19/11/16

Ο Χαϊβάν- Χαϊβάν Γιάννης της Μεταναστευτικής και οι Λαθραίοι

Υπάρχει ξένος ανθρωπιστικός «δάκτυλος»
για την επιθετικότητα των «λαθραίων»


Είναι εις εκ των σαράντα. Και ότι είπε είναι κατανοητό. Ενός Κοκοριού Γνώση. Λεφτά υπάρχουν, είπε ο Γιάννης για «τη δημιουργία νέας δομής φιλοξενίας».

Ο Χαϊβάν- Χαϊβάν Γιάννης, είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΟΥΜΟΥ «δεν θα επιτρέψει σε στοιχεία που δεν έχουν καμία σχέση με τον πολιτισμένο και ευγενή λαό της Χίου, να τρομοκρατούν και να προχωρούν σε ξυλοδαρμούς ανθρώπων στο όνομα της άποψής τους και του μίσους που μπορεί να έχουν για οτιδήποτε διαφορετικό».

Για το «μίσος» των λαθραίων ανθρωπόμορφων ισλαμοναζιστών ο ισλαμο μπολσεβίκος Χαϊβάν- Χαϊβάν δεν είχε δηλώσεις. 
Τα επεισόδια στον καταυλισμό στη Χίο, τα έκαναν «μαινόμενοι» λαθροέποικοι που έβαλαν φωτιά στον καταυλισμό, έριξαν βεγγαλικά στα γύρω σπίτια και στη συνέχεια έσπασαν αυτοκίνητα και καταστήματα περιμετρικά της «δομής φιλοξενίας».
Υπάρχει ανθρωπιστικός «δάκτυλος» στην επιθετικότητα των «λαθραίων», που οργανώνει τις εξεγέρσεις για λογαριασμό της ΤιΒι και για ν ακρατά το ζήτημα στην επικαιρότητα. Επικοινωνιακές «εξεγέρσεις» των ΜΚΟ.
Αυτές προμήθευσαν τους λαθραίους με λοστούς και φορητούς εκκενωτές ηλεκτρικού ρεύματος.

Αλλά ο Χαϊβάν- Χαϊβάν Γιάννης, είναι και Ρουφιάν-Ρουφιάν.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

FIND HIM
FUCK HIM
KILL HIM
FORGET HIM

Ανώνυμος είπε...

ειναι ισως η πρωτη φορα (απο οτι εγω τουλαχιστον θυμαμαι) που το επισημο κρατος εχει τεθει σε υπηρεσια εναντιον του ιδιου του λαου που υποτιθεται οτι υπηρετει!

Ανώνυμος είπε...

Και πως θα φύγουν όλοι αυτοί οι λαθραίοι από την Ελλάδα; Έχεις κάποια λύση να προτείνεις Χατζάρα;

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...