθροκάναλων λέει να φάμε Ζωή εγώ θα πηγαίνω από άλλο δρόμο.
O σκεπτόμενος προ-Ηγείται και ο άβουλος ακολουθεί την προπαγάνδα και αντιδρά στα…. ερεθίσματα.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε, όχι και νονός Μπάρμπα-Σπύρο!
Ενίσταμαι, εκ μέρους όλων των π-ωμάτων αν-ασφαλείας!!
Οι της κλαδικής έχουμε χρησικτησία επί του όρου.
Παρεπιμπτόντως, προχωρά η δικτατορία της πολιτικής ορθότητας στα πάτρια.
Συναφείς Οργουελιανοί όροι.
ΥπΠΡΟ.ΠΟ.(τζήδων;) λάθος παίζουμε στοίχημα εμείς.
ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α.Α = Προαναχωρησιακό(!!!) Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών Αττικής,
Αναπληρωτής Υπ. Δ.Τ. (αλήθεια υπάρχει και πλήρους απασχόλησης υπουργός;)κλπ.
Αναρωτιέμαι γιατί προαναχωρησιακό, αφού δεν πρόκειται να πάνε πουθενά αλλά εγκλωβίζονται εδω.

ΥΓ: Είναι πράγματι για γέλια να βλέπετε όλον αυτόν τον εσμό από κοινωνικούς λειτουργούς, δικολάβους, ψυχολόγους και λοιπών επαγελματιών ψυχοπονιάρηδων να κάνουν ότι ενδιαφέρονται για αυτούς, μοιράζοντας αντιπιτυριδικα σαμπουάν και ταμπονάκια.
Πώς θα πάει μπροστά η χώρα με τις στρατιές τασιών ειδικευμένες στην συγκατάβαση εποίκων πιθανώς τζιχαντιστών; Το μαγαζάκι βγάζει λεφτά (τσοντάρουν οι καλοθελητές εταίρες γι'αυτό από τα ληστεμένα χρήματά μας), είναι γωνιακό και υπάρχουν πάρα πολλές χαραμοφάισσες τασίες (αρχενικές κ θηλυκες) που πρέπει να επιβιώσουν, όχι δουλέυοντας τίμια, σφουγγαρίζοντας πατώματα με τα "για τον γάιδαρο καβάλα" πτυχία που μάζεψαν χάρις στα λεφτά του μπαμπά, αλλά στα χωράφια ή τις βιοτεχνές,τα εργαστήρια. Δημιουργία, κατασκευή, παραγωγή, αντί για απομύζηση του έθνους σαν βδέλλες. Ο Θεός να μας λυπηθεί.

Ανώνυμος είπε...

Πες τα Σπύρο, τόσα άλλα σοβαρά θέματα έχουμε και ασχολούνται με το λάστιχο της Ζωής. Έλεος.

Λευτέρης

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα, είσαι μεγάλος λεβέντης και σε συγχαίρω. Σε έβλεπα παλιά στο Blue-Sky και δηλώνω δημοσίως ότι έχεις επαληθευτεί σε όλα. Όμως, έχω ένα παράπονο: Γιατί δεν λές λέξη για την Προδοτική Εκκλησία του Συριζώνυμου; Όλοι οι Συριζαίοι και οι Αντιρατσιστές, από τον Παναγιωτάκη Δημητρά μέχρι τον ανεψιό του Ηρακλή Τσίπρα, από κεί προέρχονται.
Χατζάρα, σε ρωτώ ευθέως: Αν δεν ήταν η πάντοτε ανθελληνική Ελλαδική Εκκλησία να τρέφει και να περιθάλπει μισό εκατομμύριο λάθρο καθημερινά, δεν θα είμασταν καλύτερα;
Είτε θα είχαν ξεκουμπιστεί οι λάθρο, είτε θα έβγαζαν τις χατζάρες να μάς σφάξουν και θα αναγκαζόταν να επέμβη ο Στρατός. Θα υπήρχαν εξελίξεις από καιρό και δεν θα ζούσαμε σε αυτή την αβεβαιότητα που μάς σκοτώνει καθημερινά. Εγώ θεολόγος είμαι, αλλά σε διαβεβαιώ ότι βλέποντας τη γυναίκα μου και την κόρη μου να μή μπορούν να κυκλοφορήσουν (λόγω των αδέσποτων λάθρο) στην Ελληνορώσων που μένω, αρχίζω και σκέπτομαι ότι όλα τα κακά προέρχονται από την μαζοχιστική εμμονή μας να τηρήσουμε όλες αυτές τις μαλακίες που ξεφούρνισε πριν 20 αιώνες ένας αποσυνάγωγος Εβραίος Ραβίνος, ο οποίος ήταν τόσο φιλάνθρωπος που δεν έδωσε ποτέ ούτε ένα ποτήρι νερό στη μάνα του την Παναγίτσα και την αποκαλούσε με την λέξη «γύναι» («Τί εμοί και σοί γύναι», Ιωάννου 2,4)!..

Κι επειδή ήμουν καθηγητής χρόνια στον Πειραιά και ξέρω πρόσωπα και πράγματα, σε διαβεβαιώ, Χατζάρα, ότι ΚΑΙ ο Θοδωράκης ο Δρίτσας (φαρμακοποιός της κακιάς ώρας) ΚΑΙ η κακάσχημη γυναίκα του η κυρα-Τασία κατάγονται από χριστιανικότατες οικογένειες. Κι ότι αυτό που πάνε να εφαρμόσουν σήμερα στο Ρωμέικο δεν είναι ο Μαρξισμός - Λενινισμός (όπως εσύ νομίζεις) αλλά οι παραφροσύνες του Ευαγγελίου. Πάνε να μιμηθούν τον Μέγα Βασίλειο που μετέτρεψε την Καππαδοκία σε μιά μεγάλη «Βασιλειάδα» για τους Λάθρο, με αποτέλεσμα να χαθεί μέσα σε 50 χρόνια για τον Ελληνισμό και οι Έλληνες να γίνουν μειοψηφία στην ελληνικότατη Καππαδοκία. Το ίδιο πάνε να κάνουνε και το 2015, Χατζάρα: Να γίνει η Ελλάδα μία απέραντη «Βασιλειάδα» για τους λάθρο κι αυτοί να τσεπώνουν τις επιχορηγήσεις του Σόρος εις υγείαν των αποβλακωμένων από το χριστιανικό ευαγγέλιο Ρωμιών.

Αυτή είναι η αλήθεια, Χατζάρα, και απορώ πως δεν την βλεπεις, εκτός κι αν φοβάσαι να την πείς για να μη δυσαρεστήσεις την χριστιανή μητέρα σου και την χριστιανούλα σύζυγό σου

ΣΠΥΡΟΣ ΠΟΜΩΝΗΣ
καθηγητής Θεολογίας

Ανώνυμος είπε...

Προς τον ανωτερω θεολογο. Καλοπιστα, υποθετω οτι εισαι αλλος ενας ανθρωπος σε απογνωση.
Εγω απο τις ουκ ολιγες σφαλιαρες της ζωης καταφερα να κανω αναστροφη και να κατανοησω την αληθεια. Εσυ τι επαθες και εβγαλες το αντιθετο συμπερασμα για τον Κυριο;

Ανώνυμος είπε...

MA ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ Ο ΟΡΟΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΜΠΛΟΥ ΣΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ.
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ, ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ,ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΣΑΝ.
ΕΓΩ ΚΑΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΣΟΥ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕ ΔΕΚΑ ΛΕΞΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΗΘΕΛΑ.
ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ.