17/11/16

Στη Μόσχα επικράτησαν τα εθνικά συμφέροντα και έβαλαν μυαλό

Απέσυραν την υπογραφή τους από το Στρατοδικείο της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης


Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν υπέγραψε χθες το ουκάζιο (διάταγμα) για την ακύρωση της υπογραφής της Ρωσίας στη Συνθήκη για την ίδρυση Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης,που ιδρύθηκε το 1998.
Τότε, 120 χώρες υιοθέτησαν την ιδρυτική του συνθήκη, ως διάδοχο του στρατοδικείου της Νυρεμβέργης, και των δικαστηρίων σκοπιμότητας για τα εγκλήματα πολέμου για την πρώην Γιουγκοσλαβία και τη Ρουάντα.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η απόφαση να αποσύρει η Ρωσία την υπογραφή εξυπηρετεί «τα εθνικά συμφέροντα» της Ρωσίας.

Η εβραίοκρατούμενη Ρωσία του Γέλτσιν προσχώρησε στη συνθήκη το 2000 αλλά κατά την εποχή Πούτιν η συνθήκη επικυρώθηκε, έτσι ώστε η Ρωσία ποτέ δεν έγινε μέλος και δεν αποδέχθηκε τη δικαιοδοσία του δικαστηρίου της Παγκόσμιας, (εβραικής και ανθρωπιστικής), Διακυβέρνησης.

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών ανέφερε ότι , «το δικαστήριο δυστυχώς, δεν δικαιολόγησε τις ελπίδες που επενδύθηκαν σε αυτό και δεν έγινε ένας πραγματικά ανεξάρτητος οργανισμός διεθνούς δικαιοσύνης», ενώ στα 14 χρόνια λειτουργίας του το ΔΠΔ , (ICC), που κόστισε περισσότερα από ένα δις δολάρια εξέδωσε μόλις 4 αποφάσεις».

Οι φιλοπόλεμοι και επιθετικοί κύκλοι της διεθνούς Εβραιουργιάς έσπρωχναν το χειραγωγούμενο «διεθνές στρατοδικείο» να ασχοληθεί με τα εγκλήματα πολέμου της Ρωσίας και του Πούτιν που βομβαρδίζει τους καλούς μετριοπαθείς οικογενειάρχες Ισλαμοναζιστές και Ισλαμοφασίστες στο Χαλέπι, με την «παράνομη» (και απάνθρωπη) προσάρτηση της Ουκρανικής Κριμαίας από τη Ρωσία, και με τα εγκλήματα πολέμου που διαπράχθηκαν από τις ρωσικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια το 2008 κατά τη διάρκεια της εισβολής του ΝΑΤΟ και του πράκτορα Σαακατσβίλι στην Οσσετία.

Από το ΔΠΔ/ICC), έχουν αποσυρθεί η Γκάμπια και η Νότια Αφρική.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με ένα τέτοιο διάταγμα μπορούμε και μεις να αποσυρθούμε από την ΕΕ και το ευρώ, τόσο απλά...

Ανώνυμος είπε...

Γιατί τους αποκαλείς "ισλαμοναζιστές" και "ισλαμοφασίστες" και δεν τους αποκαλείς κάτι άλλο (για παράδειγμα "ισλαμομπολσεβίκους");
E;