2/11/16

Οι Απάτριδες της Βουλής και το αφεντικό τους

Οι ηλίθιοι και προδότες αργυρώνητοι των Αθηνών, είναι ανδρείκελα και οι σφουγγοκωλάριοι των ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Το μεγαλύτερο όπλο της μαφίας των Σιωνιστών δανειστών είναι εκέινοι που ξεπουλούν Πατρίδα και Λαό για ίδιο όφελος. Για να γίνουν Βουλευτές-Υπουργοί- και Πρωθυπουργοί, και να κάνουν ότι πει ο Κοσμοκράτορας.
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ BARAK OBAMA έρχεται στο Κράτος μπανανία των Άξελ-Κυριάκου-Φώφης-Βασίλη- Ποτάμια, κ.λ.π. με δύο σκοπούς.
-1.Να ζητήσει από τους «Έλληνες» πολιτικούς να παραχωρήσουν τη Θράκη-Ανατ.Αιγαίο-Νησιά στη Τουρκία, σε αντάλλαγμα της ιδρύσεως του ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ. -2.Να ζητήσει από τους «Έλληνες» πολιτικούς να παραχωρήσουν τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων της Ελληνικής Α.Ο.Ζ. στο ΙΣΡΑΗΛ.
Εάν τα δύο αυτά αιτήματα της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας δεν γίνουν δεκτά από τους «Έλληνες» πιόνια πολιτικούς, τότε θα χρησιμοποιηθεί στρατιωτική βία από το ΝΑΤΟ και τους Τούρκους, όπως έγινε το 1974 στη ΚΥΠΡΟ, με σκοπό να διχοτομήσουν το Αιγαίο στον 25ο Μεσημβρινό.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

λέει να τους παραχωρήσουμε την Θράκη και το Αιγαίο σε αντάλλαγαμα για το κουρδιστάν, μα το Κουρδιστάν δεν είναι δικό μας, τί σόι ανταλλαγή είναι αυτή ;

Unknown είπε...

Σωστη μαλλον η διαγνωση..για υεραπεια τι προτεινεις?

Ανώνυμος είπε...

Σωστα... αν και το πραγμα δεν θα ειναι τοσο απλο! Ηδη εχουμε σημερα εκτακτη επισκεψη Λαβρωφ. Επειτα οι "ελληνες" πολιτικοι αν τα δεχτουν ολα αυτα, ξερουν οτι ειναι τελειωμενοι. Το πραγμα δεν θα ειναι τοσο ευκολο. Θα χρειαστει μια κολοσσιαια επιχειρηση εξαπατησης της κοινης γνωμης!

Ανώνυμος είπε...

Και λοιπον? Προτεκτορατο εκχωρημενο με υπογραφες δεν ειναι ηδη η χωρα? Γιατι δηλαδη θα πρεπει να τρεχουμε με πολεμους κλπ να υπερασπιστουμε κατι που δεν μπορουμε να υπερασπιστουμε? Εχουμε μηπως οπλικα συστηματα δικα μας? Πυρομαχικα? Τι τελος παντων. Στο τελος ο ισχυρος παιρνει αυτο που θελει οπως λεει και ο Θουκυδιδης και σα μας μενουν οι ηρωες και οι επετειοι.......Αυτη τη στιγμη ο συμβιβασμος ειναι η πιο σωφρων πραξις. Αλλωστε ποιος θα πολεμησει? Ο Αχμετ? 4000000 νεοι εχουν ηδη φυγει και σας διαβεβαιω δεν προκειται να γυρισοει κανεις σε μια επιστρατευση πλην εξαιρεσεων.

Ανώνυμος είπε...

Μα δεν πρόκειται περί ανταλλαγής, αλλά περί εκχώρησης... Τα δικά μας δικά μας και τα δικά σας δικά μας...

Ανώνυμος είπε...

Καλα τα λες αδερφε.Αυτο το ψευδοκρατος,η γραικια πρεπει να τελειωνει απαξ, μπας και μπορεσουν.να δημιουργησουν οσοι ΕΛΛΗΝΕΣ απομεινουν κατι καλυτερο...

Ανώνυμος είπε...

αυτα τα ελεγε ο συγχωρεμενος ο Νεοκλης Σαρρης απο δεκαετιες πριν,αλλα ποιος εδινε σημασια?

avdargor είπε...

ο Φουρακης τα ελεγε.

Κ μαλιστα ηταν σιγουρος για το παρσιμο της Θρακης κ τη καταληψη ενος νησιου....
ποιος αμφιβαλλει?.....

avdargor είπε...

@Πέμ Νοε 03, 06:27:00 π.μ

ενταξει τα λες.. αλλα δε λες ενα μονο πραγμα..

εμεις,γιατι καθομαστε κ τους βλεπουμε?????

102 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Στις 18 Απριλίου 1922 συνήλθε και πάλι η Εθνοσυνέλευση και συζήτησε το «Εθνικό Θέμα»

Ένα εντελώς λάθος σχόλιο "εγκύρων" "Αθηναϊκών  Κύκλων" από το "ΕΜΠΡΟΣ" που "εξέφραζε" τον  μεταρρυθμ...