13/11/16

Το Βουλγαρικό Παράδειγμα

Ήσαν δεκατρείς και χίλιες δεκατρείς πρωτοβουλίες τρείς και ο Κούκος. Μετά έγιναν τρείς VMRO ,NFSB, Ataka +Sajuz na Patrioticnite Sili i Voinite ot Zapaca Zacšita+ ΙΜRO, αλλά δεν μπήκαν στην βουλή .
To 2009 o συνασπισμός του ATTAKA μπήκε μεν στη Βουλή αλλά οι άνωθεν διέλυσαν την Κοινοβουλευτική του ομάδα. (11 έγιναν ανεξάρτητοι).
Οι VMRO ,NFSB, ως Πατριωτικό Μέτωπο, κατάφεραν να μπουν στη Βουλή το 2014. To Πατριωτικό Μέτωπο, (Σιμεόνοφ και Καρακατσάνοφ) , πήρε 7,29% ενώ το Αττάκα 4.52%. Αφού έγιναν 2, Πατριωτικό Μέτωπο, (VMRO+NFSB), και Ataka, (Επίθεση) του κ. Σιντέρωφ, και μπήκαν και οι δυο στη Βουλή, τρωγόντουσαν και βριζόντουσαν.
Δύο χρόνια μετά, κατέβασαν κοινό υποψήφιο στις προεδρικές εκλογές και ο κόσμος χειροκρότησε την Ενότητα και τους έδωσε 14,97% , ενώ αν γίνουν πρόωρες εκλογές θα πάνε πολύ καλύτερα.
Είναι η μόνη πραγνατικά ανερχόμενη πολιτική δύναμη, μαζί με τον Πτέραρχο που πάει για πρόεδρος.
Στη Βουλγαρία  το κατάλαβαν. Η ισχύς εν τη Ενώσει.

ΥΓ. Υπάρχουν και οι Βούλγαροι Εθνικιστές, NPB, (Националистическа партия на България), που ιδρύθηκαν το 2013 και κάνουν περιπολίες στις γειτονιές προσφέροντας προστασία από τους λαθραίους και οι οποίοι λέγουν ότι έχουν διάλογο με τους Έλληνας Εθνικιστάς … (πΧ για ζητήματα Πειθαρχίας και της προέλευσης των «αρχαιοελληνικών χαιρετισμών», που κατ εκείνους είναι …αρχαίοι βουλγαρικοί).
Το 2014 προσπάθησαν να πάρει μερος στις Ευρωεκλογές μαζί με τις εθνικιστικές κινήσεις «Αίμα και Τιμή», και «Εθνική Αντίσταση», αλλά τους απέκλεισε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: