29/11/16

To Κράτος (τρομοκρατικού) Δικαίου απειλεί τη Ρωσία

Ο Συριακός Αραβικός Στρατός με την τελευταία μεγάλη επίθεση του στο Χαλέπι μπόρεσε να ανακτήσει σχεδόν το μισό Ανατολικό Χαλέπι, και απελευθέρωσε περίπου 80.000 Σύρους πολίτες τους οποίους κρατούσαν ομήρους και βασάνιζαν και χρησιμοποιούσαν ως «ανθρώπινη ασπίδα» ,οι «τζιχαντιστές» (μετριοπαθείς) τρομοκράτες.
Ωστόσο αμέσως αποδείχθηκε ότι η απελευθέρωση των 80.000 κατοίκων του Χαλεπίου που ήσαν όμηροι, δεν ήταν μέρος των σχεδίων των Υπουργείων Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου και της Γαλλίας, του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ και της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Βουλής, που ζήτησαν  να επιβληθούν νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας επειδή απελευθερώθηκαν οι άνθρωποι και επειδή δεκάδες χιλιάδες παιδιά στις απελευθερωμένες περιοχές, βρήκαν τρόφιμα, πόσιμο νερό και ιατρική βοήθεια στα ανθρωπιστικά κέντρα που έστησε η (κακιά) Ρωσία.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

IN WEST

(ANTI) RACISM= STATE ESTABLISHED OPPRESSION OF WHITE RACE


(ANTI) SEXISM= STATE ESTABLISHED OPPRESSION AF MALE SEX


HUMAN RIGHTS ARE ARTIFICIAL SOCIAL CONSTRUCTION

A TOOLKIT OF GEOPOLITICAL SOCIAL ENFGINEERING

TARGETED AGAINST WHITE CHRISTIAN MALES


WHITE PRIDE

ADS IN THAILAND




https://www.youtube.com/watch?v=6fTP14N_Oik


https://www.youtube.com/watch?v=4okNUKMHy1s

Ανώνυμος είπε...

"Η Τουρκία μπήκε στη Συρία για να τελειώσει τον Άσσαντ"! Αυτό δήλωσε ξεκάθαρα ο Ερντογκάν και το δημοσιεύει και το Russia Today:

https://www.rt.com/news/368601-erdogan-syria-oust-assad/

Το ερώτημα είναι, ο Πούτιν τι ρόλο παίζει τελικά; Και με τον Άσσαντ και με τον Ερντογκάν δεν γίνεται... Υπάρχει εμφανής σύγκρουση συμφερόντων...