14/11/16

Ο Γκας απέθανε το Πολυτεχνείο Ζει


Θυμίζω την ανακοίνωση  της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα του Πολυτεχνείου που δημοσιεύτηκε στο τεύχος 8 της παράνομης «Πανσπουδαστικής», της
ΑΝΤΙ-ΕΦΕΕ με την οποία συμφωνούσα και συμφωνώ.

Η ανακοίνωση έλεγε: «Καταγγέλλουμε τη προσχεδιασμένη εισβολή στο χώρο του Πολυτεχνείου τη Τετάρτη 14 του Νοέμβρη, 350 περίπου οργανωμένων πρακτόρων της ΚΥΠ, σύμφωνα με το προβοκατόρικο σχέδιο των Ρουφογάλλη Καραγιαννόπουλου, με βάση τις εντολές του παραμερισμένου τώρα τέως πρωτοδικτάτορα Παπαδόπουλου και της αμερικανικής CIA με σκοπό να προβάλλουν με κάθε μέσο τραμπουκισμού και προβοκάτσιας γελοία και αναρχικά συνθήματα και συνθήματα που δεν εκφράζανε τη στιγμή και τις συγκεκριμένες δυνάμεις».

Δεν ξέρω ποιος ήταν ο συντάκτης της, ουτε από ποιος «πέρασε» πριν δημοσιευτεί αλλά περιέγραψε τα πράγματα όπως ακριβώς έγιναν.

Όσοι βρίσκονταν στις συνελεύσεις  που έγιναν για να καταγγελθούν οι τρομοκρατικές άρσεις των αναβολών σπουδών θα θυμούνται την ξαφνική και οργανωμένη εμφάνιση των συνεργατών της ΚΥΠ και της Cia, της τροτσκιστικής «Μαμής» και των μαοϊκών της ΠΠΣΠ και της ΑΑΣΠΕ.

Και η ανακοίνωση τόνιζε:     

«Σαν Υπεύθυνη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα του Πολυτεχνείου καταγγέλλουμε σε όλο το σπουδαστικό κόσμο τη νεολαία και το λαό τις αφηνιασμένες προσπάθειες της χουντικής ΚΥΠ και των πληρωμένων πραχτόρων της να διαστρέψουν, από την αρχή της μεγαλειώδης εκδήλωσης μας του Πολυτεχνείου, τη πορεία και το περιεχόμενο της»..



Η ανακοίνωση δεν ήξερε τον Γκας που τον μάθαμε μετά , αλλά εξηγούσε σωστά ότι, επρόκειτο για μια «εξτρεμιστική  επαναστατικοαναρχικής εξέγερσης», οπως ακριβως έκανε το ΕΚΚΕ κατεβάζομντας τον Κόσμο από το Αιγάλεω στο Κέντρο και κάνοντας την επίθεση σστο Υπουργείο Δ.Τάξεως όπου άρχισε το μακελειό.  
Η ανακοίνωσης της Συντονιστικής εξηγούσε ότι το σενάριο γράφηκε,
«Για να μπορέσουν» «να ξαναχρησιμοποιήσουν το χιλιοτριμμένο πρόσχημα του επαπειλούμενου κοινωνικού καθεστώτος», για «να δικαιολογήσουν την επαναφορά του στρατιωτικού νόμου και το δυνάμωμα της αιματηρής τρομοκρατίας. Ενέργειες που οι Αμερικάνοι, η CIA και η χούντα είχαν από καιρό πάρει την απόφαση να επιβάλλουν», «απόφαση που ενισχυόταν σημαντικά και από την άσκημη τροπή που πήρε το Μεσανατολικό πρόβλημα για τα συμφέροντα του ιμπεριαλισμού, και ειδικότερα του αμερικάνικου».



Απόλυτα σωστή ανάλυση αλλά οι οργανωμένοι  πράκτορες αμέσως την κατήγγειλαν και στο τέλος οι πράκτορες του Σόρος και της ουν τα χαζά παιδάκια ότι εκέινοι που έγραψαν την αλήθεια ησαν οι ¨χαφιοέδες» ενώ οι χαφιέδες ήσαν «επαναστάτες».

Εάν καταλάβουμε το σενάριο «εξτρεμιστική  επαναστατικοαναρχική εξέγερσης», θα καταλάβουμε και τη δράση των ελευθέρων σκοπευτών.



Σπύρος Χατζάρας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δυο πραγματα δεν καταλαβαινω:
Η ανακοινωση γραφει:
".......σύμφωνα με το προβοκατόρικο σχέδιο των Ρουφογάλλη Καραγιαννόπουλου, με βάση τις εντολές του παραμερισμένου τώρα τέως πρωτοδικτάτορα Παπαδόπουλου και της αμερικανικής CIA με σκοπό..." κλπ κλπ

Αφου ο πρωτοδικτατορας Παπαδοπουλος ηταν παραμερισμενος πως οι εντολες του ισχυαν ακομα;

και..............

".....Ενέργειες που οι Αμερικάνοι, η CIA και η χούντα είχαν από καιρό πάρει την απόφαση να επιβάλλουν», «απόφαση που ενισχυόταν σημαντικά και από την άσκημη τροπή που πήρε το Μεσανατολικό πρόβλημα για τα συμφέροντα του ιμπεριαλισμού, και ειδικότερα του αμερικάνικου».....

Αμερικανοι CIA και χουντα ενα πραμα δηλαδη αλλα τον Παπαδοπουλο τον "παραμερισαν".
Και η ασκημη τροπη που πηρε το "Μεσανατολικο" για τα συμφεροντα του ιμπεριαλισμου και ειδικοτερα του Αμερικανικου. Οχι του εβραιϊκου........

Γαμω τα γραμματα που μαθαινατε και τοτε κουμμουνισταρια με την "ασΚημη τροπη" του "Μεσανατολικου"και την τυφλα σας που κρυβατε και κρυβετε ακομα τους .......φονιαδες των λαων οβριους.

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...