17/11/16

Οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ²ⁿ

Καιρός λοιπόν νεφελώδης και υγρασία παντού. Ενώ εις τα βόρεια χιών.
Το Εθνικόν Μετσόβιον Πολυτεχνείον, αλλά και η Νομική είναι το θέμα της σημερινής ημέρας. Δηλαδή τα όσα διεδραματίσθησαν εις τα ανωτέρω ΙΕΡΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ το 1973 μεταξύ της 14ης και 18ης Νοεμβρίου. Εννοείται επι πλέον ότι τον τυχοδιωκτισμόν επενόησαν διεθνείς εγκληματικοί κύκλοι. Έχουν γραφεί πάμπολλα.
Όμως τι έχει μείνει εις ημάς τους 60άρηδες και 65άρηδες και με τι δηλητηριώδεις ακαθαρσίας αλείβουν τας νεωτέρας γενεάς όλοι οι σαρδανάπαλοι, οι πρακτορίσκοι, τα σκύβαλα της Ελληνικής πολιτικής αριστερόθεν έως δεξιόθεν. Οσιομάρτυρες όλοι τους τότε, πλούσιοι και τακτοποιημένοι σήμερον;
Ένα έχει μείνει τέλος πάντων από τον όλον συρφετόν των ψευδών και της βιομηχανίας των ηρώων, ως εμοί δοκεί:
Το «Ευτυχώς, επεί και διότι ουδέναν πολυτεχνίτην είτε νομικόν εθρηνήσαμεν. Όπως ότι ουδεμία σπουδάστρια και ουδείς σπουδαστής ανεσύρθη υπό των ερπυστριών του άρματος μάχης το οποίον κατέστρεψεν την ΙΕΡΑΝ ΠΥΛΗΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ. Ευτυχώς…»
Δυστυχώς όμως, παραιτουμένης της κυβερνήσεως των στρατιωτικών την 7ην Οκτωβρίου 1973, προδόται και πρακτορίσκοι αφού εδημιούργησαν μετά καθυστερήσεως «Το Πολυτεχνείο» ανέλαβον την 25ην Νοεμβρίου ως κυβερνήται.
Αυτοί λοιπόν οι gangsters αφ΄ενός μεν διέπραξαν την Εθνικήν Προδοσίαν της Κύπρου, αφ΄ετέρου δε εξηπάτησαν και συνεχίζουν να εξαπατούν όλους ημάς τους Έλληνας το γένος.
Τα ανδρείκελα, λοιπόν, οι Ιωαννίδηδες και οι Ανδρουτσόπουλοι.
Το καλώς στοιχειοθετημένον αριστεροδεξιόν πολιτικόν σκηνικόν το οποίον ανέλαβεν μετέπειτα. Πολιτικόν σκηνικόν και σύστημα το οποίον ακόμη και σήμερον εξαπατεί και διασύρει όλους τους νοήμονας κατοίκους της Ελλάδος. Απατεώνες λοιπόν όλοι τους εις την νιοστήν. Καλή συνέχεια!

Εν πλώ!
Γεώργιος Δ. Κανελλόπουλος
Νέα Μανωλάς, Φραουλάνδη.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εν πλώ; Που πας ρε Κανελλόπουλε; Η Πατρίς σε χρειάζεται.

Ανώνυμος είπε...

Τι σημασία έχει αν δεν σκοτώθηκε κανείς μέσα στο Πολυτεχνείο; Δηλαδή αμφισβητείς ότι σκοτώθηκαν τόσοι άνθρωποι στους πέριξ δρόμους;

http://www.zougla.gr/greece/article/i-nekri-tou-politexniou-simfona-me-to-e8niko-idrima-erevnon

Ανώνυμος είπε...

https://is.gd/eGGcyA